13 березня 2015

Тимчасово керувати баранівською міліцією буде людина з Рівного


Тимчасово виконувати обо'вязки керівника Баранівського райвідділу міліції буде полковник Святослав Морозюк, якого 5 березня офіційно призначили заступником начальника райвідділу по громадській безпеці.

Про це місто Баранівка повідомила керівник прес-служби УМВС України в Житомирській області Алла Ващенко.

"5 березня Святослав Морозюк призначений заступником начальника Баранівського райвідділу міліції по громадській безпеці. Разом з тим він є тимчасово виконуючим обов'язки начальника Баранівського райвідділу УМВС України в Житомирській області", - повідомила керівник прес-служби УМВС України в Житомирській області Алла Ващенко.

Полковник міліції Морозюк Святослав Володимирович народився 10 лютого 1966 року у с.Біла Криниця, що в Рівненському районі Рівненської області. Має три вищі освіти: одну - технічну, дві - юридичні. У 1990 році закінчив Український інститут інженерів водного господарства, де здобув спеціальність інженера-механіка. Пізніше закінчив Національну академію внутрішніх справ та Рівненький економіко-гуманітарний університет. В обох закладах навчався на юридичному факультеті.

*т.в.о. начальника Баранівського РВ УМВС України в Житомирській області Святослав Морозюк

Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1994 році на посаді старшого інспектора ДПС групи ДПС УДАІ УВС Рівненської області. 16 серпня 2011 року призначений на посаду заступника начальника ВДАІ УМВС України в Рівненській області. У 2012 році призначений на посаду начальника відділу спецміліції при УМВС в Рівненській області, яка охороняє бурштинові родовища та нафтопроводи. Останнє місце роботи перед призначенням до Баранівки - старший інженер-інспектор УДО УМВС України в Житомирській області.

14 коментарів:

  1. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  2. Віктор Кондратюк15.03.15, 21:31

    Дуже цікаво ! Одна особа рушила написати коментар і видалила)))) без коментарів пишу : в Інтернеті є інформація що в.о. Морозюк С В був задіяний в корупційних схемах. Ще цікавіше де реакція наших дермократів: Ворощук і команда клоунів, радикал Олежко з командою радикалів , Цимбалюк з фронтом без лінії фронту, "Максимович"-оратор "по жизни" . Курбатов-Вільчинський борці з корупцією і екологією . Душко- активіст "уря уря". Ількович- "МИ і тільки МИ"Ну шановні вистачить сили дати відповідь якщо інформація з Інтернету правда сайт ОРД, думаю ні!!!!мабуть і в коментарях онаністи (читай аноніми) будете.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мокрицький15.03.15, 22:28

      Як на мене, то ОРД схожий на смітник, бо там інформація нічим не підтверджена, ресурс приваний, контактів, як таких, теж ніяких нема. Зареєстрований на Irina Sidashenko. Також вона є реєстрант Дніпропетровського міського форуму, на якому ОРД називають "спробою чинити психологічний тиск на наших правоохоронців". Цілком можливо. Щодо Морозюка, то моя думка така, якщо Морозюк стільки часу при новій владі працює в органах - значить на нього нічого нема.

      Видалити
    2. Анонім16.03.15, 13:03

      Ви ж є депутатом районної ради. От і дайте депутатський запит щодо перевірки фактів, викладених Вами, якщо дійсно так вболіваєте за район. Линок же дав запит щодо антимайданівців, а Вам слабо? Чи Ви тільки на блозі вмієте висловлюватися, а в сесійній залі мовчки голосуєте за все, що готує апарат районної ради?

      Видалити
    3. Анонім16.03.15, 15:47

      Кондратюку цікаво позиція, що мовляв пустили Морзюка в район, який був задіяний в корупційних схемах - відповідь: йому даємо картбланш, просто є домовленість, що з його допомогою тебе Вікторе будемо запитувати, як ти дядьком став. Чи нагадати ким ти був? Чи ким ти є? Знаємо ким ти будеш ... (прихильники боротьби проти черпаків державного майна, паря)

      Видалити
    4. Анонім18.03.15, 20:09

      А як в кондратюка зараз з жовчею в нормі чи буде їсти.

      Видалити
    5. А Кондратюк то був правий! Диви скільки онаністо-анонімів збіглося)))))

      Видалити
    6. Анонім19.03.15, 12:45

      Так Юрко, видно що у Вас з мізками не все в порядку судячи з коментаря...

      Видалити
    7. А хтось уже писав , якщо юра ти му.... то це надовго.

      Видалити
  3. Колобок16.03.15, 10:20

    Це часом не та славна рівненьска міліція де 72тис баксів та 150кг бурштину "вкрали" прямо з кабінету слідчого? І хто нам цих відморозків підкидає? Чи не друг-литвин?

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім18.03.15, 11:25

    Шахматні ходи... Він що тут буде робити чи жити? Видно треба "пересидіти".

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім20.03.15, 08:04

    Блаблабла ! )

    ВідповістиВидалити
  6. полковник Морозюк Святослав Володимирович кругом встигае МОЛОДЕЦЬ

    ВідповістиВидалити