03 грудня 2014

Влада Баранівки будь-яких дозвільних документів ТОВ «Еко Нова» не надавала

Баранівська райдержадміністрація та Баранівська міська рада будь-яких дозвільних документів ТОВ «Еко Нова» не надавали. Таку відповідь прокуратури Баранівського району на депутатський запит Миколи Вельчинського стосовно законності видання дозвільних документів ТОВ «Еко Нова» було озвучено на 28-мій сесії Баранівської райради.

«Аналізом отриманої інформації встановлено, що Баранівська райдержадміністрація та Баранівська міська рада будь-яких дозвільних документів ТОВ «Еко Нова» не надавали. ТОВ «Еко Нова» здійснює діяльність з 2013 року на території ПП «Еко Сервіс», де орендує нежитлове приміщення площею 300 м2 під цех обробки вторинної сировини. Згідно договору аренди від 2014 року ТОВ «Еко Нова» орендує у ТОВ «Утилізаційний комплекс» об'єкт нерухомого майна будівлі площею  1011,4 м2 для організації господарської діяльності в сфері поводження з небезпечними відходами. 04.08.2014 року ТОВ «Еко Нова» отримало ліцензію Міністерства екології та природних ресурсів України на здійснення операцій у сфері поводження з небезпечними відходами. Згідно з інформацією Державної екологічної інспекції Житомирської області, яка в червні 2014 року проводила перевірку, ТОВ «Еко Нова» в даний час здійснює підготовчі роботи в приміщенні котельні для подальшої установки утилізатора відходів та переробки небезпечних відходів», - зачитав відповідь прокуратури керуючий справами Баранівської районної ради Василь Михалюк.

26 коментарів:

  1. Депутат райради03.12.14, 16:01

    А чому Микола Романович не розповідає при кому дане підприємство *заїхало* на терени Баранівського району, при кому БФЗ був знищений рашистським керівництвом, на яких умовах роздавалися земельні ділянки в центрі міста Баранівки (в тому числі навпроти міськради)? Хто на той час був головою райради та *підсадним*мером?! P.S."Нечего на зеркало пенять - коль рожа крива."

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. депутат міської ради03.12.14, 19:15

      Причому тут Микола Романович. Якщо мені не зраджує пам"ять, то дане підприємство було створене в 2011 році , а Микола Романович з 2010 року перебував в статусі безробітного. А щодо земельної ділянки, то по моєму, він її викупив в приватних осіб, в т. ч. і громадян Ізраїлю.

      Видалити
  2. Анонім03.12.14, 17:54

    http://www.menr.gov.ua/index.php/expertyza/zayavky/2945-zaiavka-na-derzhavnu-ekolohichnu-ekspertyzu-tov-eko-nova - гугл в допомогу і самі все побачите і зрозумієте

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.12.14, 18:50

      Іще питання є?. І що тепер на ці факти може сказати мер і його "сраколизи"?

      Видалити
    2. Анонім03.12.14, 19:05

      Питань багато, зокрема до решти організацій які зазначенні в заявці !!!

      Видалити
  3. Анонім03.12.14, 18:14

    А звідки взявся цей "Еко Сервіс"?

    ВідповістиВидалити
  4. Уважаемый автор блога.
    Вы даже не представляете какую логическую цепочку Вы тут выстроили.
    Самая ключевая фраза прозвучала в самом конце этого видео.
    Мужичек который это сказал из президии наверно сам того не подозревая забил осиновый кол в сердце вашего мэра.
    Получается что:
    - запустить в вашем городе предприятие похуже Чернобыля можно только при условии получения разрешения от администрации;
    - никаких решений и разрешений коллегиальных органов типа городского или районного советов не надо;
    - главы администрации района у вас пока нет;
    - главой администрации Барановского района стремится стать ваш мэр;
    - новый глава администрации как только сядет в новое кресло сразу единолично даст добро на запуск предприятия которое уничтожит все живое в вашем городе;
    - претендент на главу администрации сейчас очень четко тянет линию на поддержку предприятия эко-нова.

