10 червня 2015

У Кам'яному Броді за одну ніч двоє школярів пограбували кафе-бар і магазин


У ніч на 9 червня у смт Кам'яний Брід двоє школярів з Довбиша на протязі декількох годин пограбували кафе-бар і магазин, чим заподіяли матеріальних збитків на загальну суму майже 3 тис. грн.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському райвідділі міліції.

9 червня до чергової частини Баранівського райвідділу міліції надійшло два повідомлення про те, що в ніч на 9 червня в смт Кам'яний Брід невідомі особи розбили вікно в кафе-барі приватного підприємця та викрали 700 гривень і мобільний телефон, а в магазині "Маркет", протиснувшись через металеву решітку на вікні, викрали 1000 гривень і шоколадки, чим заподіяли матеріальних збитків на загальну суму 2870 гривень.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що до обох подій причетні жителі смт Довбиш 2001 та 2003 років народження, які у скоєнні вищевказаних крадіжок зізналися. Викрадені ними гроші частково вилучено.

На даний час слідчим відділенням Баранівського райвідділу міліції вирішується питання щодо затримання неповнолітніх грабіжників в порядку ст. 208 КПК України.

6 коментарів:

  1. Василь10.06.15, 22:56

    Хто ці підлітки? Якщо із Довбиша, то схоже це хтось із відпочиваючих у санаторії. Мабуть не так вже і добре відпочивається, раз по ночах за шоколадом в магазини лізуть...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім10.06.15, 23:38

      У мене інше питання, якщо це діти з санаторію, то хто ж це тоді і як там за ними дивиться, що вони по ночах гуляють де хочуть?

      Видалити
  2. Анонім10.06.15, 23:18

    Це не крадії, а активісти! Вони для військових старались! А ці скотиняки на них вішають крадіжку, мстять за своїх колег з "беркуту", яких майдан добряче в зад клюнув!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім10.06.15, 23:46

      Як на мене, Ваш жарт невдалий. Зрозумійте, крадуть ДІТИ, не думаю що за таке "щасливе" життя воюють зараз на сході військові.

      Видалити
    2. Анонім12.06.15, 12:55

      Якщо буде суворе покарання, перестануть красти. А зараз у нас крадуть усі. Чомусь у Європі практично відсутні крадіжки, бо там упродовж століть за це відрубували кінцівки. А в нас можуть дати умовний термін або ж просто відпустити. З цих дітей уже толку не буде. Бо якщо межу переступлено раз, то це буде повторюватися постійно. Для тих, хто скаже, що вони полізли туди через якісь труднощі, зазначу таке. Наші бабусі пережили голод, але навіть тоді вони знали табу: не бери чужого. Зараз мораль одна: мої бажання - понад усе. Тільки тоді, коли за злочини будуть суворі покарання, у країні буде порядок. Учинив правопорушення - відповідай, і жодних виправдань не повинно бути. У власника магазину також є свої діти, яких треба одягнути, нагодувати, вивчити.

      Видалити
  3. Анонім12.06.15, 18:21

    Ці дітки вже встановлені- одного затримали . Від нього Довбиш плакав уже рік. Він також вчинив крадіжки в Червоноармійську, Романові,Житомирі... Кожну ніч- крадіжка. Він не виправиться просто так! До санаторію ці діти ніякого відношення не мають!

    ВідповістиВидалити