09 червня 2015

Баранівські вокалісти привезли нагороди з обласного фестивалю "ДивоГрайлики"


8 червня у Баранівці вручили нагороди та пам'ятні подарунки учасникам першого обласного фестивалю дитячої творчості “ДивоГрайлики”, який проходив з 31 травня по 1 червня в Андрушівці.

Про це повідомив директор Баранівської школи мистецтв Юрій Вовк.

У фестивалі взяли участь 38 вокальних, інструментальних, хореографічних колективів та солістів, колективів малих форм (тріо, дуети, квартети) закладів культури області, дитячих шкіл мистецтв, вихованці гуртків образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.

Учасники та гості фестивалю, який проходив у дитячому оздоровчому закладі “Чайка”, взяли участь у “Вогнищі дружби” та дискотеці, відвідали з екскурсією Андрушівську народну обсерваторію, переглянули у місцевому Будинку культури виставу народного театрального колективу “Скарбничка”, музично-театралізоване дійство “Дев’ять кіл любові” по творах А. Данте, Л. Українки “Від Данте до Мавки” та виставку робіт образотворчого декоративно-ужиткового та прикладного мистецтва.

Баранівські вокалісти повернулися з фестивалю з нагородами: Гран-прі фестивалю отримала Діна Дударчик, I місце та спеціальний приз жюрі присудило Юлії Вовк, вокальний ансамбль посів ІІІ місце, Діана Козій та Роман Кукош отримали грамоти за участь.

8 червня юним учасникам обласного фестивалю та їх наставникам урочисто вручили нагороди та пам'ятні подарунки.



фото Марії Рудик

Немає коментарів:

Дописати коментар