25 травня 2015

На благодійному концерті у Баранівці зібрали понад 6 тисяч гривень


21 травня у міському Будинку культури ім. А. Пашкевича відбувся благодійний концерт за участю вихованців міського Будинку дитячої творчості, який відвідали близько чотирьох сотень глядачів.

На початку заходу юні артисти та гості вшанували хвилиною мовчання військовослужбовців Баранівського району, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції. Затим діти представили надзвичайно зворушливі пісенні і танцювальні номери, присвячені Україні та її захисникам.

Загалом на благодійному концерті було зібрано понад 6 тис. грн.. Зібрані кошти було вирішено передати сім'ї військовослужбовця із Баранівки, який з 20 січня 2015 року вважається зниклим безвісти у районі Донецького аеропорта.

Як стало відомо, родина від зібраних коштів відмовилась, тож організатори поки вирішують, на які цілі направити зібрані кошти, про що обіцяють повідомити згодом.








5 коментарів:

  1. Анонім25.05.15, 18:51

    Дуже красивi дiвчатка танцiвницi:)

    ВідповістиВидалити
  2. Хто знає прізвище, ім"я, та побатькові цього зниклого без вісти бійця? Цікавлюся, бо маю змогу звернутися на пряму до пошукових організайій.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім27.05.15, 22:53

    якщо не помиляюся, Віталій Гасюк.Зверніться в міську раду,там точно знають.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім29.05.15, 10:18

    Гасюк Виталий Аркадиевич, 1983 г.р., 95 аэромобильная бригада, 90 батальон,3 рота.Находился в Аэропорту, последний раз выходил на связь 20 января.

    ВідповістиВидалити