21 лютого 2015

У Баранівці вшанували подвиг учасників Революції гідності


20 лютого близько трьох сотень людей зібралося на площі Волі, де відбувся мітинг-реквієм з нагоди річниці вшанування загиблих під час Революції гідності. Багато людей принесли із собою свічки та квіти.

На початку мітингу присутні вшанували загиблих під час Революції гідності хвилиною мовчання та заспівали Державний Гімн Україіни.

Після коротких виступів представників влади та районних осередків політичних партій відбулося урочисте покладання квітів до пам'ятного знаку героям Небесної сотні.








Нагадаємо, Указ «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної сотні» президент Петро Порошенко підписав 11 лютого.

Документ передбачає щорічне відзначення 20 лютого Дня Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

7 коментарів:

  1. Анонім24.02.15, 04:12

    Максимович красава, видно що від душі, а не затертими фразами.

    ВідповістиВидалити
  2. Відповіді
    1. І це потрібно робити ткрміново , а яку відповіль дала прокуратура , на те щоб притягнути до відповідальності всіх тих хто їздив на антимайдан, і голосування литвина 16 січня 2013р.

      Видалити
    2. Анонім25.02.15, 15:31

      Цілком погоджуюся, що не місце в державних органах тим особам, котрі підбурювали громадян брати участь в "Антимайдані", але при цьому вважаю, що не потрібно карати звичайних громадян, котрі стояли там "за гроші" (завважте: тут не говориться про тітушок і їм подібних, котрі заслуговують на суворе кримінальне покарання), адже Конституцію України ніхто не відміняв. А там чітко зазначено, що кожен має право на свободу совісті, тобто на свої релігійні та інші переконання.
      Що ж до цієї акції з нагоди річниці Революції Гідності, то можна сказати лише одне: Революція відбулася, а Гідності як не було, так і не буде. Якщо вже такі, як Максимович, "красави", тобто ті, на кого треба рівнятись, то куди ми прийдемо??? Вибачте, ні Максимович, ні будь хто інший не має ніякого морального права принижувати людей. Це ж божевілля - ставити в авангарді "революціонерів гідності" людину, котра була засуджена за кримінальні злочини...

      Видалити
    3. Про що Ви говорите? Спочатку Ви самі провели паралель, що на Максимовича треба рівнятись. Потім записали його в авангард революції. А під кінець назвали це все божевіллям. В чому логічне завершення Вашої думки?

      Видалити
    4. Анонім26.02.15, 13:05

      Пане Юрію М., моя паралель така: на таких, як Максимович, нікому не варто рівнятися, бо тоді прийдемо до божевільні, а не до європейського майбутнього, за яке боролися справжні учасники Революції Гідності. А в авангард революції його поставили організатори мітингу, котрі дали йому можливість виступити якраз тоді, коли всі чекали Гімну України, адже мітинг було оголошено закритим(!!!!). І замість Державного Гімну України (до речі, у чудовому акапельному виконанні наших баранівських аматорів сцени) усі змушені були "насолоджуватися" жаргоном Максимовича, якого "понесло" навіть більше, ніж Остапа Бендера. Але це моя особиста думка. Якщо вона комусь не до вподоби, просто не читайте цей коментар.

      Видалити
    5. анонім 13.0527.02.15, 14:01

      останнє речення цього коменту ключове, і з нього треба було починати

      Видалити