18 березня 2015

Вірні парафії св. Станіслава запрошують помолитися за мир в Україні


22 березня вірні парафії св. Станіслава, Римо-Католицької Церкви у місті Баранівка запрошують всіх людей доброї волі взяти участь у молитовній ході вулицями міста, щоб благати Бога про мир в Україні.

"Дорогі мешканці Баранівки! Для кожного з нас, є обов’язком дбати про добро матеріальне та духовне нашої Батьківщини. Тому звертаємося до вас з проханням, прийти на Хресну Дорогу (молитовна хода вулицями Баранівки), щоб благати Бога про мир для нашої неньки України. Хочемо з’єднатися зі всіма мешканцями у спільній молитві до Бога за мир в Україні. Тому закликаємо все духовенство нашого району і всіх людей доброї волі, взяти участь у цій молитовній ході", - йдеться у повідомленні.

Молитва розпочнеться о 14:00 год., 22 березня 2015 року на площі «Волі».

3 коментарі:

  1. Анонім19.03.15, 22:03

    Вважаю за можливе об*єднатися із православними церквами міста для такої молитви.Будемо просити у Господа миру!!! Не важливо,якої ми конфесії,давайте разом молитися за мир в нашому домі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Павло19.03.15, 22:29

      Підтримую. Зараз не важливо, яка конфесія - час єднатися.

      Видалити
  2. Віктор19.03.15, 22:54

    Господь -один незалежно від мови якою звертаємось до Гопода. Ми всі народ Украіни, і повинні бути єдині в молитві, за мир в державі.

    ВідповістиВидалити