07 січня 2015

У Баранівці рятувальники облаштували три пункти обігріву


На період зниження температури повітря у Баранівці облаштовано 3 пункти обігріву: вул.Дзержинського, 66 (Баранівська КЦРЛ), вул.Кірова, 23 (Територіальний центр) та вул.Першотравнева, 20 (15 ДПРЧ).

Крім того, ще 1 пункт обігріву облаштовано в смт. Довбиш за адресою вул. 1-го Травня, 86 (Довбиська лікарня).

Громадяни, які потрапили у складну життєву ситуацію, надзвичайну ситуацію, викликану похолоданням, можуть прийти у пункт, випити гарячого чаю та зігрітися.

5 коментарів:

  1. Так , дійсно , такі пункти обігріву необхідні.... особливо в смт.Довбиш. Довбишська лікарня знаходиться в лісі, за 2,5 км. від центру селища (від магазину "Лілея", в якому за 1,5 грн. можна також випити теплого чаю). Хоча, якщо безкоштовно........пробігтись від центру до лікарні і назад , можна і впотіти.... не тільки нагрітись......

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Максим Пашкевич12.01.15, 18:59

      У лісі за 2,5 км. від центру селища?! Мабуть це для лісових мешканців. Може лисичка чи зайчик забіжать погрітися або грибник який заблудився. Ці МНСники такі МНСники...

      Видалити
    2. Володимир14.01.15, 14:17

      Грибники зимою? Хоча... "під грибами" може ще з осені ходять по лісі...)))))

      Видалити
  2. МНСники...тут ні до чого.......сказано зроблено..... Просто питання - чи не списуються туди тисячі гривень???..... як у "Кавказькій полонянці".

    ВідповістиВидалити