07 квітня 2015

Радикальна партія Олега Ляшка обурена знехтуванням думки громади


Обласна і районна організації Радикальної партії Олега Ляшка глибоко обурені знехтуванням процедури громадських обговорень кандидатури на посаду голови Баранівської районної державної адміністрації.

Про це повідомила заступник голови Житомирської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка Катерина Дацьо у своєму виступі під час засідання сесії Баранівської районної ради, яка відбулась 3 квітня.

"Висловлюємо думку обласної і районної організацій Радикальної партії і заявляємо, що ми глибоко обурені знехтуванням процедури громадських обговорень кандидатури голови районної державної адміністрації. Думка громади щодо такого призначення нікому не цікава. Нам сьогодні у черговий раз намагаються закрити рота, але ми не боїмося сказати вголос те, про що сьогодні анонімно у блогах «кричить» весь Баранівський район. Вважаємо, що не для того була Революція Гідності, не для того сьогодні війна і гинуть наші хлопці на Сході, щоб до влади приходили «старі вовки» у «нових шкурах»! Пробачте, але хіба це «жити по-новому»?! Вимагаємо визнання відповідальності політичних партій, котрі лобіювали дане призначення. Виходьте, будь-ласка, і вислювлюйте свою позицію, аби ми і весь район знали про те, яка демократична сила району за це відповідає. Народ хоче чути правду! Прийшов час змін і відповідальності!",- сказала під час виступу Катерина Дацьо.

36 коментарів:

  1. Анонім08.04.15, 07:51

    Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  2. Анатолій.08.04.15, 08:01

    Молодець пані Катю !!!! Всім так потрібно відкрито говорити.

    ВідповістиВидалити
  3. Катерина08.04.15, 09:10

    Скільки можна жити у підвішеному стані?! Чого ви добиваєтесь?! Що особисто зробили для району?! Піартеся на своїх партійних зібраннях! На сесії розглядаються важливі і не прості питання, де вирішується доля багатьох людей. Ви, як партія, приведіть інвесторів і допомагайте району. Мітингами ми всі нагодовані і через те район не має багатьох керівників, які могли б відстоювати район. Дописувачі в більшості такі ж крикуни-піаристи, як Катерина Дацьо! Зупиніться і не воюйте, а об"єднуйте на діло, на перемогу. Не прикривайтесь ім"ям ВОЇНІВ, яких всі без політичних окрас ЛЮБЛЯТЬ, переживають за них, моляться і допомагають як можуть. У ваших діях тільки галас. Що конкретно ви пропонуєте для розвитку району?! Коли ми зрозуміємо, що кричати після призначення нічого. Йдіть до Президента і питайте. В районі призначень не роблять.З Великодними святами всіх жителів району! Миру й спокою!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім08.04.15, 09:39

      Катерино. Щось дуже подібні повчання було чути півтора року назад. А може ти у свій час так само "шанувала" ПР і їздила на антимайдан ?

      Видалити
    2. Володимир08.04.15, 10:53

      Мені здається, що Ви не до тої Катерини звертаєтесь )))))

      Видалити
    3. Катерина08.04.15, 11:17

      Ви звертаєтесь до К.Дацьо чи до дописувача? Дописувачка Катерина ніколи не шанувала ПР і не брала участі в підстриканнях на сварки. Ні один кандидат на посади "не такий". Грязь на Душка, на Вельчинського... Кого ви хочете? Чого ви хочете, лідери політпартій? Допомагайте обраним і досить сварок. Контролюйте, викривайте недоліки, але давайте позитивні пропозиції. Тільки не захмарні мрії."

      Видалити
    4. Анонім08.04.15, 11:23

      Моє звернення 08.04.15 09:39 стосується дописувачки. У її висловлюваннях я не вбачаю ні одного раціонального чи справедливого зерна.
      Якщо йти тим шляхом, що нею накреслений, то для чого тоді демократія, суспільні обговорення і рішення зборів. Можна зробити вигляд про виробництво "лапши" з навішування її на вуха, а рішення приймати під килимно.