    И тут сам собой напрашивается ответ на вопрос который витал в воздухе:
    Зачем вашему успешному, очень активному, столько сделавшему для развития города, мэру кресло главы администрации?
    - Чтобы единолично дать добро на запуск утилизатора своего предприятия эко-нова.

    Мне приятно смотреть на природу на фото фона этого сайта. И мне очень не хочется чтобы город в котором живут мои родители и куда я собиралась вернуться после скитаний по миру в поисках средств для существования превратился в место куда свозят самые опасные яды со всей Украины и зарубежья для захоронения.
    Неужели не нашлось другого места для реализации столь опасного для жизни бизнес проекта.

    Я завидую всем тем кто может свободно сейчас у вас выйти на улицу и высказать свое мнение и протест меркантильный решениям властей. Я очень надеюсь, что у людей такого красивого города как Барановка хватит решимости и сил выйти и высказать свое мнение по этому поводу.

    Простите меня за эмоции но нельзя так делать.
    - нельзя мэру города угробить людей своего рода даже за большие деньги за утилизатор;
    - нельзя допустить такого человека в кресло где он может единолично давать разрешения на запуск утилизатора;
    - если ваш городской совет не может справиться в давлением человека который смотрит в интернет каждый день в ожидании судьбоносного решения, тогда пусть районный совет напишет обращение к президенту и укажет истинную причину стремления человека на должность главы администрации - возможность выдавать разрешения на запуск своих утилизаторов. И пусть президент подумает кого и зачем он ставит на эту должность.

    Я понимаю что одесские бизнесмены не сдадутся просто так - они же потратились на взятки за лицензии, разрешения и лоббирование их интересов. Так пускай вместе с мэром поставят себе дома возле утилизатора, привезут туда своих деток и пьют воду вместе со всеми из колодцев возле утилизатора.

    Я очень надеюсь на то, что у всех хватит смелости высказать свое мнение и принять правильное решение.
    Я очень надеюсь, что когда нибудь, привезу своих деток в Барановку и мы сможем без опаски выйти к речке без противогазов и химзащиты.
    Я очень надеюсь, что люди в Барановке не будут умирать молодыми от рака и пневмонии и город не превратится в пустыню.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Павло05.12.14, 23:52

      Не переживайте, все буде добре, хімзахист в Баранівці Вам не знадобиться, нічого спалювати тут вже не дамо, ну, може, трохи картоплиння восени. Аби тільки Путіну з його ненаситною ордою вистачило здорового глузду...

      Видалити
  5. Анонім03.12.14, 20:05

    Причитавши всі викладені матеріали починаєш розуміти чому сьогодні всі як один у будинку культури запевняли, що дозвулу ТОВ "Еко нова" не давали ( вони і не просили). Чому про суд ніхто не згадав, може стидно, що просрали землю і містечко.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Павло03.12.14, 20:41

      А навіщо їм просити якісь дозволи у місцевих "пішок", якщо є дозвіл (ліцензія) Міністерства екології? Єдине, що їх стримує від запуску виробництва - це відсутність цільового призначення землі під утилізатором. Вона зараз с/г призначення, а згідно законодавства України - це мають бути землі промисловості. І все б давно вирішилось тихо "без шуму та пилі", якби не купка депутатів міськради, що ВЖЕ В КОТРИЙ РАЗ ГОЛОСУЮТЬ ПРОТИ. І це дуже добре, що сьогодні їх підтримали депутати райради та місцева громада. Тепер, можливо, є шанс, що ЕкоНова таки піде шукати собі іншу "Баранівку", котрих на Україні ще дуже багато. Але це вже будуть проблеми отих "інших баранівчан".

      Видалити
    2. Любов03.12.14, 21:18

      А може навпаки? Депутати рай.ради просили міських підтримати звернення про заборону.

      Видалити
    3. Анонім03.12.14, 21:37

      Просили сьогодні, а попередні 5 чи 6 голосувань хто їх просив чи підтримував? Мені, наприклад, вже не важливо хто кого просить чи підтримує. Сьогодні я бачив громаду, яка нарешті прокинулась та сказала своє слово. Слава Україні!

