24 грудня 2014

Різдвяний ярмарок у Баранівці: ялинки, сувеніри, національна символіка


Цьогоріч у Баранівці вперше навколо головної ялинки на площі Волі організували різдвяний ярмарок, який почав роботу з 24 грудня. Планується, що торгувати будуть до 3 січня щоденно.

Ознайомитися з асортиментом наявної продукції можна вже зараз.

Поки вибір незначний - новорічні атрибути, ялинкові прикраси, вироби з дерева. Багато сувенірів з національною символікою: прапорці, браслети, магніти. Окремо можна придбати ялинки за ціною від 30 до 80 гривень, яка залежить від розміру пухнастої красуні.

Пожвавлення на ярмарку очікують ближче до свят, але торгуватися продавці готові вже зараз.




11 коментарів:

  1. Максим Пашкевич24.12.14, 19:41

    Щось мені здається, що цей ярмарок ніхто не організовував, а він сам організувався. Щоб Душко організував різдвяний ярмарок, то він би не був такий... бідовенький.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, щось це не схоже на рівень Душка, як і на різдв*яний ярмарок.

      Видалити
    2. Анонім25.12.14, 06:56

      Ви спочатку спитайте, чи Душко взагалі в курсі, що в центрі хтось щось продає?

      Видалити
    3. А мав би знати. Він мер чи де? Організував би на цих пару днів невеличкий, акуратний, гарно оформлений різдв*яний ярмарок біля ялинки. Щоб там тільки іграшки новорічні, герлянди, свічки різні гарні... Дуже гарно виглядає. Діти як в казку потрапляють, коли весь ярмарок по-новорічному оформлено. В інших містах такі є. Справді гарно. Ми купили класну свічку різдв*яну і пару іграшок.

      Видалити
    4. Анонім25.12.14, 22:42

      Оранізував би - сказали б що поганий, в такий час... а він... і т.д. Не організував - теж поганий. Значить треба нікого не слухати, а робити. Особливо коли знаєш, що робиш добре діло. Зрозуміло що зараз не до концертів та салютів, але трохи радості для дітей завжди діло добре. Чи я не правий?

      Видалити
  2. Баранівчанин25.12.14, 15:07

    :))) У нас мабуть модно стало Душка згадувати. І з причини і без. У Романові дощ був, а у Вірлі ні - Душкові "продєлки". Ну, що поробиш - популярність!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.12.14, 15:26

      Він відповідає за місто. Коли кожен де хоче буде палатки ставити та рядами з рук торгувати прямо під таличками про заборону стихійної торгівлі, то чого вартий такий мер?

      Видалити
    2. Анонім25.12.14, 20:11

      А Ви підіть це і скажіть бабульці яка продає молоко на тротуарі.....І люди купляють.......Мера винного ми за 4 роки звикли робити в усьому.....

      Видалити
    3. Анонім25.12.14, 20:39

      При чому тут бабулька? Нехай продає, що хоче. Просто всі ці палатки і бабульки повинні стояти там, де скаже мер, а не там, де їм заманеться. По-перше, місто буде мати вигляд міста, а не бардака. По-друге, всі будуть знати, куди саме треба йти за такими товарами, які там продають. Від цього всім буде користь. Чого я маю в центрі все це бачити та петляти між ними по тротуарах, дивлячись під ноги, щоб банку не зачіпити чи на картоплину не наступити? А мера ніхто ні в чому не звинувачє, просто звертають увагу на деякі речі. Він людина зайнята і, можливо, не має змоги за всім вслідкувати.

      Видалити
  3. Анонім27.12.14, 18:24

    Слава Україні !!!!

    ВідповістиВидалити