09 січня 2015

Перші баранівські «буржуйки» доставлені в зону АТО


Як стало відомо, виготовлені баранівськими умільцями "буржуйки" - багатофункціональні пристрої для приготування їжі, обігріву солдатів та сушіння взуття, разом з черговою партією гуманітарного вантажу були доставлені в зону проведення антитерористичної операції.

Про це baranivka.blogspot.com повідомила волонтер Міжнародної молодіжної громадської організації «Проект «Водень» Тетяна Нестерук.

"Відрадно, що на оголошення досить швидко відгукнулися небайдужі люди. Так, приватний підприємець Франко Голумбієвський відразу ж узявся до справи і зробив «буржуйку» з відпрацьованого балона, наданого міським головою Анатолієм Душком. Ще дві виготовили Михайло Куцан (с.Стара Гута) та волонтер Олександр Нестерук (м.Баранівка). А вже 3 січня підприємець Віктор Майструк з Баранівки на власному транспорті завіз «буржуйки» у Житомирську 95-у аеромобільну бригаду. Нещодавно, перші баранівські "буржуйки" разом з черговою партією гуманітарного вантажу були доставлені в зону АТО. Тож від імені командування 95-ї аеромобільної бригади адресую слова щирої вдячності всім, хто долучився до цієї доброї справи", - повідомила Тетяна Нестерук.
фото з соцмережі

Ще раз нагадуємо, що акція із збору відпрацьованих газових балонів продовжується. Просимо небайдужих людей, у кого є відпрацьовані балони для скрапленого газу, зателефонувати в Баранівську міську раду (тел.(04144) 42035, 31021, 31299).

2 коментарі:

  1. Анонім12.01.15, 11:08

    Віктор Майструк мабуть доляри $ до Житомира віз ,заодно вирішив пропіаритись за рахунок буржуйок.
    Дуже цікаво, що цей його "валютний" бізнес ніяк не хоче помічати а ні прокуратура, а ні міліція.

    І коли вже на сайті з'являться імена людей, які зараз знаходяться в зоні АТО, щоб народ знав своїх справжніх героїв

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Володимир14.01.15, 14:13

      Я таке чув, що до завершення АТО такі дані не можна публікувати.

      Видалити