19 травня 2015

Голова ОДА приїде у Баранівку перевіряти, як нараховують людям субсидії


19 травня в облдержадміністрації відбулося засідання оперативного штабу цивільного захисту на якому розглянули стан оформлення та виплат субсидій у Житомирській області.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Для того, щоб поліпшити якість послуг населенню, обласна адміністрація запровадила процес перевірки ходу нарахування грошових компенсацій.

Щоденно районні управління будуть відвідувати фахівці з області, щоб оперативно корегувати ситуацію із надання субсидій. Сергій Машковський пообіцяв, що він та його заступники також перевірятимуть, як у районах нараховують людям субсидії.

8 коментарів:

  1. Даного губернатора ще не бачив район. Його нога за весь час його роботи офіційно не ступала. Його лице тут не світилося. Йому далеко та Баранівка, люди, їх настрій. Коли призначений був Вельчинський головою - губернатор сам не приїхав представити його та не відрядив когось із своїх сателітів. Чуєш Сергію Маш... Може не роби цієї показухи - краще не їдь сюди взагалі. Тут люди цікавились вашою діяльністю взагалі (зокрема, що це за скорочення у департаменті праці в області, кажете 20 чол. із 70 - вас скоротять, якщо зачепете їх), а відношенням до думки громади району - дивись чого доброго нарвешсь на оплески. Краще допоможи цим спеціалістам, управлінню - перевіряти він їде Куцан. Компютери минулого століття, ручки писати немає, 10 чаловік скоротили за 2 роки. Хто робити буде - всі як щурі розбігаються.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім20.05.15, 13:14

    Чергова тема - мабуть набере за 20 коментарів. А справді? Якого бена сюди їхати. Тут автомобільного бізнесу зась.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім20.05.15, 13:43

    Оперативно допоможе скорегувати, якщо ще пару чоловік в штатний соцзабеза додасть

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім20.05.15, 18:13

    Здравствуйте, подскажите, к кому обратиться??, Я бы хотела помочь односельчанам, а именно попросить что б ходила маршрутка через ВИЛЬХУ в Барановку ( в базарный день)

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім21.05.15, 11:40

    Нічого особистого, просто елементарна повага повинна ним виражатися до регіону нашого району та до структур управлінь фактично шо ним же управляється. Вимагати, але спочатку покращувати умови роботи.

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім21.05.15, 14:02

    А що він може зробити. Кизін, Мужковський. Економіки пас. Ходять по підприємцях випрошують на все. Оце тільки совбез перевірити. Хай заодно відділ економіки перевірить та агро відділ. Понімаю люди не винні, але що вони там роблять.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.05.15, 13:05

      Не розумію, чому це здійнявся такий галас. Держслужбовцям, котрі працюють чесно й відкрито, не страшні жодні перевірки. А щодо подання документів для оформлення субсидій, то тут є маса неврегульованих питань. Для їх врегулювання необхідні зміни до чинного законодавства. Для прикладу: чинне міграційне законодавство не передбачає при реєстрації громадян в міській місцевості внесення записів до будинкових книг. Як у таких випадках одержати достовірну інформацію про зареєстрованих у житловому будинку осіб? Хто візьме на себе таку відповідальність й посвідчить факт реальної кількості зареєстрованих осіб? А відповідальність, повірте, висока, бо загальний розмір субсидії на одну сім'ю - від 10000грн. у рік. Якщо посадова особа посвідчить недостовірну інформацію, то це буде кваліфікуватися як корупція та нанесення збитків державі. А без посвідчення цього факту та видачі відповідної довідки субсидія не буде нараховуватися. Вихід із цієї ситуації можливий лише після внесення змін у міграційне законодавство. А ще є ряд інших проблем, які виникають при нарахуванні субсидій. Можливо, втручання очільника області дасть можливість прискорити їх розгляд... Можливо...

      Видалити
  7. Анонім22.05.15, 22:51

    Приходять на підприємство (СГ) по довідку про отримані доходи бабусі, які вже заледве можуть ходити...та мать вашу! податкова ж володіє такою інформацієї, вони ж душу достануть якщо не відзвітуєшся за кожну людину! довідку з сільради - зверніться в сільську раду! Для чого мучити людей?! соцзахист нехай звертається у відповідні органи за необхідною інформацією! нічого не маю проти нашого управління соцзахисту, там працюють прекрасні люди, система надання субсидій нікудишня...

    ВідповістиВидалити