22 червня 2015

У Баранівці вшанували пам'ять жертв війни хвилиною мовчання та покладанням квітів


22 червня - День скорботи і пам’яті жертв війни в Україні. Мешканці Баранівки вшанували пам'ять загиблих в роки війни хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятних знаків на площі Волі.

Під час мітингу жодних промов ніхто не виголошував. Учасники мітингу вшанували  загиблих в роки війни та замучених в фашистських концтаборах людей хвилиною мовчання та поклали квіти до братської могили радянських воїнів і пам'ятних знаків: воїнам-афганцям, героям Небесної сотні та героям УПА.

У заході взяли участь голова райдержадміністрації Микола Вельчинський і його заступник Володимир Хіміч, заступник голови райради Володимир Цицюра, заступник міського голови Зінаїда Шикула, держслужбовці, пенсіонери, жителі міста, загалом близько сотні осіб.




4 коментарі:

  1. Петрович23.06.15, 11:38

    Відчувається, що влада нормальна. До всіх памятних знаків квіти покладені. Хвилина мовчання. Ніяких піарів, лишніх слів - і правду, що сказати 22 червня 41 року німець заніс нам лихо на довго. Не дай Бог руський мір зараз війною піде. Щось колотять. Дітей шкода.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім24.06.15, 15:19

    Ви, Петрович, точно на рік запізнилися або просто не так сказали: те "щось" і є війна, яка вже йде. Не ображайтесь, я тільки уточнив.

    ВідповістиВидалити
  3. А дітей Петрович точно шкода. Але вони крепші патріоти, чим (вибачте) можливо і ви і я. Молоді, що народились в Україні по іншому мислять. Україна їх дім рідний. А я 50 років із них 25 прожив при союзі. Причому добре було життя. Зрозуміло, що часи не повернути. А нашим внукам можливо ще буде тяжче. Котимось. Молимось. Вибачте.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.06.15, 01:08

      Як буде Вашим внукам тепер залежить від Вас, Ваших дітей і від самих внуків. Піднімаємось.

      Видалити