28 січня 2015

Школярі Баранівського району долучилися до акції, щоб допомогти бійцям АТО


З ініціативи управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації у загальноосвітніх навчальних закладах області відбулась акція зі збору макулатури. До акції долучилися учні та педагоги майже всіх загальноосвітніх навчальних закладів району.

Кошти від реалізації макулатури буде спрямовано на придбання необхідного спорядження для військовослужбовців 95-ої окремої аеромобільної бригади, які несуть службу в зоні проведення антитерористичної операції.

За домовленістю, зібрану макулатуру буде реалізовано підприємством "Полісся спецпартнер". Усі зароблені кошти від даної акції направлять на придбання тканини для спецодягу військовослужбовцям Житомирської 95-ї аеромобільної бригади. Пошиття буде проводити безкоштовно Житомирська швейна фабрика "Марічка".

22 січня співробітники відділу освіти Баранівської райдержадміністрації передали зібрану макулатуру військовим.  Старшокласники Баранівської ЗОШ І-ІІ ступенів вручили представникам 95-ої окремої аеромобільної бригади національний прапор України з написом: "Повертайтеся живі", на якому намальовали тризуб, білого голуба та відбитки долонь.

1 коментар: