17 грудня 2014

У Баранівському районі оголошено благодійні акції для допомоги бійцям АТО


Наразі однією з важливих проблем наших військовослужбовців, які перебувають в зоні АТО, є переохолодження, а як наслідок – хвороби. Хлопці потребують противірусних препаратів, вітамінів та ліків, що піднімають імунітет.

Про це повідомляє прес-служба Баранівської райдержадміністрації.

У Баранівському районі з ініціативи райдержадміністрації та районної ради жінок розпочато три благодійні акції: «Купи противірусні та протизапальні засоби для бійця!», «Придбай тепле взуття для бійця!» та «Привітай героїв АТО з Новим роком та Різдвом!».

Усі жителі району можуть долучитися до доброї справи та принести ліки, теплий одяг і взуття, новорічні подарунки до Баранівської райдержадміністрації (каб. 23, тел. (04144) 4-22-16), або до районної ради жінок (тел. (04144) 4-30-43).

Для бійців АТО важлива підтримка земляків, тому збирають вітальні листівки, дитячі малюнки та подарунки до Нового року та Різдва Христового. Така допомога здатна зігріти солдатські серця, додати їм сил та мужності для оборони рідної України.

Зібрані речі будуть передані військовослужбовцям на схід.

6 коментарів:

  1. Анонім18.12.14, 12:07

    Давно підтримуємо... Допоможіть адресно людям в районі, а не піаром займаєтесь. Хлопців з АТО ПІДТРИМУЄМО ПОСТІЙНО, ще до оголошеної вами акції

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім18.12.14, 13:26

    а чому не допомогти жителям Сходу? Ви хоть знаєте як вони там живуть?Злидні і горе...а ми піаримося

    ВідповістиВидалити
  3. Любов18.12.14, 22:12

    Так, погоджуюсь, що жителям Сходу також потрібно допомогти. Чекаю такої акціїовники, але, як бачите, ще "не оголосили з області" і тому наші послушні виконавці-чиновники таких акцій не оголошують. Правильно пише анонім про піар.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім19.12.14, 17:55

    Люди в районі сплять в теплих ліжках а не під відкритим небом. Якщо недай Боже захворіють, мають змогу купити собі ліки в аптеці, в хлопців такої можливості не мають. А вони там дуже хворіють. Ліки які є в медсанчасті то це ацетилсаліцилова кислота. Шановні аноніми і Ви пані Любов припиніть виливати бруд якщо не хочете допомогти то хоч не злостуйте. Акцій ще може бути дуже багато тому що все має здатність закінчуватись( продукти харчування, одяг рветься) Люди добрі побійтесь БОГА.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім20.12.14, 08:13

      Дурниця! Ніхто не злостує. Допомога не припинялась ніколи! Міська рада дуже багато зусиль прикладає і організовує на допомогу. Всім чиновниками працювати разом і щитатись, хто "перший" . Підтримуйте вже зроблене (діяльність Громадського комітету при міській раді) і буде толк.

      Видалити
  5. Анонім28.12.14, 07:06

    Коментар коментаторам: (не до теми статті)
    Не допомагай тому, хто не просить в тебе допомоги!
    (с) мудреці.
    Чому біженці з Волновахи пруть в Київ а не в Мокре чи Вільху?
    Да все просто, вони і в себе вдома не дуже то й страждали, а тут такий момент, змінити
    свою клоаку на столицю. Більшість нормальних і здорових глуздом людей не захотіли покинути
    свої домівки, за що й поплатились. А ті хто попер першими - це саме ті,
    хто за 300грн кричали під адміністраціями расссєя-пріді!!!
    Якщо маєте таких "переселенців" - влийте їм грам 300 оковитої, і ви почуєте все те, що вони думають про вас-лохів.

    ВідповістиВидалити