      Видалити
  6. Анонім03.12.14, 20:47

    То ж про суд згадували. Просто юридична служба міськради маху дала. Хоча якщо почитати те рішення суду,перейшовши по ссилці вище, можна зрозуміти, що то лише зобовязання повторно винести на сесію це питання, а не дати дозвіл. а це зовсім інші речі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.12.14, 23:46

      Якого маху???? Представник відповідача (юрист міської ради) в судовому засіданні в своїх поясненнях повідомила, що Баранівська м.р. безпідставно відмовила позивачу щодо надання дозволу… і просила розглянути справу на розсуд суду. Виходить, що представники міської ради за те, щоб надати дозвіл, а депутати проти і діють не в межах букви закону. Це що за абсурд.

      Видалити
  7. ЕкоМайдан03.12.14, 23:31

    Нема лиха без добра - цей небезпечний проект нарешті розбудить наше збайдужіле до всього село, та й рік уже не 2011. Тепер поборемо, але мусимо бути згуртовані, добре організовані і готові до протистояння з гопниками, дозволи у них будуть.

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім04.12.14, 09:10

    О, а на відео до болі знайомі обличчя, ті хто підтримував Януковича і далі намагаються керувати нами
    Для тих , хто може забув : https://www.youtube.com/watch?v=mURf6mIIKuU

    ВідповістиВидалити
  9. Мешканець04.12.14, 10:00

    резонансна подія вчора відбулася !!!
    але..... якось соромно за місто, бо це навіть ЦИРКОМ не назвеш (смішно не було)... влаштували якесь судилище, крім Вельчинського і Курбатова нікого чути не бажали, депутатів вивели на трибуну і влаштували з них посьміховисько, під тиском примусили голосувати за незаконні рішення, ...
    а от вищеназвані пани зоробили собі політичні бали

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім04.12.14, 14:32

      Так.Поноджуюсь з Вами.Пропіарились хлопці перед виборами.Курбатов декілька разів повтопив:"Нічого особистого!Я за мешканців турбуюсь".Шановний кому Ви це говорите?Як би Ви не переживали за свою ж.... то прийшлиб до кабінету Душка і вирішувалиб це по чоловічому без цієї масовки.А ще краще очолюйте це збіговисько біля льнозаводу,визвіть керівництво "ЕКО НОВА" і забороняйте їм працювати.І чому це пан Вільчинський (чеснюща людинка) не сказав що при його керуванні прийшов до нас ЕКО СЕРВІС,який в подальшому став ЕКО НОВА??

      Видалити
    2. Анонім04.12.14, 15:37

      І хто ж так грамотно пише??? Напевно наш мер, або один з його сраколизів. Вам і вголову не може прийти думка, що люди думають про своїх дітей та рідних, а не лише про політику, як Ви наприклад... І що, скажіть будь-ласка, можна вирішувати в одному кабінеті разом з хворою людиною, яка лише чує себе?

      Видалити
    3. Анонім04.12.14, 15:52

      Ви не лікар, щоб ставити діагнози. Хоча, звичайно, анонімно можна все робити.
      А совість, якщо вона у Вас взагалі була, ніде там нічого не..? Бог Вам суддя.

      Видалити
  10. Анонім04.12.14, 12:12

    це добре,що їх на трибуну вивели, щоб дивлячись в очі народу висловили свою позицію. Стосовно цирку клоун там був один і всі ми його добре знаємо

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім04.12.14, 15:10

    Мешканцю 04.12.14 10:00:
    Посміховиськом депутати міської ради(принаймні частина з них) зробила себе ще декілька місяців тому. Цікаво лише, що ж Ви за людина, що тільки й думаєте про політичні бали... Напевно, як і нашому "любому" меру байдуже за доров'я наших рідних в Баранівці?.. Щастя, що хоч хтось це питання підняв. І добре, що люди розуміють, яке майбутнє їх чекає, якщо сидіти та мовчати.
    Баранівчани, це ще мабудь не кінець! За здорове майбутнє наших дітей, напевно, потрібно буде повоювати!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім04.12.14, 15:36

      Це був тільки перший раунд, повоювати ще добре прийдеться, ці люди і "зацікавлені" просто так не відступлять від своїх намірів.
      Борімося - поборемо.

      Видалити