11 травня 2015

Баранівські чиновники та міліція привітали ветеранів з Днем Перемоги


Представники райдержадміністрації, міської ради та райвідділу міліції з подарунками та квітами відвідали вдома ветеранів Другої світової війни та привітали їх з наступаючим святом Дня Перемоги.

7 травня міський голова Анатолій Душко та секретар міськради Зінаїда Шикула відвідали полковника медичної служби Ніну Мігову.

Ніна Федорівна Мігова народилася в с. Жабориця У лавах армії – з 1939 року. З 1942 року і до самого закінчення війни – на фронті. Брала участь у бойових діях на Західному, 1-му Прибалтійському, 2-му Українському фронтах, мала поранення. Нагороджена бойовими орденами й медалями. Автор книги спогадів «Молодість моя, обпалена війною». Почесний житель міста Баранівка. У грудні їй виповниться 99 років. 


9 травня до Ніни Мігової завітали працівники Баранівського райвідділу міліції: перший заступник начальника, начальник слідчого відділення Олександр Мищик і помічник начальника з кадрового забезпечення Віталія Старжинська.


Також 9 травня Ніну Мігову відвідали голова Баранівської райдержадміністрації Микола Вельчинський і заступник голови районної ради ветеранів Анатолій Михалюк.


Того ж дня Микола Вельчинський і Анатолій Михалюк відвідали у Баранівці Юлію Куцан і Ольгу Шевчук, а також Петра Пономаренка у Полянці, Володимира Кожем'яку і Василя Матвійчука у Суємцях та Миколу Кучерука у Першотравенську.


фото Оксани Пилипчук

Немає коментарів:

Дописати коментар