23 травня 2015

У Баранівці відбувся благодійний концерт групи-легенди «Фрістайл»


19 травня у Баранівці відбувся благодійний концерт легендарної групи «Фрістайл», який відвідало близько 300 городян. На протязі майже двох годин зі сцени міського БК ім.А.Пашкевича лунали кращі пісні групи.

Група «Фрістайл» народилася в 1988 році і на багато років вперед увійшла до Топ-3 разом з колективами «Ласковый май» і «Міраж».

Сьогодні група «Фрістайл» багато виступає в Європі. Музикантів вважають своїми в різних куточках світу. Але вони не втомлюються підкреслювати, що колектив народився в українському місті Полтаві. Саме там живуть і працюють учасники групи всі ці 25 років.

Гастрольний графік «Фрістайл» дуже насичений. Кожен день - нове місто, якому артисти дарують гарний настрій, позитив і віру в найкраще. Глядачі відзначають, що це велика місія - нести всеперемагаючу радість людям. За любов до людей і рідної України, за вірність землі своїх предків, за виховання нового покоління українців, музиканти групи «Фрістайл» були удостоєні почесних нагород «Патріот України».

Як повідомили організатори концерту, волонтери громадської організації «Сонячне сяйво Житомирщини», зібрані кошти буде направлено на підтримку Ігоря Лук'янця, бійця 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського.









5 коментарів:

  1. І шо, землякам Котляревського так важко дається українська мова? Чи, може, вони "вище" того?

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім24.05.15, 07:21

    Мені казали, що на концерті не подарували квітів виконавцям, це правда?

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім24.05.15, 13:18

    Він був не благодійний- білет 80 грн

    ВідповістиВидалити
  4. Єлизавета24.05.15, 14:57

    А нічого, що гроші за білет підуть на благодійність? Чи ви думали що вас туди безкоштовно пустять?

    ВідповістиВидалити
  5. Влад Ш.25.05.15, 11:33

    Не знав що Вони з Полтави...

    ВідповістиВидалити