15 червня 2015

У Баранівці прапором Партії регіонів лякають горобців


15 червня над одним з приватних будинків у Баранівці замайорів прапор Партії регіонів. Як з'ясувалося, ніякого політичного підтексту тут немає: прапором відлякують горобців, що злітаються поласувати вишнями.

За словами мешканки будинку, вивісити прапор з партійною символікою вона вирішила не з політичних вподобань, а з цілком практичною метою: таким чином вона відганяє горобців, які їй постійно докучають.

«Яка тут політика? Це колись в центрі міста роздавали, то я набрала. Тепер ось горобців ним відганяю. Була халат повісила, то він заважкий, а цей прапор – як раз добре. Відколи я його повісила - жодного горобця!», - каже мешканка Баранівки.

16 коментарів:

  1. Анонім16.06.15, 01:55

    Цікаво,а що горобці вже шивер ідять чи шось твердіше,чи господиня тримає громаду за дурнів? І чи не одного замовника ця епопея з прапорами,на Площ Волі і тут? Час мабуть задуматись!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.06.15, 09:24

      та ні, горобці черешню обкльовують, господиню без урожаю хочуть залишити, от вона і повісила "ганчірку" над деревом)

      Видалити
    2. Анонім16.06.15, 13:24

      Раджу бабусі переписати хату на кота. Тоді він половить усіх горобців, і не треба буде їх відлякувати цим синім полотнищем. Думаю, що подібні прапори вже смішні навіть для горобців.

      Видалити
  2. Анонім16.06.15, 16:44

    Я вас дуже прошу, не шукайте у всьому політику. Там на тій вулиці з десяток прапорів на деревах висять саме з метою відганяти птахів. Щоправда більшість жовто-блакитних, але ще один регіаналівський я сам бачив, хати за 3-4 від цієї. Вони легкі просто, їх навіть легенький вітерець вже шевелить, а людям головне результат, а не малюнок на матерії.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім16.06.15, 22:05

    Частково погоджуюсь з попередніми коментарями, бо дійсно, цей прапор та й інша регіоналівська символіка недоречні. Але якщо Ви, авторе, вирішили поспілкуватися з мешканокою будинку, то слід було пояснити жінці наслідки такого дійства віч на віч, а не обговорювати поза спиною. Ваші дії, щодо розміщення інформації про громадянку та її приватну територію в мережі інтернет, без згоди на це власниці, можна назвати неправомірними (Коментар до статті 182.Порушення недоторканності приватного життя). Дякую за увагу!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім17.06.15, 00:13

      Не думаю, що Вам хтось відповідатиме. Тут, я так розумію, таке не практикують. Тому скажу Вам свою думку, як власник друкованого видання: з Вас такий юрист, як з мене балерина. Якщо б вони адресу написали, прізвище, показали територію не ззовні, а з середини, то може тоді, якось, десь і можна було б натякати на "порушення недоторканості приватного життя". На рахунок "обговорювати поза спиною" - взагалі абсурд. По факту я бачу наступне: автори дали інформацію, а обговорюєте її в коментарях Ви, за що несете відповідальність Ви самі, а не хтось інший. Дякую за увагу!

      Видалити
  4. Христина17.06.15, 14:37

    Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пропоную Вам ознайомитись із роз'ясненням, яким чином проводиться публікація коментарів до новин >> Роз'яснення

      Видалити
  5. Анонім17.06.15, 16:11

    це називається - автору аби щось писати... ви ще напишіть хто в туалеті витирає задницю листівками з передвиборчої кампанії партії регіонів... автору цього безглуздого поста щиро співчуваю, як психічно хворій людині...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім17.06.15, 16:49

      А ось і перший рвонувший пукан. Вітаю!

      Видалити
    2. +1 сракатан зараховано! Думав реги таки розуму набрались та де там... Чекайте, зараз ще напишуть що це закізний матіріал, а журналісти продажні кровосісі.

      Видалити
    3. Анонім17.06.15, 17:52

      макс, сам ти сракатан і до того ж йолоп нереальний. навчись спочатку писати, вилупку, а тоді вже пиши, пісатєль ти хрєнов...

      Видалити
  6. Тетяна17.06.15, 16:29

    Люди добрі якщо вам щось неподобається,купіть і занесіть тій жіночці жовто-блакитного прапора і я думаю вона з радістю погодиться поміняти,навіщо робити з мухи слона

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім17.06.15, 18:14

    І якщо ти такий офігенний журналіст, то розслідуй краще те - наскільки районний бюджет поповнився від угоди продажу території баранівського хлібозаводу афельованим фірмам литвина, чи те - скільки савич заплатив податків за попередній місяць і взагалі, чи те - за які гроші головні лікарі і начальники мед служби району лексуси купують. Що, кишка тонка, незалежний журналісте??? А не займаєшся фігнею, пишучи про якусь бабусю, в якої немає за що хліба купити, яка в якості опудала повісила вже давно втративший актуальність прапор відійшовшої у небуття партії регіонів.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Браво! + ще один рванувший сракатан))) Я ж казав, що так і буде) Дурню ти, вони тебе тролять, а ти всю роботу за них робиш - всю інфу зливаєш про всіх. Тепер не треба нічого розслідувати, доводити і відповідати за достовірність.

      Видалити
  8. Звягель17.06.15, 21:41

    Дійсно, така проста публікація, а пукани порвало по всій Баранівці. Мої вітання колеги.

    ВідповістиВидалити