19 грудня 2014

У міському фізкультурно-оздоровчому комплексі встановили піролізний котел


У міському фізкультурно-оздоровчому комплексі запустили піролізний котел VERNER потужністю 45кВт. Монтаж котла та його підключення до виконали представники підприємства-виробника котла з Вишневого.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської міської ради.

"Щоб здійснити його запуск, спеціалістам знадобилося 4 дні. У найближчих планах - встановлення твердопаливного (пелетного) котла для забезпечення теплопостачання адмінбудівлі міської ради та будинку культури", - йдеться у повідомленні.

фото прес-служби міськради

24 коментарі:

  1. Тетяна19.12.14, 09:01

    Блін чиновники наші дорогі,а про діток коли думати почнете,в школі діти мерзнуть,в садочку неясно як буде далі а ви про свої жопи периживаєте.Перестаньте думати тільки про себе.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім19.12.14, 11:57

    Блін Тетяна у ФОЦі напевно діти не займаються???? А обігрівом школи повинні займаться чинновники райдержадмінстрації, (у міського голови таких повноважень немає). Так що Тетяна перестань думати жопою.

    ВідповістиВидалити
  3. Тетяна19.12.14, 13:55

    Якщо ви такі розумні, то чому садочок відноситься до міської ради,а та нічого неробить.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.12.14, 20:44

      Хто ті???? Ви напевно мене не почули; Перестаньте думати ЖОПОЮ!!!!

      Видалити
  4. Анонім19.12.14, 17:13

    Тетяно раджу сходити у міську раду і покусати їх....У Вас настільки гидке до них відношення ,що аж бридко.У міській раді чарівної палички нема.І я б не сказала що вони нічого не роблять.

    ВідповістиВидалити
  5. Тетяна19.12.14, 18:45

    Знаєте мені з вами спорити аж ніяк нехочеться,всі бачать що вони роблять, кому вони роблять.Просто в нас багато чого робиться необмірковано,це моя думка і думка багатьох людей

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.12.14, 21:57

      Тетяно в усіх постах Ви те і робите ,що критикуєте і гадите міську раду.А Ви особисто все робите правильно без жодної похибки??Якщо постійно все не так,то шукайте проблему в собі.І звідки в жінці стільки злості і ненависті........

      Видалити
    2. Тетяна20.12.14, 09:55

      А звідки ви взяли що я є у всіх постах,тут підписатися можна будь-яким іменем

      Видалити
    3. Анонім22.12.14, 11:02

      А риторика і стиль залишається один і той же))

      Видалити
  6. Анонім19.12.14, 20:47

    Тетяно, ви не праві. У лікарні яка подає тепло у дитсадок встановлено додатковий котел можливо там щось з дровима негаразд. Так що про діток у нас дбають, а вам порада станьте добрішою, а то від злості богато невиліковних хвороб у тому числі і онкологічних це я з розумних книг узяла. Добра вам

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.12.14, 23:37

      Міськраді вигідно спирати питання опалення садочку на лікарню, хоча можна за роки вже побудувати і свою котельну для діток. Біля адмінбудинку міської ради переробляти котельну потреба є, а для діток в садочку збудувати нову немає.

      Видалити
    2. Тетяна20.12.14, 09:54

      Дякую що ви дбаєте про моє здоров"я,але в нас є ще один садочок що біля завода,отак як ви про нього всі чомусь забувають

      Видалити
    3. Анонім20.12.14, 19:29

      Шановна Тетяно. Ви знаєте, що у минулому році у садочку біля заводу було проведено за кошти міської ради спільно з іноземними інвесторами (благодійниками) утеплання стін, а у цьому році звернули увагу на інший садок. Яка ви зла. Ви ж знаєте що "ПАПЄРЄДНІКИ" Душка палець об палець не стукнули аби щось зробити у місті. А тут як людина робить то треба неодмінно її гадити. Совісті у вас немає.

