16 червня 2015

У Баранівці над пам'ятним знаком героям УПА підняли новий прапор


16 червня у Баранівці над пам'ятним знаком героям Української Повстанської Армії підняли новий червоно-чорний прапор. На заході були присутні близько двох десятків городян.

Новий прапор підняв голова районної організації РПЛ Олег Ковальський.

Підняття прапору відбувалося під акапельне виконання присутніми на заході городянами Державного Гімну України, після чого до пам'ятного знаку героям УПА поклали квіти.






Нагадаємо, в ніч на 13 червня у Баранівці невідомі зірвали червоно-чорний прапор, що майорів на флагштоці біля нещодавно встановленого пам'ятного знаку героям УПА.

12 коментарів:

  1. Коли руський агресор всіляко знущається з рідньої нашої земельки, топче своїм сапогом міста, села, вбиває нас, сіє хаос, загарбує нашу землю - потрібно всіляко прославляти Україну, Українців, можливо перегортати частіше сторінки історії для самоосвіти, щоб згадувати за героїв України минулих часів, щоб не залишалося в головах Українського народу советська тінь. Немає в нас брата. Прикро, але переважна більшість росіян так і не зрозуміла, не долюбила, не доцінила нас. Хто поки чекає своєї черги взяти зброю на захист України - прославляй її на місцях. Слава Україні!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім19.06.15, 11:40

    А де ці "рицарі" шо зірвали прапор. Вони шо самоубійці. Кажуть тут наш начальник ментов всіх на ноги поставив поки не найшов цих поців - видно в Рівненській області Саня Белий їх всіх навчив, да і гонор в них більш патріотичний. Ось і видно його роботу.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім19.06.15, 11:50

    Згідний давайте піднімемо на цьому місці державний прапор України - жовто блакитний, і не будемо самі між собою гризтись, все те було в історії, а нам зараз потрібно будувати країну для себе і наших дітей, де має панувати мир та спокій

    ВідповістиВидалити
  4. Петрович19.06.15, 13:48

    Мабудь через те і підняли червоно чорний прапор, який доречі бійці УПА піднімали коли гинули в бою за незалежну Україну - тому, що державний прапор там уже є. Або інше, крім синьо жовтого і червоно чорного прапора я інших не знаю і не бачу. На передовій вони поруч, тому не варто дивитись у Баранівці на ці речі так хворобливо. Хоча зрозуміло, що хлопці заходять у політику району. Давайте вершіть.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну і нехай заходять , може на кінець то повикидають через вікна цю комуно - рига анальну владу .

      Видалити
    2. Громадянин19.06.15, 22:21

      Хай но ще зайдуть спочатку)))

      Видалити
    3. Слава Україні!25.06.15, 11:34

      Теж мені патріоти. Співають Державний Гімн України і при цьому аплодують. При виконанні Державного Гімну потрібно стояти струнко. Це вже знають навіть вихованці дитсадка. А тут чоловіки, котрі прагнуть до влади та ще й величають себе патріотами. Ганьба! Слава Україні!

      Видалити
  5. Анонім22.06.15, 11:35

    Щодо заходу у політику району: не знаю, але району як такого фактично не буде. Вибори, що відбудуться будуть проходити уже на створених громадах. Адміністрацій небуде. Ломається практично вся структура - яка буде нова - побачимо. Тому, шанс радикалів району досить великий, тимпаче, їх не багато, але вони ... Рівень життя стрімко падає - оце негативно. До чого взагалі ідемо - невідомо. Війна незавершена. Ціни захмарні. Щось не так.

    ВідповістиВидалити
  6. колян22.06.15, 13:03

    Ну що, зняли фраєра прапор - а я вам що говорив, знайдуть і обріжуть желаніє це робити назавжди. А все таки де цей йолоп що нацькував на цю проделку. В Києві ховається. То що помогти його доставити?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Бажано допомогти і бажано скорше... Чекаємо , пацан сказав пацан зробив , ну що Калян , кулько чекати...

      Видалити
  7. Громадянин22.06.15, 14:10

    Колян , ящо ти знаєш більше як міліція то давай інформацію в студію, а якщо нє то не плещи язиком.

    ВідповістиВидалити
  8. колян22.06.15, 16:22

    Я там знаю що знає міліція. Просто хотів лящів настриляти чого туди полізли.

    ВідповістиВидалити