26 травня 2015

У Баранівці відбулись районні змагання з туристичного багатоборства


З 22 по 24 травня у Баранівці відбулись 55-ті районні змагання з туристичного багатоборства серед учнівської молоді «Школа безпеки», у яких взяли участь команди із 15-ти загальноосвітніх шкіл району.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

Відкрив захід перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Хіміч, який вручив коменданту туристичного табору Сергію Нікітчину коровай. З вітальним словом перед присутніми виступив учасник АТО Віталій Сігнаєвський.

Право підняти прапор змагань на урочистій лінійці відкриття було надано вихованцям Баранівської районної дитячо-юнацької спортивної школи.

Після відкриття змагань юні туристи зібралися біля вогнища, де відбулась зустріч з воїнами-афганцями та воїнами-учасниками АТО. Також команди позмагались у пісенному конкурсі.

Наступний день був присвячений змаганням. Школи І-ІІІ ст. представили 2 команди: старшу (1999-2000 р.н.) і молодшу (2001 р.н. і молодші). Школи І-ІІ ступенів - молодшу вікову групу.

Команди змагалися у конкурсах: «Природа і фантазія», «Туристична газета», «Конкурс туристичної пісні», змагання з Правил дорожнього руху «Смуга перешкод», змагання з Правил пожежної безпеки та медико-санітарної підготовки.

Нагородження переможців вібулось у неділю, 24 травня. За підсумками змагань голова Баранівської райдержадміністрації Микола Вельчинський вручив командам-переможцям грамоти та пам'ятні подарунки.




фото прес-служби Баранівської райдержадміністрації

4 коментарі:

  1. Надія28.05.15, 14:07

    Дитяча юнацько-спортивна школа участі у змаганнях взагалі не брала. Прапор змагань піднімали переможці попередніх змагань. Це представники Глибочанської ЗОШ І-ІІ ступенів та Баранівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 імені Ольги Сябрук

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.05.15, 21:18

      Школа №2 , як завжди, "рулить" і перемагає

      Видалити
    2. Анонім30.05.15, 22:07

      Взагалі ті двоє людей які підіймали прапор є вихованцями дитячої юнацько-спортивної школи, але вони виступали за свої школи.
      І якщо ви були на змаганнях то ви мали бачити що перша команда яка проходила смугу перешкод по туртехніці була збірною дитячої юнацько-спортивної школи, і в ній були ті хто підіймав прапор.

      Видалити
  2. Азимут28.05.15, 22:43

    Дуже добре, що відбуваються такі змагання, проте, без спортивного орієнтування важко назвати їх повноцінним туристичним багатоборством. Дякуємо організаторам і готуємось до наступного сезону, сподіваємось, що компас знадобиться.

    ВідповістиВидалити