10 березня 2015

Баранівський район псує статистику по перевіреним сховищам та укриттям


У Житомирській області перевірили 95 % усіх сховищ та 99 % протирадіаційних укриттів. Досягти 100 % результату не вдалось через формальності, такі як відсутність підпису керівника об’єкту на актах про проведену перевірку.

Про це 10 березня на засіданні оперативного штабу з надзвичайних ситуацій в Житомирській облдержадміністрації доповів заступник начальника обласного управління ДСНС Олег Держанівський.

«На окремих об’єктах не визначений балансоутримувач, у т.ч. і в судовому порядку. На деяких об’єктах не вдалося отримати підпис про отримання акту перевірки від керівника об’єкту. Наприклад, у Баранівському районі такі дві захисні споруди: на Баранівському фарфоровому заводі та на ВАТ «Баранівкатранс». Там не вдалося отримати підпис керівника про те, що він отримав акт перевірки, тому ми не можемо вважати цю споруду де-юре перевіреною», - розповів Олег Держанівський.

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський порадив у таких випадках звертатися до місцевої влади.

«Якщо не можете самотужки це зробити, звертайтеся до органів місцевої влади, щоб вони викликали керівників і цей підпис отримали. Бо це те завдання, яке зараз ставить перед нами держава, ми повинні його виконати. Є Баранівська райдержадміністрація – звертайтеся до них, нехай викликають керівника. Якщо вони не реагують – кажіть мені», - зазначив Сергій Машковський.

6 коментарів:

  1. Анонім11.03.15, 14:58

    Баранівському фарфоровому заводі ?
    А що такий ще є ???

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім11.03.15, 22:08

    Від заводу назва лишилась))) Там вже руїни БРЕХУНИ, от негарно губернатору брехати.

    ВідповістиВидалити
  3. Тетяна12.03.15, 08:49

    А де там ховатись,там як після війни.Він на завод хоч їздив, дивився шо там робиться?

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім12.03.15, 22:10

    Для тих,хто не знає.Справа біля вивіски "ГЕРМЕС" є двері,які є входом до бувшого приміщення по Цивільній обороні заводу і являється сховищем. А в якому воно стані - це вже інше питання.Так що перш ніж щось писати - просто подумайте...

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім18.03.15, 11:33

    Перевірили скільки їх є чи раптом (а може !?) привели в належний стан? А людям міста довели до відома де вони є? Як і завжди: галочка для бумажки, бумажка для звіту, звіт у папку.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дійсно, а де перелік таких укриттів? Які їх адреси? Куди бігти, якщо не дай бог?

      Видалити