10 червня 2015

Голова ОДА дав 3 мicяцi керiвнику Баранівської РДА, щоб він показав результат


У Житомирській ОДА стартував процес грунтовних спiвбесiд iз головами райдержадмiнicтрацiй. 10 червня обговорити стан справ у трьох районах: Андрушівському, Баранівському та Бердичівському.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

"На таких зустрiчах я хочу витягти назовнi всi проблемнi питання, аби якомога швидше розпочали ix вирiшення", - сказав голова Житомирської ОДА Сергiй Машковський.

Сьогодні встигли обговорити стан справ у трьох районах: Андрушівському, Баранівському та Бердичівському. Не обминули жодного напрямку їхньої діяльності: фiнансово-економiчний стан, справи в медичнiй, освiтнiй сферi, транспортi, ЖКГ, будiвництвi, соцiaльному захистi, пiдтримцi учасникiв АТО, оздоровленнi дiтей, земельних питаннях.

"Роботи дуже багато. За визначений час - 3 мiсяцi - ви маете спрацювати i на наступнiй спiвбесiдi показати конкретний результат. Ми вам допомагаємо визначити слабкi мicця та спільно знайти шляхи ix вирiшення", - сказав Сергiй Машковський головам РДА.

фото прес-служби Житомирської ОДА

12 коментарів:

  1. Анонім10.06.15, 22:07

    Завтра в будинку культури вже почнеться вирішення проблем в освітній сфері, браво! Оперативно як!

    ВідповістиВидалити
  2. Василь10.06.15, 22:48

    Схоже Вельчинського спеціально загружають, щоб у нього на еко нова часу не було.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім10.06.15, 23:28

      100% і доречі де обіцяний блокпост на Еко Нову? Заяви на Душка і керівників ЕН? Комісії з якихось там депутатів мали приїхати. Все вже порішали? Я давно казав, треба спалити той завод на***й і що від нього залишиться зрівняти з землею.

      Видалити
    2. Віктор10.06.15, 23:31

      і через це теж він потребує нашої підтримки, зрозуміло, що йому важко, а кому зараз легко, тому треба гуртуватись

      Видалити
    3. Павло10.06.15, 23:57

      На рахунок блокпостів, то я думаю це не діло простих людей. У кожного робота, сім'я і т.д. Тут потрібна допомога активістів, а ще краще громадських організацій типу "Баранівка Правопорядок". Я бачу по останніх новинах Кундельський активно волонтерством займається. Це дуже добре і ми йому дуже за це дякуємо, але тепер треба допомогти самому місту та його мешканцям. Пане Володимир, допоможете?

      Видалити
    4. Анонім11.06.15, 10:52

      знову за рибу гроші...
      стаття не про це

      Видалити
    5. Анонім13.06.15, 22:20

      Цікаво, які можуть бути результати роботи, коли результати люстрації нічого не дали .Ошатюк відкупилася, зами його теж.Мабуть треба десь далі звертатися. не для того хлопці гинуть, щоб в тилу хабарництво процвітало.

      Видалити
  3. Анонім12.06.15, 06:11

    Про якого Кундельського йде мова??? Він шукає "ЛЕГКИХ" грошей тай і все!! Волонтер??? Хтів підмазатись до Ількович- так та його бистро розкусила. Тепер найшов тепле місце у Івана Івановича...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Володимир12.06.15, 10:34

      Не мели дурниць. 6 ранку, а ти вже анонімки строчиш. Іди краще щось корисне зроби. Відвези допомогу хлопцям на фронт, заодно заробиш "ЛЕГКИХ" грошей.

      Видалити
  4. Анонім15.06.15, 07:48

    Я там вже був!! І бачив тих "волонтерів"" тіпа нашого Вовіка!!

    ВідповістиВидалити
  5. Кундельський то правда, міг би із своєю конторою Баранівка-Правопорядок , долучитися до події ,хто замовив зірвати прапор біля памятного знаку УПА , провести своє розслідування,адже працівник міліції в минулому, навички має , то нехай їх примінить і покаже народу, який він борець з охороною порядку в Баранівці. Оце буде діло.

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім22.06.15, 09:13

    Чого розкричалися? "Повчіться" у Вельчинського. Освітян зібрав? Зібрав. Що робити запитав? Запитав. Ну а далі за старим сценарієм: звільнити, закрити, забрати, відрахувати... То ви, шановане керівництво, якщо вже по-чесному, ще й з себе зніміть річну премію у розмірі 50%. А то якось не чесно виходить.

    ВідповістиВидалити