08 квітня 2015

До нового складу громадської ради при Баранівській РДА немає жодного претендента


Станом на 8 квітня жодного бажаючого взяти участь у формуванні нового складу громадської ради при Баранівській районній державній адміністрації не зареєстровано.

Про це повідомили в прес-службі Баранівської райдержадміністрації.

Громадська рада - це постійно діючий колегіальний виборний консультативно-дорадчий орган, покликаний забезпечувати участь громадян в управлінні державними справами, громадський контроль за діяльністю органів виконавчої влади та врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

Громадська рада формується на виборних засадах на основі добровільного виявлення інститутами громадянського суспільства бажання бути представленими в ній.

Представники органів виконавчої влади не можуть бути включені до складу громадської ради.

До складу громадської ради можуть бути обрані керівники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об'єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких огрнізацій, легалізованих відповідно до чинного законодавства України.

Прийом документів від інститутів громадянського суспільства на участь у формуванні нового складу громадської ради при Баранівській райдержадміністрації триває до 15 квітня включно.

3 коментарі:

  1. Анонім09.04.15, 12:43

    Це при якій адміністрації, при тій, що залишається на посаді регіонал Хіміч, голос антимайдану Ошатюк. І підначальнички, що за кутка дивляться хто в ту раду піде. Тай саме головне її очолить ярий демократ новопризначений, що дійсно "заслужив" бути головою. Що вона має розглядати? Чи може прийдуть завтра мій магазин перевіряти?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.04.15, 16:38

      Валянок він і в африці валянок, нажаль... В статті ж написано що саме...

      Видалити
  2. Володимир09.04.15, 22:41

    Я так думаю, що туди ніхто не поспішає, бо такі ради насправді нічого не вирішують.

    ВідповістиВидалити