06 лютого 2015

У Баранівці здали в оренду землю під будівництво міні-ГЕС


6 лютого між нинішнім орендарем гідроспоруди на річці Случ ТОВ «Сайенс Інновейшн Продакшн» та Баранівською районною державною адміністрацією було укладено договір оренди земельної ділянки під будівництво малої гідроелектростанції (МГЕС).

"Сегодня мы подписываем договор аренды на участок земли под строительство малой гидроэлектростанции. Это знаменательный день, поскольку это дает нам возможность получить заключение экспертизы проекта строительства. Следующий шаг - это декларация о начале строительных работ. Она должна быть получена в ближайшее время. Фактически начиная с нее, мы уже можем строить саму МГЭС", - розповів директор ТОВ «Сайенс Інновейшн Продакшн» Дмитро Нікулін.

Загалом, за словами Дмитра Нікуліна, будівництво міні-ГЕС має зайняти від 10 до 12 місяців.



11 коментарів:

  1. Анонім06.02.15, 20:55

    Довга дорога в дюнах...

    ВідповістиВидалити
  2. Олена06.02.15, 23:45

    прикольні такі пацики :))

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім07.02.15, 13:37

    А Хіміч набирається досвіду і буде заручником мабуть не безкоштовно.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім07.02.15, 21:02

    Важлива інформація. На початку карєри наш Анатолій вирішив здійнятися над попередниками прославитися і при цьому заробити грошей на ДЕРЖАВІ і на природі. В Україні існує державна програма про розвиток альтернативних джерел електроенергії на що щороку виділялися величезні кошти. В Криму пан Клюєв побудував 3000м.кв. сонячних батарей вітрові генератори які енергію сонця і вітру переводили у електричну та подавали її у енергосистему держави по спецтарифу по 6грн. за кіловат.На такі проекти держава не жаліла коштів і компенсували усі витрати від проектних робіт до запуска у експлуатацію.Це той випадок коли у подарунок від держави і природи оремі субєкти отримали за дарма бізнес а ми ті хто користується електроенергією проплачували такі видумки з власної кишені. От і було задумано в Баранівці на річці Случ побудувати ЕЛЕКТРОСТАНЦІЮ та зробити у нас такі собі (НЮ-ВАСЮКИ) .З розмахом розпочали і так розрекламували такий важливий проект так доказували що саме він нас спасе в майбутньому від будьякої кризи.Але коли перегородили річку пустили воду в обхід трапилося непередбачуване.Після обстеження гідроспоруди зрозуміли що для того щоб встановити турбіну і вона ритмічно працювала впродовж року необхідно мати водосховище або підняти рівень води у руслі на 2,-3 метри. А це в наших умовах призведе до затоплення Заріччя та частини Баранівки. А тепер горе організатори видумують різноманітні нісинітниці щоб уникнути відповідальності і зберегти своє імя. Але результат такого недбальства вражає.Хто компенсує витрати і заподіяну шкоду природі?Пишіть будьласка прізвища винуватців.ВОЛОДЯ ти сам лізиш на ешафот- не розумно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це вже було. Чи ти цей комент тепер будеш під кожною новиною писати?

      Видалити
    2. Максим Пашкевич07.02.15, 22:14

      Скоро гєс побудують, а він ще буде писати свою "важливу інформацію" )))))

      Видалити
  5. Анонім09.02.15, 07:01

    ІПродовжується відмивання грошей тепер Хіміч при ділах

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім23.03.15, 09:15

    Це все добре, але 4 рік - це поважний строк, а ГЕС немає. Хочеться дізнатися, а що якщо кияни немають коштів на обладнання (його ж потрібно замовити, виготовити, привезти), коштів на безпосередньо набудівництво? Хотілося б, щоб громада була впевнена, що проект буде реалізовуватися. Якщо грошей немає, то навряд чи появляться. За 4 роки потрібно напевне ставити умови, щоб стимулювати тих хлопців. А може треба шукати інших??? Що думає громада?

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім20.06.15, 10:13

    Може шукати інших, зацікавлених у будівництві ГЕС???

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім10.04.17, 17:58

    То вже побудували ГЕС чи все ще обіцяють Н'ю Васюки?

    ВідповістиВидалити