09 квітня 2015

У Баранівському районі закриють шість бібліотек і клуб


У зв’язку з неефективністю роботи бібліотечних закладів у Баранівському районі проведуть оптимізацію мережі закладів культури шляхом ліквідації шести бібліотек та клубу.

3 квітня за таке рішення переважною більшістю голосів проголосували на засіданні чергової сесії депутати Баранівської районної ради.

Відповідно даного рішення будуть ліквідовані сільські бібліотеки у селах: Наталія, Дібрівка, Глибочок, Закриниччя, Іванівка, Лісове та сільський клуб села Вишнівка.

Нагадаємо, 3 квітня Баранівська райрада прийняла рішення про призупинення функціонування Закриничанської, Красульської, Радулинської, Берестівської, Лісовської та Жарівської шкіл.

10 коментарів:

  1. Мокрицький09.04.15, 18:16

    Верной дорогой идете товарищи! Спочатку школи, тепер бібліотеки та клуби. Що далі? Хоч один з вас підняв питання щоб закрити ганделики по селам, де самогон відрами продають?

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім09.04.15, 21:16

    У Вишнівці дві баби на селі і ті ледь ходять, їм не до бібліотек. А утримувати бібліотеку в таких селах це повний абсурд.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім09.04.15, 21:31

    Да, це точно, геноцид почався, або продовжується з усіх сторін: війна, перші місця по смертності, низькі зарплати, ціни жах, закриття культурно- освітніх закладів- куди і для кого це потрібно?

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім09.04.15, 22:20

    Добре, що в Берестівці школу закривають, а лишають клуб та бібліотеку, де логіка, жах?!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.04.15, 23:00

      Все логічно. Побухали (вибачте почитали) і вже начитані в клуб на танці. Школа у даний ланцюжок подій не вписується ні з якого боку.

      Видалити
    2. Анонім10.04.15, 00:08

      Це точно, " палітурки" здали й знов " читають", ніхто в селах давно не читає, а що ж там читати, коли оновлювалися останній раз література та періодика? А клуби перетворилися не на те, на що покликані на папері , принаймі, на жаль.

      Видалити
  5. Cергiй10.04.15, 14:22

    Воно й не дивно. З таким начальником скоро все позакривають, а йому, як солов"ю - пiсня. Культура вмерла в Баранiвцi та нашому районi ! Цi заходи, що зараз проводять, це смiх i грiх. Шкода, що робiтникiв купа, а спецiалiстiв - НУЛЬ!

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім10.04.15, 17:17

    А що розцвітає , яка галузь, хоч одне щось? Сидять і демагогію розводять у своїх кабінетах, а потім зі стелі рішення приймають, не вивчивши ситуацію, не вислухавши голос народу, який же вас і обирав, вірив вам, ганьба!

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім10.04.15, 21:14

    Начальник відділу культури - людина, яка не заслуговує бути на посаді хоча б через те, що за роки свого "правління" КУЛЬТУРОЮ не спромігся розвинути мережу культурних закладів, не піклувався за своїх працівників, не опікувався підвищенням патріотичного виховання на рівні району, а весь час займався лиш тим, щоб забезпечити собі приємне життя та блага

    ВідповістиВидалити
  8. Віктор Кодратюк10.04.15, 22:13

    Не знаю про блага, а що працювати потрібно- це точно і не тільки "культурі", а і іншим управлінням. Та останні роки звертали увагу на "рейтинговість" району, а не реальні результати. Але поживем побачим,зміни будуть зрозуміло.))

    ВідповістиВидалити