20 червня 2015

Учасники естафети «Всесвітній біг заради гармонії» пронесли факел через Баранівку


18 червня учасники естафети «Всесвітній біг заради гармонії» у супроводі автомобіля Державтоінспекції та двох карет швидкої медичної допомоги пронесли факел через Баранівський район.

У селі Рогачів марафонців зустріли перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Хіміч та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Надія Ошатюк, яким капітан команди, віце-президент марафонської команди «Всесвітній біг заради гармонії» Євген Фурс передав символічний факел акції.

При в’їзді у Баранівку до учасників забігу приєдналися вихованці Баранівської ДЮСШ Дмитро Нікітчин, Андрій Нестерук, Андрій Власюк, Андрій Лукашук та спортсмени-любителі. На вулиці Дзержинського до них долучилися вихованці середньої та молодшої вікових груп з тренерами Миколою Мартинюком і Світланою Дерейко.

У їдальні ДП "Баранівське лісомисливське господарство" гостей почастували обідом, після чого вони продовжили свій маршрут селами Стара Гута, Марківка і Глибочок. Згодом до них приєдналися зо два десятки юних спортсменів Першотравенської загальноосвітньої школи I-III ступенів разом із тренером Інною Шнит.

На межі Житомирської та Хмельницької областей учасників естафети зустрічали представники Хмельницької ОДА та Полонської РДА, яким Надія Ошатюк передала факел естафети, а капітан команди Євген Фурс передав голові Баранівської РДА Миколі Вельчинському Подяку за внесок у розвиток руху «Всесвітній біг заради гармонії».




Фото та відео Валентини Муравської

7 коментарів:

  1. Тетяна22.06.15, 15:40

    Та це все показуха вони від Рогачова до знаку Баранівка їхали машиною ніхто не біг

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.06.15, 16:48

      Тетяно, це не та новина. Іноді краще промовчати.

      Видалити
    2. Анонім23.06.15, 21:04

      Тетяно, одночасно бігти всій команді недоцільно. Спробую пояснити. На старті випускається бігун № 1 на дистанцію 3 км. На його фініш (через 3 км) машина привозить бігуна № 2, який починає бігти свою дистанцію, припустимо, 5 км. На фішіш бігуна № 2 привозять бігуна № 3, і той біжить, хай 2 км. Отже, одночасно долається дистанція 10 км. На фіниш бігуна № 1 повертається машина і відвозить його відпочивати до автобуса, а його факел передається бігуну № 5, який стартує з фінішу бігуна № 3. Потім забирають бігуна № 2 відпочивати, і біжить бігун № 6. Отак за день всі бігуни пробігають частину загальної дистанції.

      Видалити
  2. Тетяна22.06.15, 17:21

    А чого мовчати,тоді можна було взагалі не висвітлювати цю тему,я важаю якщо бігти то значить бігти

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.06.15, 17:42

      Тетяно, тут головне не біг, а ідея. Позитивні емоції (думки, враження...) розумієте? Хоч якась позитивна "об'єднуюча" новина (захід, тема...) на фоні щоденних "вкрали, вбили, підпалили". Звичайно, можливо я і не правий, але я вважаю саме так:)

      Видалити
    2. Анонім23.06.15, 11:39

      Тетяна як завжди - ПРОТИ

      Видалити
  3. Анонім22.06.15, 18:29

    Круто! Хороша акцiя. Донецьк, Львiв, Марiуполь, Рiвне- всi гуртом. Оце справжня незламна нацiя.

    ВідповістиВидалити