23 червня 2015

Баранівська РДА вимагає спростувати інформацію, опубліковану інформагенством "УНІАН"


Баранівська райдержадміністрація вимагає спростувати інформацію, опубліковану на веб-сайті інформаційного агенства "УНІАН" у розділі "Екологія" стосовно діяльності ТОВ "Еко Нова".

Про це йдеться у листі Баранівської райдержадміністрації від 23 червня адресованому до головного офісу інформаційного агенства "УНІАН".

Зокрема, у листі зазначено, що інформацію про роботу ТОВ "Еко Нова" інформаційному агенству "УНІАН" ні Баранівська райдержадміністрація, ні її посадові особи не надавали.

6 коментарів:

  1. Анонім24.06.15, 09:35

    Воплі Відоплясова .........................

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім24.06.15, 10:59

    Цікаво цікаво... Там дійсно у кожному абзаці "повідомили у райдержадміністрації". Не думаю, що уніан дозволив собі збрехати. Щось мені підказує, що нас всіх мають за дурнів. Було певно розраховано, що у Баранівці не побачать цю уніан. А якщо і побачать, то і не страшно. Напишемо листа гнівного, а поки відповідь прийде (і чи ще прийде взагалі), то до того часу в баранівці всі вже забудуть про це "непорозуміння" та й усе...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім24.06.15, 16:17

      А я вважаю, що хтось спеціально (з метою провокації!) представився від імені райдержадміністрації, а інформацію в УНІАН надали представники ТОВ "ЕКО-НОВА", бо щось дуже вони себе там вихваляють. До речі, раніше представники Мінекології відвідували це підприємство на запрошення його керівництва. Повірте, у цій справі задіяні надзвичайно великі кошти, тому підприємство і його високоповажні лоббісти з міністерств і відомств підуть на будь-які провокації. Головне: не піддаватися на них, а до кінця боротися, щоб цієї еко-нечисті в місті не було.

      Видалити
    2. Анонім24.06.15, 21:38

      тобі вже час починати фантастичні твори писати :))))))))))))

      Видалити
    3. Анонім25.06.15, 08:16

      А ти, як бачу, уже живеш у фантастичному світі. Мабуть, нанюхався парів, що їх випускає цей еко-дракон... Уболівай за нього й далі!

      Видалити
  3. Правильний хід. Пред цим подібну інформацію від цих "екологів" оприлюднили "Сільські вісті", реакції від нас не було, тому цей смердючий поїзд набирає хід. Час діяти рішучіше.

    ВідповістиВидалити