21 квітня 2015

Перший заступник голови Баранівської РДА отримує тільки зарплату, має будинок та авто


Доходи першого заступника голови Баранівської райдержадміністрації Володимира Хіміча за минулий рік склали майже 75 тис.грн. - зарплата. У власності декларанта є земельна ділянка, будинок та автомобіль.

Копія декларації Володимира Хіміча опублікована на офіційному сайті Баранівської райдержадміністрації.

Сума доходу, отриманого декларантом у 2014 році, склала 74 тисяч 995 гривень Дохід членів сім'ї становив 30 тисяч 776 гривень.

Першому заступнику голови Баранівської РДА належить земельна ділянка площею 2300 кв.м., житловий будинок площею 57,1 кв.м. та автомобіль ВАЗ-21063 з об'ємом двигуна 1300 куб.см, 1989 року випуску.



фотокопії сайту райдержадміністрації

Окрім декларації першого заступника голови Баранівської РДА Володимира Хіміча, на сайті опублікована також декларація керівника апарату райдержадміністрації Ірини Приймак та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації : начальника управління агропромислового розвитку Віктора Костюка, начальника управління праці та соціального захисту населення Людмили Куцан, начальника відділу освіти Михайла Мирончука, начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Людмиди Думи, завідувача архівного сектора Олени Вельчинської, начальника відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури Любов Дерев'янко, начальника служби у справах дітей Галини Норинчак, начальника відділу культури і туризму Віктора Панчука,
начальника центру надання адміністративних послуг, державного адміністратора Андрія Шибовського, завідувача сектора охорони здоров’я Віктора Осіпчука, начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Надії Ошатюк.

Нагадаємо, одним із перших розпоряджень новопризначеного голови Баранівської райдержадміністрації Миколи Вельчинського стало проведення люстрації своїх заступників та керівників структурних підрозділів РДА.

20 коментарів:

  1. А де ж декларація новопризначеного очільника? Я так зрозумів, що на сайті РДА оприлюднено декларації тих, кого перевіряють відповідно до Розпорядження пана Вельчинського про "очищення влади". А сам очільник це не влада? Його не треба люструвати? Його декларацію не треба оприлюднювати?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.04.15, 21:42

      Уважно дивись офіційний сайт Баранівської РДА - там все оприлюднено.

      Видалити
    2. Так, дійсно, знайшов. Щоправда зовсім у начому розділі, але знайшов. Тоді чому її не оприлюднили у цій новині з усіма решта працівниками?

      Видалити
    3. Оксана21.04.15, 23:08

      Юра, у цій новині її також оприлюднили, як Ви кажете, "разом з усіма працівниками". Якийсь Ви зовсім неуважний))) Хоча, як юрист, мушу зазначити, що у цій новині крім декларації пана Хіміча, більше ніяких декларацій не оприлюднювали.

      Видалити
    4. Анонім22.04.15, 21:56

      Оксано,Ви це побачили як юрист чи як просто уважна людина?)Чи Ви дуже гордитесь тим,що маєте диплом юриста? Смішно.

      Видалити
    5. Оксана23.04.15, 00:00

      Схоже, що Ви мене не зрозуміли. Я мала на увазі, що з юридичної точки зору, то у цій новині не оприлюднено жодних декларацій, окрім декларації пана Хіміча. Написала, здається, все зрозуміло. Складається таке враження, що Ви коли читаєте, то бачите те, що хочете бачити, а не те, про що саме написано.

      Видалити
    6. Анонім23.04.15, 10:24

      з якої такої "юридичної точки зору"???Ви спите, Оксано? До чого тут це?

      Видалити
  2. Анонім21.04.15, 21:21

    Живе на одну зарплату у хаті 2на2 метра і їздить на старому жигулі. А так кричали, що його треба гнати з адміністрації, ніби він там вагонами щось крав.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім22.04.15, 08:03

    його не тільки гнати треба а й сажати. пів року бігав по баранівці шукав приміщення під швейні цехи і знайшов і кришує бо якби некришував то жіночки які там працюють булиб офіційно трудовлаштовані і над ними не знущались би якісь італьянці. так що микола романович дякуйте за допомогу. перший пішов

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Павло22.04.15, 13:35

      От бачите, пів року бігав по Баранівці, шукав приміщення під швейні цехи і знайшов! Хіба не молодець? а про те, що там є "офіційно не трудовлаштовані" це брехня. Вже давно там все перевіряли. Так, там малі зарплати, але працюють всі офіційно. Про "кришує" і "знущаються" то це взагалі бред полнейший.

      Видалити
    2. Любов Василівна22.04.15, 14:24

      Саджати за те що шукав людям роботу? Із-за таких як Ви дорогий аноніме волонтери утримують армію. Давайте виженемо тих італійців з Баранівки, хто буде платити в бюджет району податки, може Ви аноніме? Якщо Вас образили роботодавці зверніться до прокуратури. Дочого тут Хіміч. В нас люди не звикли коли хтось щось робить для району а не для себе.

      Видалити
    3. Л.Горшкова23.04.15, 09:29

      Адміністратор блогу видалив цей коментар.

      Видалити
    4. Пропоную Вам ознайомитись із роз'ясненням, яким чином проводиться публікація коментарів до новин >> Роз'яснення

      Видалити
  4. Я давно знаю Володю, вчився колись в одному Вузі, бачив де працював раніше, і в тому числі на викладацькій роботі, чув за результати роботи в управлінні АПК, знав як принижували його бувші мужі, яким, як вияснилось, далеко до нього. Один Федорчук В.В. з Новограда поставив на нього ставку - і не помилився. І хочу сказати другий в цій ситіації, керуючи районом рік, опустив би руки - і просто отримував би зарплату... Валентинович - просто - дякуємо тобі за роботу друже і хай тебе не чипають...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дійсно, міг би сидіти, як колега із "дублюючої" організації, а скільком допоміг, роботу видно було реально.Хоч людина "агропромислового" профілю, але має великий кругозір в різних сферах діяльності, в тому числі й культурі. Особисто поспілкувавшись, розумієш - звичайна, відповідальна людина, яка має свою позицію.Звичайно, всім не вгодиш, але хоча б таких людей у керівництво, то результати були б не тільки на папері.

      Видалити
  5. Анонім22.04.15, 12:10

    А де оприлюднена декларація пана Туровського, який теж рахується, що працює в РДА.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім23.04.15, 13:12

      Він не тільки працює в РДА,а ще є учасником АТО.Дуже цікаво за які такі заслуги, тоді як хлопці які поранені не можуть цього добитися.

      Видалити
  6. Анонім22.04.15, 12:42

    декларації Шибовського, Осіпчука, Ошатюк не відкриваються :(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Павло22.04.15, 13:18

      У мене теж не відкриваються. Цікаво, це технічна помилка чи спеціально?

      Видалити
  7. Анонім23.04.15, 19:46

    не відкривається- значить не опубліковано!!!!

    ВідповістиВидалити