      Видалити
  7. Анонім19.12.14, 20:57

    Що в даному випадку було зроблено не так?
    - котел на дровах поставили уФОК щоб економити на газу???? (До Вашого відома там немає кабінетів жодного чиновника)
    -а Ви знаєте скільки дітей займається у ФОЦі??? Не вірите чиновникам то прийдіть і порахуйте!!!
    У Вас логіка "Все не так"!!! Тому Ви прийняли правильне рішення не сперечатися!((((

    ВідповістиВидалити
  8. Спорт, то є добре....., але дійсно, чому ,перш-за все, не встановити такі котли в дитсадку, та міськ раді та інших будівлях комунальної власності????Там споживання газу ,на опалення ,йде в рази більше.......Але критикувати - найлекше..... Хоч щось робиться.....Особисто я вдячний Душку А.О. за вивезення сміття, ремонт моєї вулиці (Некрасова), вуличне освітлення в м.Баранівка, та інш..... Згадайте роботу Талька,Михалюка, Вельчинського , та порівняйте......

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.12.14, 21:07

      Повністю підтимую Вас, я думаю що життя заставить їх там поставить. Але те, що його поставлено у ФОЦі це теж не погано, і шановній Тетяні не потрібно так агресивно до цього ставитись.)))

      Видалити
    2. Анонім22.12.14, 09:46

      Робота проводилася і при Тальку, і при Вельчинському, і при Михалюку. Тільки вони не займалися піаром, а просто працювали. Вивезення сміття спецавтомобілями запровадив саме Вельчинський, тоді ж були укладені й перші договори на його вивезення від домогосподарств, він же й газифікував багато вулиць міста, саме Вельчинський розпочав відбудову ФОКу, який дістався місту у вкрай занедбаному стані: без опалення, без освітлення, з протікаючим дахом і т.ін.
      Михалюк завершив газифікацію Заріччя, було закільцьовано газові мережі на вулиці Жовтневій та інших. Попередники проводили роботи й з освітлення вулиць. Щоправда тоді не було "литвинівських" мільйонних субвенцій. Роботи виконувалися тільки за ті кошти, які надходили від податків та продажу комунального майна. Баранівка витрачала стільки, скільки заробляла. Незважаючи на це, за каденції Михалюка відкрилися групи в колишньому заводському садочку. За його ж каденції там була модернізована котельня. Було відремонтовано дах у садочку, що біля лікарні.
      Душко продовжив ці добрі традиції. І це також добре для міста і його людей. Тільки шануючи минуле, можна творити майбутнє. Фундамент для діяльності Душка заклали його попередники, а він закладає фундамент для своїх наступників. У результаті Баранівка покращується. Бажаю всім здоров'я!

      Видалити
    3. Анонім22.12.14, 11:01

      Також в ті часи виростили "хамелеонів", які зараз тут активно працюють

      Видалити
    4. Анонім23.12.14, 08:37

      Краще вже бути хамелеоном, ніж цілувати зади теперішніх можновладців. Хоча ще ніколи справедливе й критичне ставлення до подій не називалося хамелеонством. Минуле критикувати легко. А чинну владу слабо???? Зніміть рожеві окуляри, шановні, і гляньте довкола.

      Видалити
  9. Анонім20.12.14, 09:02

    Мені здається що ви Тетяно також працювали у міській раді і за вашої каденціі там був повний застой і нічого не робилось взагалі хоч ці котли про які ви говорите встановити було набагато легше і дешевше як зараз. Але всім було байдуже пливли за те їхню і отримували непогані зарплати

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім20.12.14, 17:19

    про онкологію це вже жесть. Зупиніться. І якщо достовірно незнаєте хто пише,не ображайте людей задарма.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім23.12.14, 10:37

      HOMO HOMINI LUPUS EST - ЛЮДИНА ЛЮДИНІ ВОВК!
      Напевно мали рацію древні латиняни.

      Видалити
  11. Той що сидить в річці28.12.14, 06:50

    полеміка проста, Душко - краде менше.
    Одне питання, якщо прийшовши до влади він розпродав свій бізнес, то з чого він живе?? Невже з державої зарплатні??
    Усі речі мають вартість, а у кожної проблем - є ім"я і фамілія.
    (с) не мій

    ВідповістиВидалити
  12. Анонім29.12.14, 06:16

    А чому всі вирвшили що бізнес проданий,він проданий частково.....

    ВідповістиВидалити