13 лютого 2015

У Першотравенську відбулись змагання, присвячені Дню вшанування учасників бойових дій


12 лютого з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 26-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану на базі Першотравенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулися районні змагання серед учнівської молоді.

Змагання було організовано спільно з головою спілки воїнів-інтернаціоналістів Іваном Цимбалюком, заступником голови райдержадміністрації Іваном Туровським, начальником відділу освіти Михайлом Мирончуком, начальником відділу у справах сім’ї, молоді і спорту Надією Ошатюк та головою РО ТСОУ Юрієм Поплавським.

Участь у змаганнях взяли 4 команди: Баранівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 ім.Ольги Сябрук, Баранівська гімназія, Полянківська ЗОШ І-ІІІ ст., Першотравенська ЗОШ І-ІІІ ст..

Найкращі результати у конкурсах зі стройової підготовки, перетягуванні канату, воєнізованої естафети, закиданні баскетбольного м’яча в корзину та конкурсі патріотичної пісні показали учні Першотравенської ЗОШ, які і стали переможцями змагань. Друге місце зайняла команда Баранівської школи № 2. Школярі з Полянок посіли третє місце.

Від спілки воїнів-інтернаціоналістів переможці були нагороджені кубками, грамотами, сувенірами та цукерками, від Баранівської РО ТСОУ - дипломами та грошовою винагородою.



фото Наталії Таборовської

42 коментарі:

  1. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Модератора прошу відновити мій коментар.(Ля́рва (лат. larvæ — привидение, изначально маска, личина[1][2][3][4][5][6], ср. с современным итал. larva — личинка или латинским же mascus — призрак) — в древнеримской мифологии душа (дух) умершего злого (по другим сведениям — молодого[7]) человека, приносящего живым несчастья и смерть) Чи можливо цензура в іншому?))))

      Видалити
    2. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

      Видалити
    3. Прохання бути коректним у своїх висловлюваннях. Всі коментарі, що будуть містити заклики до насилля, жорстокості, образи та упереджене відношення за статевою, національною, расовою, релігійною ознаками - будуть видалені.

      Видалити
    4. Ну раз так,то напишемо по іншому))))) До яких пір ота....(див. мій комент. вище) буде мозолити нормальним людям очі??? І той що з нею поряд,краще розказав би де його синок,в якій лікарні "відмазується" від АТО. А то вони вшановують....Модер,я вже коректно висловився???

      Видалити
    5. Анонім18.02.15, 20:16

      Як вам взагалі не соромно ображати жінку, всі помиляються, і можливо вона теж зрозуміла що помилялися, але це Баранівка, мені соромно за таких мужчин, вона від деяких, не ховається і показує свої позиції, хай навіть у вас немає правдивості до них, але від деяких(повторюсь), вона нікуди не втікає, і це мабуть правильно, всі мають шанс на виправлення…Якщо ми хочемо до Європи, то давайте будемо відноситись по Європейські……..

      Видалити
    6. Олександр19.02.15, 00:20

      ...а якщо прозріння справді прийшло, і "вона теж зрозуміла що помилялася", то хай приходить на мітинг-реквієм 20.02 до пам`ятного знаку Небесній Сотні і там кається привселюдно, безпеку гарантуємо

      Видалити
    7. Олександр,згідний з тобою на всі 100%.А то ця маска (з латині) раніше показувала свою позицію на всю Україну,а зараз ходить по Баранівці заїкається.А відносяться до неї якраз по європейські.У мордорії до таких відношення зовсім інше.

      Видалити
    8. Анонім20.02.15, 08:44

      Якщо вона справді "зрозуміла що помилялася" то нехай піде з керівної посади, нехай працює простим спеціалістом, щоб зовсім не лишитись роботи. Вже настільки позвикали "помилятись" і за це ніякої не мати відповідальноті, що це вже вважається нормою. Навіть в школі і то, якщо ти помилився, то ставиться відповідна оцінка. Ми дорослі люди і повинні усвідомлювати що за свої помилки потрібно відповідати, а не гратись в "сюсі-пусі"

      Видалити
    9. Кесарь20.02.15, 13:21

      А ви не подумали борзописці, що може це ви помилялись, що будете ще ви в неї вибачення просити. Жалко людей яких тупо забили шоб яника виперти. Ти за шо боровся один з другим, шоб тобою весь зброд з усього світу керував? Міняй пластінку. Слава Україні!

      Видалити
    10. Ну а ти я бачу уже керуєш?Нік же ж-- Кесарь))))))))) Напевно парою коней))))))

      Видалити
    11. Анонім20.02.15, 21:01

      тобі що легше коли свій же хохол над тобою іздєвається ? ? ?

      Видалити
    12. Палеонтолог21.02.15, 00:28

      Динозавре, ти знову тут гадиш, гордо Кесарем називаєшся. Міняй пластінку. Героям Слава!

