08 червня 2015

Баранівський міський голова забив гол, який врятував команду від поразки


30 травня у Бердичеві на стадіоні «Прогрес» відбувся матч між командами ветеранів футболу Бердичева та Баранівки присвячений 60-річчю з дня народження Володимира Борецького.

Про це повідомляють на сайті Баранівської міської ради.

Баранівську команду ветеранів футболу очолив Олександр Драган, який у 80-х роках минулого століття разом із ювіляром грав у місцевому ФК «Керамік».

За домовленістю, мінімальний вік футболістів становив 40 років.

Перший тайм закінчився з рахунком 1:0 на користь баранівських ветеранів. Однак після перерви бердичівляни не тільки зрівняли рахунок, але й подвоїли його на свою користь.

Від поразки баранівську команду врятував міський голова Анатолій Душко, який вийшов на поле, замінивши Миколу Підгурського, реалізував пенальті і зрівняв рахунок матчу.

"Після тривалого рейду по футбольному полю Анатолій Душко зробив точну передачу у штрафний майданчик на Валентина Весельського. Тільки порушення правил завадило останньому «розписатися» у воротах суперника. Капітан команди доручив пробити пенальті дев’ятому номеру баранівської команди Анатолію Душку. Хоча воротар, відомий пенальтіст, і прочитав задум, але це не завадило великому бажанню баранівських ветеранів поїхати додому без програшу", - йдеться у повідомленні на сайті міськради.



 фото сайту Баранівської міськради

6 коментарів:

  1. Василь09.06.15, 07:06

    Того і дивись заберуть нашого мера у Динамо чи Дніпро...

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім09.06.15, 13:50

    Громада ще й доплатить їм за це...

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім09.06.15, 14:26

    Оце дав мер! а ми в суботу 6.0 у себе дома продули! аж стидно згадувати. Давайте мера капітаном у Керамік!! Хай покаже цим бухарикам прокуреним як треба грати!

    ВідповістиВидалити
  4. Володимир09.06.15, 21:57

    Тривалий рейд по полю, точна передача, і хоча дехто її не реалізував, але 9 номер таки виправив ситуацію - забив гол і врятував команду від поразки. Схоже тепер у нас є свій баранівський Марадона)) Ні в яке Динамо ми його не віддамо. Підтримую аноніма - мера треба відправити грати за Керамік. Він же МІСЬКИЙ голова, то нехай забиває голи за МІСЬКУ команду, нема чого по іншим клубам вештатись.

    ВідповістиВидалити
  5. Не знав, що голова вміє м'яча буцати. Я думав він тільки на трубі мастак грати. Давайте його і правда в Керамік, бо щось вони програють всі матчі підряд.

    ВідповістиВидалити