      Видалити
    5. Катерина08.04.15, 12:16

      Душко пройшов ще у серпні громадські слухання. Змирились? Ні. Полили бруд і доконували поїздками в область.... Одержали ситуацію, яку хотіли. Всі діла. Жадана лапша, як пише анонім. Демократія - це не розгул, а серйозні висновки і тяжка робота кожного.

      Видалити
    6. Анонім08.04.15, 14:16

      Катерино-твоя правда,Висновок на лице-хто варив й колотив....добився свого -"шаховий гравець",....аплодисменти....З повагою-Пилип Орлик,

      Видалити
  4. Анонім08.04.15, 11:40

    Катерина, ти - молодець!

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім08.04.15, 12:51

    Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім08.04.15, 14:01

    Молодчага!!!!!!!!!!!!!!!!!!....

    ВідповістиВидалити
  7. Павло08.04.15, 18:56

    От вам і результат - всі наші штабісти-активісти сховалися за юбку Катерини. Позорище!!!

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім08.04.15, 22:00

    Вони не сховалися, вони продалися, вони за 100 целкових і Україну продадуть.Ось такі наші районі демократи.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.04.15, 00:41

      Ось це ви правильне питання підняли. А де ж хоч якась позиція районних осередків БЮТ на чолі з Ворощуком і Цимбалюкового "Народного Фронту"? Де їхня політична воля? Позорище!!!

      Видалити
    2. А вони вже в засос зацілювалися з вільчинським , а політичної волі в них і не було ,то ми з вами, коли не коли бачили як вони проводять шабаш. А Дацьо молодчага , коли говорила , вільчинський нервувався , ну як все таки без народного обговорення , адже більша маса здоровомислячих людей, проти призначення його на таку посаду. А ворошук , та інші , то є підставні зрадники всіх ідеалів.

      Видалити
    3. Ольга.10.04.15, 08:58

      ДШК, смішно! Вельчинський мудро виждав "тяв-тяв" і все! Так і треба. Шум зчинився в залі (чути з відео). Реакція людей зрозуміло, що негативна. Голова буде працювати грамотно. Він багато років був на керівних посадах і не все було погано. Жаба чавить, що багатший за інших? Кожному своє.

      Видалити
    4. Петро10.04.15, 13:07

      Всі хто з ним коло небудь працював тобі Олю одноголосно скажуть - ЗЛОДІЙ вищої проби!

      Видалити
  9. Анонім08.04.15, 23:24

    дацьо-ляшко готується вже на вибори...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Правильно робить. А ти сиди собі тихенько і далі та анонімно підгавкуй з буди. У будь-якому випадку, краще вже такі як ця Катя, ніж такі як наші активісти.

      Видалити
    2. Анонім09.04.15, 07:37

      Юра М - респект,

      Видалити
  10. Те що не мовчить - молодець
    Але я знаю одне: нормальна людина до ляшка не піде

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім09.04.15, 09:49

    Яка подача! Дала прикурити сама за всіх радикалів чоловіків. Катя вони в тебе хитрі - самі проти влади не бу бу, тебе на трибуну виставили і чекають. Хлопці працювати треба, самі будьте зацікавлені в укріпленні району, приводьте інвесторів, створюйте робочі місця - правда місцева влада цим буде хвалитися та за вас ніхто ніколи не згадає. Така самодостатня політ сила всім буде заважати - в тіні холодно.

    ВідповістиВидалити
  12. Анонім09.04.15, 11:18

    Досить обговорень, школи закривають, клуби також. Радикали розруліть тему. Допоможіть владі. Дайте поради не критикуйте. До вас і так влада нормально ставиться - ну мабуть з острахом та чуть поваги. Ідіть на діалог з владою. Ви наоборот отримаєте зелений свєт. А те що маєте своє лице - це факт.