      Видалити
    13. Кесарь21.02.15, 07:04

      До чого тут динозаври? Чи може в моєму коментарі є хоч слово не правди? Чи може тобі дурню стало краще жити?Чи може ти хоч на краплинку маєш впевненість у завтрашньому дні? Чи може ти просто ворог своєї країни????

      Видалити
    14. Оксана21.02.15, 16:32

      Микола судячи по твоїх)))))))))))))))))))))) ти ще молода людина, а вже такий спорчений, доречі долар вже 30грн))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      Видалити
    15. Д Ш К 12,721.02.15, 17:05

      Ти не кесарь ти майбуть сильно нерозумна людина ,і ти повинен знати ,що справжній УКРАЇНЕЦЬ , у таких людей як , штепа -ошатюк вибачення, не буде та щей просити, __Н І К О Л И__ЦЬОГО НЕ БУДЕ, у твоїй голові є полова, яка загнилася , іди бігом в нашу лікарню нехай тебе там по срочному беруть в лікування, ти на голову хворий безнадійно.Ти точно є динозавр , хто і чого, і за що, в тої ошатючки має просити вибачення, це вона ,вчора мала би прийти на мітинг, і стати на коліна і просити вибачення в жителів Баранівки, що вона брала участь в антимайдані, і поряд з нею ще процентів 65, хто був на мітингу теж повинні були стати на коліна, і просити прощення зате ,що приймали участь у партії регіонів,і вся іхня діяльність регіаналів ,призвела до такої ситуації, що стільки люду погинуло. І не буде їм прощення ніколи , цим регіонівським запроданцям і тим хто їздив і організовував поїздки на КИЇВ , для участі в антимайдані , що заробили грошенят су... будьте прокляті.

      Видалити
    16. Кесарь21.02.15, 22:31

      Я думав твій IQ вищий за 12.7 , пероцінив. Ти через той майдан сам маєш на колінах повзати перед людьми які зараз залишились при своїх інтересах з 1000 гривень зарплати, без допомоги з горем в серці і масою податків якими твої герої майдану їх обклали. Ти себе вважаєш справжнім патріотом, то чому ти тут строчиш цим поносом без змісту, а не там в добровольцях на сході.. Ти знаєш, що таке ДШК? Це не виправна колонія про яку ти подумав. На антимайдан їздили звичайні люди які хотіли заробити пару гривень,деякі політично мотивовані, але вони не порушували порядок. Тут можна багато говорити, але я знаю ти поміняєш свою думку відносно того що відбувалось, тому що тобі тяжко прийняти, що тебе як і багатьох просто використали як нацюцюрника і забули . Тримайся , добраніч.

      Видалити
    17. Анонім22.02.15, 00:49

      http://www.pravda.com.ua/articles/2015/02/21/7059284/ - "На антимайдан їздили звичайні люди які хотіли заробити пару гривень"... - почитай перед сном, придурку

      Видалити
    18. Не думав я,що комент про одну mascus,викличе таку полеміку.Імператор уже призвав собі на допомогу царицю,яка радується $ по 30 грн.(і взнай,будь ласка,значення і правопис слова "спорчений".Старенька)))))))) А в твоїх коментарях,імператоре,поносу напевне більше за всіх.І хотілося б тобі побажати,щоб ти по справжньому ніколи і не взнав,що таке ДШК. Думка моя про цю маску в капелюшках не поміняється аж ніяк. А як тобі подобається той стан речей який був в Україні до майдану,то пряма дорога до лугандонії.Вже і поганяло є готове--кесарь(можно просто--царь).Там таких і далі використовують,навіть без нацюцюрника)))))))) Чудових снів.

      Видалити
    19. Мойша22.02.15, 07:16

      Миколко ти помовчав би про те що було до майдану, зараз більшість людей шкодують що він взагалі був.

      Видалити
    20. Мішаня(якщо ти Міша),ти напевне відносишся до тієї "більшості" яку відірвали від халявного корита? Зараз дехто шкодує за "большим и нерушимом" і що? А що було до майдану ми всі чудово пам'ятаємо. Можу і помовчати.

      Видалити
    21. Оксана22.02.15, 09:06

      Вельмишановний Mykola, дозвольте поцікавитись у ВАС теж 12.7 чи може 7.62 бо відчувається ,що Ви можливо і хотіли б когось спортити,але це для ВАС недосяжна мрія.

      Видалити
    22. Анонім22.02.15, 15:40

      Череваню, а ти сам рахував ту "більшість", чи це у тобе інформація "з центру"?

      Видалити
    23. Мойша22.02.15, 18:57

      Ні Миколко не був я біля халявного, владного корита, звичайний підприємець, таких багато.Так, був не в захваті від папєрєдників і думав, що можливо щось зміниться на краще, але перші кроки майданних лідерів швидко розвіяли ту іллюзію. Тому зараз і маю таку думку і думаю що маю на неї право.

      Видалити
    24. Міша,кожна людина має право на власну думку.Я також не в захваті від всього що робиться нашим керівництвом,але ніяк не жалкую,що відбувся майдан.А для того щоб все змінилося на краще потрібен час і бажання щось змінити.І якщо вернутися до наших баранів,то до тих пір коли у нашому керівництві будуть сидіти такі,як наша тамада з таксистом,то нічого не зміниться.

