18 березня 2015

У Баранівській райлікарні шукали вибухівку та «звільняли» людей з-під завалів


12 березня персонал та відвідувачі Баранівської комунальної центральної районної лікарні були ошелешені повідомленням: будівля замінована, усіх просять залишити приміщення.

 Виявилося, цього дня у райлікарні були проведені масштабні заходи із запобігання терористичним проявам.

Зі слів начальника Баранівського районного сектору Управління ДСНС України у Житомирській області, підполковника служби цивільного захисту Сергій Нікітчин, все було максимально наближено до реальності.

За легендою навчань, до оперативної служби «101» надійшов дзвінок про замінування приміщення поліклініки Баранівської КЦРЛ. Згідно з планом взаємодії, диспетчерською службою були оповіщені усі служби, які мають бути задіяні на цьому етапі: управління МВС, міськвиконком та райдержадміністрація. Об’єкт огородили, були здійснені заходи щодо евакуації персоналу та відвідувачів поліклініки.

У процесі роботи вибухотехніків та піротехніків, за іншою частиною легенди, стався несанкціонований вибух в районі третього поверху. «Покалічених» діставали з-під завалів та передавали в руки медиків.

Всіх евакуйованих розмістили у протирадіаційному укритті, яке розташоване у підвальному приміщенні поліклініки.

Відразу по закінченню тактико-спеціального навчання представники усіх задіяних відомств обговорили виявлені недоліки на оперативному засіданні.










повну версію відео дивіться на каналі YouTube

8 коментарів:

  1. Анонім19.03.15, 10:05

    З достовірних джерел стало відомо що незважаючи на те, що ще в серпні місяці 2014 громада Баранівського району визначилась із кандидатом на посаду голови райдержадміністрації, до влади знову дуже хоче пан Вельчинський М.Р. , якому обговорення громади не потрібні, та і думка людей йому не цікава, в нього є ГРОШІ та зв’язки. Він вже був на співбесіді в адміністрації Президента, залишається два питання : Перше - чи вистачить грошей у Вельчинського щоб купити посаду? І друге - Ну хіба це – ЖИТИ ПО НОВОМУ???

    ВідповістиВидалити
  2. Побережник19.03.15, 14:53

    О! це цікаво. А якщо не секрет, з ким саме там громада визначилась у серпні у якості кандидата? І де таке можна почитати - побачити? Бо боюсь більшість мешканців взагалі про таке не здогадується, я щось ніде не чув ні від кого, а тема ж весь час так чи інакше крутиться у всіх на язиці. Таку інформацію не можна ховати

    ВідповістиВидалити
  3. Побережник19.03.15, 17:31

    А-а-а . Я думав дійсно громада в справжньому розумінні щось вирішила, а там за нас як завжди рішала "громада". Тоді все ясно.

    ВідповістиВидалити
  4. Тетяна19.03.15, 20:16

    А чому ніде не показують підвальне приміщення в адміністрації,мабуть немає чим хвалитись

    ВідповістиВидалити
  5. Віктор Кондратюк19.03.15, 22:01

    Дуже цікаві коментарі ))))))саме по темі))))) Аноніме 10.05 хочеш обсудили дане питання, а питання дуже цікаве!!!))), то потрібно створити окрему тему і підписатись своїм прізвищем. Давайте навчимося поважати самих себе, а то хочемо щось обговорити щось зробити, але знову тявкаєм із темного (щоб не можна було побачити) закутка. Сьогодні "тяв", завтра "лизь-лизь". А Навчання по громадській безпеці -це правильно.!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім22.03.15, 16:13

    А тема про призначення пана Вельчинського на голову ОДА дійсно була б цікава.Він і справді побив усі рекорди щоб всунутись до корита.То з однієї сторони підходить то з іншої.Учіться пане Душко,поки Ви комусь щось доводите,то інші все легко купляють(ЗА МАЛЕНЬКУ ЗАРПЛАТУ)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Віктор Кондратюк23.03.15, 00:39

      Шановний анонім (читай онаніст) пан Вільчинський проходив співбесіду на голову РДА, а не ОДА. Я думаю досить розмовляти про корито,чомусь Вас тягне в хлів, краще збудуйте будинок навпроти міськради і "весь мир в кармане" з допомогою антикорупціі))).

      Видалити
  7. Віктор Кондратюк23.03.15, 00:13

    Попросив сьогодні нашого адміна винести дане питання, як окрему тему. Але шановні жителі району шануйтесь і думайте чи достойні ми такої високої особи, яка ніколи небула задіяна в корупційних схемах. Якщо достойні то впевнений - будемо запрошені на інавгурацію .

    ВідповістиВидалити