26 січня 2015

У Баранівці відбувся розіграш Кубка з волейболу, присвяченого пам'яті Миколи Якобчука


25 січня у спортзалі Баранівської гімназії відбувся відкритий розіграш Кубка з волейболу, присвяченого пам'яті видатного спортсмена, волейболіста та тренера Миколи Володимировича Якобчука.

Спонсором ювілейного, вже XX за ліком волейбольного турніру стала рідна сестра видатного тренера Наталія Володимирівна Якобчук.

У турнірі прийняли участь 9 команд: Київ, Житомир, Шепетівка, Ізяслав, Першотравенськ, Понінка, Кам'яний Брід, а також збірна міста Баранівки та команда Баранівської гімназії.

У результаті напруженої боротьби перемогу здобула команда з міста Шепетівка. Гравці збірної Баранівки посіли друге місце. Третє місце вибороли житомирські волейболісти.


3 коментарі:

  1. Віктор28.01.15, 21:11

    Низький уклін організаторам турніру.

    ВідповістиВидалити
  2. Баранівчанин30.01.15, 00:56

    Радує те, що в Баранівці збереглась та чудова волейбольна традиція, над розвитком якої багато років натхненно працював Микола Якобчук. Цьогорічний турнір вже вкотре показав, що ми маємо потужну команду гравців, а відтак і тренерів, які здатні демонструвати захоплюючу гру і перемагати. Трохи прикро, що мало людей могли побачити ці надзвичайно видовищні поєдинки, які проходили в атмосфері давноочікуваної зустрічі давніх друзів. Схоже, що за 20 років існування турнір вже заледве поміщається в тісній «рукавичці» гімназійних спортзалів, це стосується умов як для команд-учасників, так і для глядачів-вболівальників. Тому, можливо, варта уваги думка про проведення наступних турнірів в приміщенні міського ФОКу в перші дні травня, коли народився наш Якуба.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім31.01.15, 23:44

      Підтримую. Кожне слово. Особливо про ФОК та травень.

      Видалити