07 липня 2015

У Баранівці в облаштованих місцях відпочинку планують розчистити річку Случ


На території Баранівки в облаштованих місцях відпочинку планують розчистити річку Случ та берегову лінію. Роботи проводитимуться за рахунок  благодійних коштів та коштів міського бюджету.

Таке рішення прийняли депутати на черговій 47-й сесії Баранівської міської ради, яка відбулася 19 червня.

"Погодити проведення розчистки річки  Случ та берегової лінії в облаштованих місцях відпочинку на території Баранівки. Виконавчому органу міської ради організувати проведення робіт щодо розчистки річки  Случ та берегової лінії в облаштованих місцях відпочинку на території Баранівки за рахунок благодійних коштів та коштів міського бюджету", - йдеться в рішенні міськради від 19 червня.

Як повідомив заступник міського голови Вадим Гнилориба, роботи по розчистці русла річки Случ в облаштованих місцях відпочинку буде виконувати приватний підприємець.

"У нас з'явився приватний підприємець, який хоче провести роботу для того, щоб зробити ще одну зону відпочинку, зробити лодочну станцію. Він сьогодні має намір, якщо ми надамо йому таке погодження пригнати сюди техніку і почистити русло річки Случ у місцях від кладки і аж до переливу на старе русло", - сказав Вадим Гнилориба.

17 коментарів:

  1. Відповіді
    1. Анонім08.07.15, 20:28

      Та планують завжди але ніхто нічого не робить

      Видалити
  2. Анонім08.07.15, 09:43

    позорище!!! збрід, а не міська рада... краще дамбу зробіть, щоб рівень води тримати. а то болото, а не річка...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Павло08.07.15, 13:02

      Це ти позорище!!! Хто і коли її до цього чистив??? як би ти негативно не відносився до міської ради але коли гарну справу вона робить то варто подякувати.

      Видалити
    2. Анонім08.07.15, 13:58

      Павло, ти часом не Анатолій?

      Видалити
    3. Анонім08.07.15, 16:07

      Згодний з Павлом, дякувати за добрі справи треба, але після того, як вони будуть зроблені. Бо говорити можна багато, а робити тільки на папері.

      Видалити
  3. Володимир08.07.15, 14:38

    Наскільки мені відомо, то питанням будівництва дамби, тобто гідроспоруди тепер займається райдержадміністрація, а не міська рада.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та вони якби і всі разом нею зайнялися, то результату все одно не буде. Це як із Еко Нова, займаються всі, а результату - ноль. Одні балачки. Сто разів уже казали, що завтра розпочнуть строїти ту гідростанцію і що? Нічого не будується. Сто разів уже говорили, що ніхто не дозволяв, що будемо блокпости ставити і що? Еко Нова працює, труба димить. Так і русло будуть чистити...

      Видалити
    2. Анонім08.07.15, 16:06

      по еко нові ви не праві. на скільки мені відомо то вже порушена кримінальна справа. ще трішки зачекати...

      Видалити
    3. Анонім09.07.15, 07:49

      Як порушили так і закриють.Там "великі " люди кришують от і зробити нічого не можливо.

      Видалити
    4. Анонім09.07.15, 09:48

      Які "великі" люди? Які "криші"? Невже Майдан нічому вас не навчив? Немає на Україні ніяких "великих" людей. Тільки нам вирішувати, як жити.

      Видалити
    5. Анонім09.07.15, 12:37

      Спочатку навчіться поважати себе й свою країну, а тоді вирішуйте, як жити. Правильно потрібно казати "в Україні", а не "на Україні", бо ми є вільною й суверенною державою, а не частиною іншої країни. То москалі люблять казати "на Україні", бо вважають, що ми - частина їхньої імперії. Але цьому ніколи не бувати, допоки в Україні будуть патріоти!

      Видалити
    6. аноніму 12:3710.07.15, 00:19

      шо ти тут по вухах топчешся, "патріоте", обидва визначення "в Україні" і "на Україні" тотожні, якщо ж для тебе це головне мірило патріотизму то почитай українських класиків, в домоскальських літописах, приміром, часто вживається "на Русі", поляки зараз говорять "на Русі" з наголосом на "у" - на останній сторінці "Слова Полісся" цього не знайдеш, тому читай ще щось...

      Видалити
    7. Анонім10.07.15, 09:07

      То говорять ті поляки, які вважають Україну частиною Речі Посполитої. А тобі, лже-патріоте, раджу говорити так: на Росії (а не в Росії), на Польщі (а не в Польщі), на Америці (а не в Америці) і т.д. Читай не тільки класику, а й українських філологів. Раджу почитати думки з цього приводу професора Олександра Пономаріва або ж нашого земляка Івана Огієнка.

      Видалити
    8. тому ж таки11.07.15, 01:06

      то ти ще й відривний календар читаєш, молодець...

      Видалити
  4. Анонім08.07.15, 23:25

    покажіть прізвища та імена усіх членів міськради, незабаром вибори до нової міськради, а простий люд так і не знає, хто ж бо керує Баранівкою, можливо простіше буде обирати нових звертаючи увагу на "законотворчу" діяльність сучасних

    ВідповістиВидалити