20 травня 2015

Баранівська міськрада запрошує на благодійний концерт


21 травня о 16:00 у міському Будинку культури ім. А.Пашкевича відбудеться благодійний концерт за участю вихованців Баранівського міського Будинку дитячої творчості "Молюсь за тебе, Україно!".

Про це повідомляють на сайті Баранівської міської ради.

Вартість квитка - 10 гривень. Кошти, виручені від продажу квитків, планують використати на підтримку родини Гасюків з міста Баранівка, чий син зник безвісти в зоні АТО.

Скрін з сайту Баранівської міської ради

7 коментарів:

  1. Живемо по-новому, а організовуємо усе по совковому. Маємо доброчинну мету, а так усе паскудимо. І не соромно владі діяти старими методами використовуючи адмінресурс. Благодійність - це добровільний прояв кожного з нас, а тут під тиском звільнення змусили службовців придбати по два квитки. Мені не шкода, але не вірний шлях обираємо ми, коли продовжуємо використовувати адмінресурс, зганяючи людей на мітинги, заставляючи виписувати нікому не потрібну газету, чи купувати квитки на благодійний концерт на усю вулицю. Був би дійсно благодійний концерт без примусу - набагато більше зібрали б коштів, бо прийшли б люди, які дійсно можуть і хочуть допомогти тим, хто цього потребує, і пожертвували б не 10 грн., а сотню, а так ганьба та й годі.

    ВідповістиВидалити
  2. Люблю Баранівку21.05.15, 22:37

    Псевдо лІДА!!! так візьми і організуй все не по совковому а не п****ш тут!!! Тобі соромно!!! Соромно що є такі х****и як ти!!!!! а що ти зробила???? який шлях обрала ти??? і хто на кого тиснув із звільненням. МАЙ СОВІСТЬ!!!! якщо знаєщ що це!!!!!!! Просто нема слів!!! мені прикро, що дихаю одним повітрям з тобою!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Вірю в дітей - в нове майбутнє україни22.05.15, 09:51

    Мене, Лідо, не гнали. Я із задоволенням прийшла.А якщо хтось хотів здати більше коштів - стояв прозорий ящик для збору грошей. Свято дійсно було гарним: постарались і організатори і діти-виконавці. Молодці! А от адмінресурс в особі Душка був дійсно зайвим. Він щоразу виходить до людей, щоб розказати,що його або зняли або призначили. Як каже Янукович: "Я ще живий".Людина собі ніяк ціни скласти не може. Надіюсь, що люди йому ціну вже склали.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім22.05.15, 12:23

    а це ж правда, що написала Ліда

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім22.05.15, 13:38

    Пишу вдруге: видно "смотрящому" не сподобався мій коментар і його прибрали. Отже, хочу сказати для Ліди, що я сама прийшла на свято, із задоволенням. Свято дуже гарне: постарались і дорослі, і діти. Молодці! А хто хотів дати більше грошей - могли вкинути у прозорий ящик, який стояв при вході. Щодо керівництва, то людям вгодити важко: прийшли- чому прийшли, не прийдуть- бачиш, не могли й прийти. Мені здається, що і Гнилориба і Хіміч сказали коротко і доречно. А от хто із адмінресурсу був зайвий, то це Душко. Таке враження, що він тільки і виходить до людей пропіаритись і сказати, що "він ще живий".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Хватить гнати на Душка. Він працює і результати видно (допомоги лікарні, пляж, клумби і т.д.) Все що не дороблено (шлюз, дороги) це не від нього залежить. Там на рівні області і міністерств ще такі покидьки седять, що до кінця належним чином все оформити та пустити в роботу практично неможливо. А ви такими дурнуватими коментами йому не те що не допомагаєте, а навпаки тільки відбиваєте бажання зробити наше місто кращим.

      Видалити
  6. Анонім23.05.15, 14:45

    Юра, а ти навіщо? Підтримуй його, розказуй який він добрий. Це ж твоє першочергове завдання.

    ВідповістиВидалити