02 березня 2015

Учням Баранівської ЗОШ № 2 подарували нові баскетбольні м'ячі


Юні спортсмени Баранівської загальноосвітньої школи № 2 отримали у подарунок два нові баскетбольні м’ячі. Придбали їх для школярів спонсори – приватний підприємець Олександр Карпенко та представники громадської організації «Баранівка-правопорядок».

Про це повідомляють на сайті Баранівської райдержадміністрації.

Подарунок від підприємця Олександра Карпенка школярам вручив перший заступник голови Баранівської райдержадміністрації Володимир Хіміч.

"Раніше я обіцяв баскетболістам вашої школи новенькі м’ячі. Виконати обіцяне мені допомогли спонсори. За це щиро їм завдячую. За сприяння спонсорів ми ще плануємо передати по два м’ячі в Баранівську гімназію, Дубрівську та Першотравенську школи, де школярі досягають найкращих результатів у баскетболі", - сказав Володимир Хіміч.

Інший м’яч юним спортсменам вручив керівник ГО «Баранівка-правопорядок» Володимир Кундельський та член цього ж формування, підприємець Сергій Гулько.

Серед гостей були присутні начальник відділу освіти Михайло Мирончук та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Надія Ошатюк.
фото з сайту Баранівської РДА

28 коментарів:

  1. Анонім03.03.15, 09:32

    Надя, це тобі не поможе, своєю появою ти тільки роздраконюєш людей, іди з посади. Чи особисте "Я" не дає тобі цього зробити ? Ти допустила серйозну помилку і за неї потрібно відповісти

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Перед ким відповідати? При чому тут посада? і не тобі судити хто яку помилку допустив чи не допустив. Розбирайтесь самі десь там на дворі. Навіщо свої претензії до Надь, Кать, Вась і Петь писати тут??

      Видалити
    2. Анонім03.03.15, 23:14

      Якщо ти Юра Мудак, то так і підписуйся...

      Видалити
    3. Максим Пашкевич04.03.15, 02:01

      Фу, яке ти не виховане, фу-фу-фу. Всіх анонімів а БАН!!

      Видалити
    4. Анонім04.03.15, 09:37

      І правильно роблять що пишуть, жалко що лише тут, бо тошно дивитись як місцева верхівка сама себе хвалить і зображає що в нас життя "просто пісня", і що вони такі "незамєнімі" , що без них, все тут розвалиться.

      Видалити
  2. Анонім03.03.15, 17:19

    а-я-яй!!!!! два м'ячі і 22 начальники до них в придачу!

    ВідповістиВидалити
  3. Анатолій03.03.15, 18:34

    Ви мені вибачте що так про начальство, але два мячі принесли і вже треба про це так трубити. Це зараз зовсім не на часі. Цирк поїхав...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оксана03.03.15, 19:47

      У районі все гаразд. Що їм ще робити, як не їхати всім складом адміністрації у школу мяча дарувати?

      Видалити
    2. Подарили ж. Не забрали)) От і добре. Як вони так постійно щось дарувати будуть, то нехай ходять хоч всім складом рда. Сьогодні м*яч. Завтра форма...

      Видалити
    3. Анонім04.03.15, 15:35

      Подарували чужого мяча ???? Стидоба !!!!! Карпенко видно не зміг приїхати ? Дорого білет на автобус коштує ?

      Видалити
  4. Промовчу про "важливість"новини.Хочу задати запитання адміну.Обов'язково висвітлювати таку "важливу" гостю,як тамада? Чи це все для того,щоб народ ще більше подрочити? І після таких новин виникає пропозиція. Висвітлюйте,будь-ласка,всі ті подарунки, які дарують випускники для шкіл на останньому дзвінку.Там двома м'ячами не обходиться.І можна,навіть,без переліку гостей.

    ВідповістиВидалити
  5. Три звізди05.03.15, 07:14

    Всі троє представники ригоаналів , одна прославилася стала "звездою",інші двоє чим зай- маються,шо у нас в районі освіта дітей проходить по якихось передових программах, чи може промисловість, сільське господарство працює по нових технологіях. Подарунок мяча так проходить помпезно , бред тай годі...