      Видалити
    25. Оксано,судячи з твоїх неадекватних коментарів,я порадив би тобі перевіритись у психіатра.А судячи з того,що калібр у тебе асоціюється з чимось іншим,тобі конче необхідний висококваліфікований сексопатолог. ))))))) Дискусію з психічно неврівноваженою особою вважаю закінченою.

      Видалити
    26. Анонім23.02.15, 00:05

      а ти думав, що після Майдану відразу заживемо, який ти підприємець, ти червоний пенсіонер із зайвою вагою, ти тут час від часу розпускаєш соплі за комуною - пройшло, забудь і не скигли. Миколо, не ведись на таких ошелепків

      Видалити
    27. Д Ш К 12,723.02.15, 06:30

      У кесаря і оксани зовсім того IQ немає , або він нижче рівня моря, ви ще не сильно спорчені ,є ще надія видужати ,наша районна медицина з вашою хворобою ще в змозі справитися , не зволікайте і не задавнюйте... Чим довше будете без лікування , тим небезпечніше для вас і для оточуючих. А пан Mykola правильно все говорить, народе думай правильно , і все буде ОК!!! Так ,зараз важко ,але треба вистояти потім буде легше. Якщо зараз включимо задню , то хто ми тоді будемо ,нас тоді українцями називати не будуть. Думай народе , це все одно ,що в ошатючки просити вибачення, за що і про шо. І щоб було поменше оксан з кесарями.
      А гроші,гроші потрібно заробляти руками і головою ,а не стоянням тупим бидлом на антимайданах, і щоб ті гроші потім не пекли руки,якщо голова має здатність думати.Гроші потратили , а думка про антимайданівців зосталася у нормальних людей про них погана і це назавжди . Шкодувати треба за неправильні вчинки. Народе добре думай,думай головою,добре думай.

      Видалити
    28. Оксана23.02.15, 13:11

      IQ визначає рівень розумових здібностей, а не висоту над рівнем моря. Нічого перейдеш в старшу групу вас там будуть вчити.

      Видалити
    29. У тебе окс. IQ=00000000000 зовсім розумових здібностей немає, як сказав колега вище одні сексуальні , все розміри подавай,теж вважаю ,що до психіатра вам саме раз, і сесопатолог мав би роботу...

      Видалити
  2. А шо там робить представниця антимайдану , воно лізе на всі камери с.... Туровський, а ти куди дивишся , чи ти теж з сепаратистами ?????????????????????????????????????

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім14.02.15, 18:11

      Шо значить теж??? Він з Хімічом на пару і збирав людей в автобуси.

      Видалити
  3. Махно14.02.15, 10:21

    Штепа приїхала в Першортавенськ по запрошенню Данилюка і Туровського ... Оце пацани дають... молодці так тримати ... Щей ,Цимбалюк входить в ту продажну женьську раду, зраду , стидомирники ... та на одному гектарі ...

    ВідповістиВидалити
  4. Іван Іванович14.02.15, 18:12

    Надя гарно віглядаєш молодець!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Петро Петрович14.02.15, 22:52

      Ну, так щоб вже аж - то може нє, але як на свій вік - то може бути

      Видалити
    2. Семен Семенович17.02.15, 00:37

      Від таких коментів можна вирвати...

      Видалити
  5. Анонім17.02.15, 01:45

    З коментарями, чи з коментаторами цій статті, справді, повезло не дуже. А обговорювати можна, наприклад, масовість, бо якось кумедно виглядає, що 5 серйозних організаторів районних змагань спромоглися організувати аж 4 команди-учасниці. Що ж до самих конкурсів – теж, як кажуть, з підручних матеріалів, проте, явно «заточених» під господарів змагань, може, крім перетягування канату та закидання баскетбольного м’яча в корзину, до таких ще біг в мішках часто додають, якщо є мішки.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ось тут якраз і коментують цих СЕРЙОЗНИХ))))))) організаторів.Які організатори така і організація.

      Видалити
  6. Анонім20.02.15, 13:13

    Як громадянка України,Ошатюк Н. має право на свою думку. Але як працівник державної служби-вона порушила законодавство,приймаючи участь в політичній діяльності.
    Враховуючи те,що вона боролась проти нинішньої України,була активним учасником антимайдану,позорила м.Баранівку в ЗМІ, вона не повинна працювати в органах влади Баранівки ні на якій посаді ні з етичної точки зору, ні з якоїсь іншої.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім20.02.15, 21:46

      Не судіть строго, тоді така політика була зараз інша. Хто зна можливо те що зараз роблять держслужбовці завтра буде осуджуватись, але вони теж люди і дорожать своїм робочим місцем, тому що треба сімю кормити.

      Видалити
  7. Анонім23.02.15, 17:28

    А хто пам`ятає про що стаття??

    ВідповістиВидалити