22 червня 2015

У Баранівці запустили нову лінію з утилізації пестицидів I-III класу небезпеки


ТОВ "Еко Нова" запустило лінію з утилізації пестицидів I-III класу небезпеки потужністю 200-300 тонн на місяць. На підприємстві запевняють, що при високій температурі під час виробничого процесу шкідливі речовини - оксиди та діоксиди - зникають.

Про це повідомляє інформаційне агентство УНІАН.

На Житомирщині у Баранівці на першому в Україні заводі з утилізації пестицидів запустили нову лінію. Про це кореспонденту УНІАН повідомили у Баранівській райдержадміністрації.

Як зазначається у повідомленні, ТОВ "Еко Нова" запустило лінію з утилізації пестицидів I-III класу небезпеки потужністю 200-300 тонн на місяць.

Вказане підприємство займається переробкою тари з-під агрохімікатів (засобів захисту рослин), надаючи послуги з утилізації щомісяця приблизно на 1,5 млн грн.

"Разом з новою лінією тепер тут встановлені дві сучасні виробничі лінії з переробки. У модернізацію устаткування власники спрямували до 15 млн грн інвестицій, застосували унікальні англійську та вітчизняну технології з утилізації", - йдеться у повідомленні.

На підприємстві запевняють, що при високій температурі під час виробничого процесу шкідливі речовини - оксиди та діоксиди - зникають.

"Котельня ТОВ розташована у 500-метровій промисловій санітарній зоні, де житлові будинки відсутні. Нині тут працюють 25 осіб. Середня заробітна плата становить 3 тис грн. підприємство - сумлінний платник податків, боргів до жодних фондів не має",- запевняють у райдержадміністрації.

20 коментарів:

  1. Анонім23.06.15, 07:46

    З цього що " запевняє райдержадміністрація" чітко виражене обличчя Миколи Романовича.А такі концерти влаштовували.......От видно ху...... із ху.....

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім23.06.15, 07:47

    пани Вельчинський,Курбатов де Ви? Борцы за екологію! А-у!.Напевно принесли портфелика, і еко-нова стала екологічна.Ви при владі уже.то покажіть як переживаєте за Баранівка.Чи то був просто піар.? Головне гроші!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім23.06.15, 09:07

    Ганьба місцевій владі , Вільчинському , який сюди їх пустив , і нам громадо . Зрівняти з землею негайно , пока іще не немає єкологічна колапсу . Риба вверх животами в Случі не плаває , і лікарня не переповнена хворими .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім23.06.15, 19:44

      Вверх животами риба не плаває тому, що вона взагалі утекла в Новоград.

      Видалити
  4. оксана..23.06.15, 09:19

    Молодці, райдержадміністрація!

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім23.06.15, 09:34

    Сумлінний платник податків....тільки ці податки сплачуються не в наш, районний, бюджет...Тому що підприємство зареєстровано в іншому районі!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім23.06.15, 21:22

      не знаєш - промовчи, будеш схожий на розумного !!!

      вони в Баранівці зареєстровані

      Видалити
  6. Анонім23.06.15, 13:50

    зникають ... Копперфільд віддихає

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Марина23.06.15, 22:32

      сам ти Коперфільд !!! Хімію в школі вчити треба було, мабуть крім формули води нічого не знаєш. Будь яку речовину можна перетворити на безпечну, треба тільки захотіти, сучасних технологій вистачає - тільки коштує це іноді дуже дорого, а за якою технологією там на ЕКОновій проходить утилізація хтось знає? Я ніде і слова не чула про це. Яке обладнання у них, за яким принципом працює? Як досягається безпечність для персоналу і навколишнього середовища ?

      Видалити
    2. Анонім23.06.15, 22:58

      атомна електростанція - потенційно небезпечний обєкт І категорії,...
      але при правильній експлуатації приносить не аби-яку користь (без них вже давно з свічками сиділи)

      так і з еконовою - можливо і небезпечно (не забуваємо про те що досконально про них ніхто нічого не знає), а можливо і корисно (бо якщо ніхто нічого утилізувати не буде - в купі сміття помремо !!!)

      Видалити
    3. Анонім24.06.15, 15:39

      Мабуть так і буде, коли з усієї України і не тітьки, почнуть перти саме до нас в Баранівку це сміття

      Видалити
    4. Анонім24.06.15, 21:42

      погляньте краще на наші вулиці серед тижня : гори сміття, котрі собаки розтягнули раніше ніж сміттєвози забрали.... на дорогах біля бордюрів товстючий шар пилу та бруду яким ми дихаємо (... не треба ходити далеко - порівняйте з Полонним)

      Видалити
  7. Анонім23.06.15, 16:10

    адміністрація нічого не зробить.....все кришується з верху!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім23.06.15, 21:28

      адміністрації вигідна ЕКОНОВА, тому що за обсягами товарообігу і відповідно сплати податків підприємство входить в трійку найбільших в Баранівці (разом з Органіком і Лісгоспом).... а економічні показники району звідкісь треба малювати

      Видалити
  8. Анонім23.06.15, 16:45

    Цікаво який умнік це написав "підприємство зареєстровано в іншому районі" у Вас що Гугл не працює ЕкоНова зареєстрована і платить податкі у Баранівський бюджет. Сумлінний анонім якщо Гугл не взмозі освоїти Яндекс Вам в руки!

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім23.06.15, 17:51

    Пани Вельчинський, Курбатов борці за екологію , Ви де? Напевно трошки по піарились, владу отримали,а тепер ми Вам до *****.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім23.06.15, 20:53

      Да МИ і були їм ДО******............Це просто шоу було,вони не були впевнені що найдуть гроші на портфель в адміністрацію от і пробивали собі дорогу до міської влади.......А з ЕКО НОВОЮ там і так було все домовлено ще у 2007 якщо я не помиляюсь коли їм дозволили сюди всунутись.

      Видалити
  10. Анонім23.06.15, 20:42

    Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пропоную Вам ознайомитись із роз'ясненням, яким чином проводиться публікація коментарів до новин >> Роз'яснення

      Видалити
  11. вчитель24.06.15, 14:58

    Якщо все можна переробити і зробити екологічним, то чому до цього часу "видихуємо"Чорнобиль. Якщо такі великі гроші з податків залишаються в районі, то чому керівництво району говорить про нестачу коштів (на заробітну плату, зокрема). Чому закривають школи, якщо такі надходження в бюджет? А "ми" ж ще й пісок продаємо? Грошей має бути валом. Хто взяв на себе відповідальність і "дав слово", що автобуси будуть возити дітей з 1 вересня і до кінця травня? Чому не думаєте про людей, які залишаються без роботи? Йти за вислугою на 1000 грн. Дійсно за них можна прожити? Попробуйте ви у липні, а потім поділитесь досвідом. А в кого немає вислуги? Директори шкіл нас не хочуть (наприклад, школа №2, Довбиш, і вчитель Менський з гімназії сам всіх має навчити, тільки за великі гроші) - видно ці школи у нас приватні і директори вирішують брати чи ні. Ось так ми керуємо - як і керували. Ось так ми живемо - хто як може, так і виживає.

    ВідповістиВидалити