    ВідповістиВидалити
  13. Анонім09.04.15, 12:21

    Катя - молода і недосвідчена в політичних інтригах нашого району особа. Окрилена власними амбіціями,які зародилися в ній ще у шкільному віці, крокуючи коридорами різних партійних осердків району, опинилася у ляшківців. А там і раді, бо дівчина вона не дурна,вміє гарно написати,виразно виступити. Проте про що вона думала,коли випхалась на ту трибуну зовсім не по темі, насмішила весь "глядацький зал"? При цьому керівники отримали бонуси і похвали за поклоніння ОУН-УПА , а з неї "сьогодні анонімно у блогах «сміється» весь Баранівський район".

    ВідповістиВидалити
  14. Анонім09.04.15, 13:12

    Ой тремтить комуняцьке болото...здригаеться...бачить кончину....ви-дурики.вся чернуха на РПЛ - це просто для них безкоштовна реклама,хай дякують...а за ними не забариться.

    ВідповістиВидалити
  15. Анатолій09.04.15, 13:53

    Катя, Тарасик, Олежко думали зразу вскочити у владу, але рейтинг радикалів падає і пройде зовсім не багато часу, зміниться політична конюнктура і тоді стидно буде признатись, що ти був в партії Ляшка. Саме був бо до того часу вони вже дальше пострибають. А зараз їм треба хоть щось говорити, щоб про них не забули.Дорікають що не було громадських обговорень, то якби вони були то Катя і інші, перші співали б диферамби Миколі Романовичу. Тут правильно було підмічено це типові фейки. На відео був шум в залі, тобто не сприймали присутні ту дешеву тріпологію і постановочні жести. Пропоную зараз обєднатися навколо спільної справи і гуртом зробити все можливе, щоб залишився на карті України Баранівський район,а в місті лікарня, державні установи і т.д. Принципово не давати взяток лікарям, службовцям і повідомляти про такі випадки нашим активістам і владі, і разом боротися з цим ганебним явищем. Я не хотів нікого образити, але давайте будемо людьми на своїй Богом даній землі.Слава Україні.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.04.15, 14:44

      Неправда, від радикалів хотів вскочити лише Ковальчук М.В. головою. Вони його "тягли" разом із демократами уже рік. Каті мабуть запропонують щось, але не факт що вона цим буде задоволена. Тарас має своє місце. Олег - ну хіба губернатором в область. Про співпрацю: думаю що виступ це просто цирк, домовленість із владою. Трохи правда перебрали, а взагалі щоб лице не втратити. Побачите скоро - радикали будуть поруч з головою. Тоді буде смішно... Писменюк їх обєднає.

      Видалити
    2. + не красти ліс, офіційно оформляти людей на місці роботи, платити гідну зарплатню, не підвищувати на рівному місці ціни, і головне думати як краще зробити для розвитку держави а не як увірвати куш, бо може другого шансу не випаде

      Видалити
    3. Анонім09.04.15, 17:13

      Катрусі Д. раджу прочитати чинне законодавство України щодо порядку призначення на посаду голів райдержадміністрацій. До речі, усі останні зміни до нього вносилися народними депутатами України 8-го скликання, у тому числі й паном Ляшком. Діяти потрібно за законами, адже ми прагнемо жити в правовій державі! А зоряний час Катрусі ще настане, тільки не треба так поспішати...

      Видалити
    4. Анонім09.04.15, 18:50

      Ой час покаже - як та весна - хто куди ходив , Людей не обдуриш,хто за правду-МОЛОДЕЦЬ! Ганьбите РПЛ й цим славите.А те що з ними буде весело-однозначно,

      Видалити
    5. Анатолій10.04.15, 13:10

      Я не мав на увазі Вільчинського,він злодій ще той, а голову адміністрації, як керівника з найбільшими повноваженнями в районі. Потрібно зберегти район і крапка!

      Видалити
  16. Анонім09.04.15, 16:54

    Ало, чоловік прийшов керувати районом, а ви на нього напали. Спочатку подивіться що він зробить. Він нормалльний голова. Повірте.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мокрицький09.04.15, 20:50

      Я би повірив і можливо навіть прислухався, якщо би це написала якась конкретна людина, а не безликий анонім. Невже так важко підписуватися??

      Видалити