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім05.03.15, 17:44

    зате в одній школі була дуже гарна промова, що м'ячі передали із самого Житомира.

    ВідповістиВидалити
  7. Краще б двері поміняли

    ВідповістиВидалити
  8. Віктор Кондратюк06.03.15, 22:46

    Поясніть будь-ласка шановні онаністи ( читай аноніми),в чому так провинилась Ошатюк Надія Богданівна ??? Я наприклад іншого політичного переконання був є і буду, але я не бачив щоб вона міняла шапку як інші, чи може я помиляюсь? Думаю що не помиляюсь, а опонента потрібно поважати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оксана07.03.15, 13:40

      Справжній мужчина, молодець Віктор Андрійович!

      Видалити
    2. Віктор Кондратюк07.03.15, 19:37

      Дякую))) З СВ'ЯТОМ ВЕСНИ !!!! ВЕСНЯНОГО НАСТРОЮ , УСПІХІВ ТА ВСЬОГО НАЙКРАЩОГО!!!!!

      Видалити
    3. Анатолій08.03.15, 17:29

      Піддав духу для наді ,тепер ви вдвох можете на антимайдан їхати , таких опонентів ,щось народ не хоче поважати ,а ти вітя будеш мати колежанку опонентну.

      Видалити
    4. Віктор Кондратюк08.03.15, 21:43

      Дякую за пораду. Народ- це люди, і кожна людина - це індивідуум ,зі своїми позитивними та негативними сторонами. З Ваших слів я зрозумів , що народ для Вас-як для Юлі "біомаса ", "козли"-як для Віті. Не дай Бог з Івана-пана.

      Видалити
    5. Анонім12.03.15, 20:40

      як поважати жінку, котру молодь бачила посеред центру пяну і обпіс.ну і яка очолює комісію чи комітет у справах сімї та молоді. ви її хочете дотягнути до пенсії. МОЯ ДИТИНА В ШОЦІ. куди ми зайдемо з такими керманами і майбуть якщо вона і досі не змінила своїх політичних поглядів то вперед за своїм лідером.
      а держите її пани туровські хімічі та інші бо попоїли ви з одного корита...

      Видалити
    6. Анонім12.03.15, 20:43

      я хочу справедливості

      Видалити
  9. Іван - не пан09.03.15, 20:59

    Вікторе, для яника ми з тобою справді були козлами, не знаю як тебе, а мене це не влаштовувало. Надя, відповідно, була козою, очевидно їй подобалась така участь і це її вибір, не за це її осуджують земляки, людей дратують не її переконання, а та обставина, що вона дотепер продовжує пастися на тій же "ниві", де її припнули збанкрутілі доярі. Хіба не можна їй знайти якусь іншу кабінетну роботу, щоб громада не плювалась?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анатолій10.03.15, 05:15

      Це ти громада??? Таких як ти тут ще може один або одна, яким при янику трохи по сраці дали. Ти зазомбована сіра маса яку обманули в 2004 - не дійшло, 2014 - добавили, але вже з тисячами смертей. Скільки тобі ще треба уроде? Ти ледащо, яке не вміє нічого робити тільки кричати лозунги і стрибати на майдані прикриваючи це все патріотичними гаслами.Таких як ти, після першого квітня будуть ногами копати тільки заїкнешся про своїх лідерів.І паном тобі ніколи не бути!!!

      Видалити
    2. Петро10.03.15, 13:07

      Оце завернув, молодчага.

      Видалити
    3. Палеонтолог10.03.15, 17:29

      Динозавре, чого тобі не спиться, навіщо серед ночі на людей кидаєшся? Може маєш якусь мрію нездійсненну, чи вдень відсипаєшся?

      Видалити
    4. Анатолій10.03.15, 19:39

      А, це ти привіт, як справи? Чим похвалишсь? Чим ти в житті займаєшся?

      Видалити
    5. Палеонтолог10.03.15, 21:58

      Здоров. Пенсіонер, як і ти, але не сумую за совком, не вживаю алкоголь, не переїдаю, намагаюсь не спати вдень, бувати в церкві та добре ставитись до людей, навіть до таких як ти.

      Видалити
    6. Анатолій11.03.15, 06:33

      І тут вкусив))) Добре, бувай.

      Видалити