19 травня 2015

Для оздоровлення дітей у Кам'янобрідському санаторії придбали 477 путівок


Департамент сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації провів тендер на послуги з оздоровлення дітей та придбав 477 путівок до Кам'янобрідського Обласного санаторію радіаційного захисту для дорослого і дитячого населення Житомирської обласної ради.

На початку квітня департамент сім'ї, молоді та спорту оголосив про проведення відкритих торгів з метою придбання путівок для оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, дітей учасників АТО, дітей із сімей внутрішньо переселених осіб. Планувалося придбати близько 1500 путівок по 8 лотам на очікувану суму - 5 млн. 341,8 тис. грн.

19 травня стали відомі результати проведених торгів по 7 із 8 лотів. Згідно оприлюднених результатів тендеру, департамент придбав 360 путівок до КП Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення «Дениші» та 477 путівок до Обласного санаторію радіаційного захисту для дорослого і дитячого населення (смт Камяний Брід Баранівського району) на загальну суму 3 млн. 251,7 тис. грн. Таким чином вартість однієї путівки (перебування однієї дитини в оздоровчому закладі протягом зміни у 21 календарний день) склала 3885 грн..

за матеріалами Житомир.info

Немає коментарів:

Дописати коментар