23 лютого 2015

Баранівська гімназія запрошує на благодійний ярмарок


23 та 24 лютого у Баранівській гімназії проходить благодійний ярмарок, який діти організували прямо у холі навчального закладу. Як повідомили представники гімназії, всі зібрані в результаті благодійного ярмарку кошти буде направлено на підтримку бійців АТО.

22 лютого разом з волонтерами гімназисти їздили до бійців 95-ї аеромобільної бригади у гості. Діти привезли військовим продукти харчування, прапор, листи та маскувальну сітку, яку виготовили власноруч.


Також гімназисти подарували бійцям невеличкий концерт за участю творчого колективу Будинку культури села Смолдирів.

"Ми були дуже раді відвідати наших солдатів і обмінялися з ними взаємними подарунками. Боєць із позивним "Поет" подарував нам збірку своїх віршів, а боєць Сергій - хрестика", - розповіла голова районної ради старшокласників Вікторія Гончарук.

23 та 24 лютого гімназисти влаштувати у холі навчального закладу благодійний ярмарок, на якому діти продають в основному продукти харчування: солодощі, торти та тістечка.

"Всі зібрані в результаті благодійного ярмарку кошти буде направлено на підтримку бійців АТО. Також на них закуплять речі першої необхідності. Ласкаво просимо до нас на ярмарок", - сказала педагог-організатор Ольга Стельмах.






10 коментарів:

  1. Анонім24.02.15, 22:44


    Діти - справжні патріоти!! Батькам окрема подяка - вміють підтримати своїх діток!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.02.15, 13:59

      Факт. Ще аби їхні вчителі із директором були такими.

      Видалити
    2. Анонім25.02.15, 18:16

      А чим Вам, от цікаво, не догодили вчителі з директором?

      Видалити
    3. Анонім27.02.15, 17:05

      Мабуть не всіх вчителів це стосується однаковою мірою, проте, чомусь згадується недавня історія з вигризанням кількох гривень Юліної доплати за престижність тими патріотами. Для багатьох батьків то стало неприємним відкриттям. Але чи довго довелось радіти перемозі над здоровим глуздом?

      Видалити
    4. Анонім28.02.15, 23:47

      І вчителі доєднуються до всіх починань учнів і завжди поряд з ними. Хочеться побажати дописувачу, щоб він ніколи не вигризав свої зароблені гроші, а жив за божим духом. А батьки хай займаються більше вихованням своїх дітей, а не заглядають у другий гаманець.

      Видалити
  2. Анонім28.02.15, 08:53

    Вчителі відстоюють свої права, що тут кримінального?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.02.15, 20:25

      так тут про патріотизм, здається, говорили...

      Видалити
  3. Анонім01.03.15, 11:44

    хочу сказати, що професія вчителя це не хобі, як думають ті , хто вийшов з СРСР, а важка праця, яка має бути достойно оцінена і оплачена. вчителі - вони також люди, які не вимагають ( а тим більше " вигризають") нічого зайвого, а тільки те, про що є написано в законі. бути патріотом не означає бути голодним.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім01.03.15, 17:40

    Та патріоти ви, патріоти, все гаразд...

    ВідповістиВидалити