22 грудня 2014

Житомирський блогер "прославив" кафе у Баранівці



Житомирський блогер Віта Демусь днями відвідала Баранівку та написала про один із місцевих закладів на сторінках свого блогу.

"Антиукраїнський заклад в українському стилі в Баранівці.

Так вже трапилось, що побувала я у «чудовому» закладі «Стара пекарня» в Баранівці.
На перший погляд затишний розважальний заклад в українському стилі: вишиті рушники, тин, дерев’яні стільці та столи…
Про страви, напої, ціни не можу нічого сказати. Оскільки пригощалась там лише кавою.
Серед іншого гості закладу за 50 коп можуть вибрати пісню, яка їм до душі і під неї танцювати…Але ясна річ, що пісні в той пристрій завантажує адміністрація закладу…

Отож, сиджу я така п’ю каву і тут «Как упоительны в России вечера»… І зразу думки: "що за брєдова пісня в закладі, де висять вишиті рушники з надписом «хліб і сіль»"….
звісно, я йду до барної стійки, щоб зробити зауваження, але там нікого немає, тому я йду за книгою скарг повертаюсь до барної і стійки, а там мені підфортило лежала ручка і я написала, що недопустимо вмикати таку музику в той час, коли у війні з Росією гинуть кращі сини України…тут з’являються працівниці….і я їм намагаюсь пояснити теж саме, що писала, додаючи, що Баранівський район у цій війні втратив не одного бійця…але мені відповідають «ета палітіка, ета нє нам рєшать, здєсь люді развлєкаются і самі заказивают, то што хатят»…я їм нагадую, що саме вони завантажують пісні, як можна буде прослухати…говоримо безрезультатно ще кілька хвилин, я кладу книгу скарг і повертаюся…
Сиджу за столиком і тут чую «Господа офицеры….свою грудь подставляет за Россию свою»….це вже межа, ми беремо верхній одяг і виходимо, але з надією я ще раз нагадую працівницям, що така музика не має звучати в закладі з відповідним інтер’єром і у такий важкий для країни час…
Панянка (ймовірно пересічна офіціантка, а не власниця) каже, що до 30 років у мене зміняться погляди на життя, типу Росію почну любити чи що?(
Але це я все так слухаю, періодично нагадуючи, що мої однолітки гинуть не за те, щоб тут було так…але панянка з числа недалеких говорить, що сама вона німкеня і має рідних в Росії. Які воюють на Донбасі…тут для мене стало остаточно все зрозуміло, але у слід вона мені крикнула, що скарги треба писати не у книзі скарг, а десь в інтернеті, в блогах…наївна жіночка ще тоді не знала, що ким я працюю і її побажання обов’язково виконаю….і накручуючи шарф на шию я сказала, що обов’язково ще до їх завітаю і нехай мене запам’ятають, бо моя розповідь про їх «чудовий» заклад не заставить себе чекати….

P.S. А насправді мені ж багато не треба, було скажи: «ми звичайні працівники, але обов’язково передамо зауваження власникам; ми приносимо свої вибачення; ми відредагуємо перелік музики для прослуховування; дякуємо за зауваження; приходьте до нас ще; ми раді були вас бачити; ми поважаємо людей, які ризикують власним життя боронять цілісність нашої країни і тд». але ж ні, так не трапилось…тому люди не забувайте ні на мить, в якій країні живете, пам’ятайте, що поряд з вами ходять, як справжні герої – більшість учасників АТО, так і справжнє бидло, яке потрібно виховувати…..перш ніж одягти вишиванку, станьте українцями зсередини…
миру всім нам та взаєморозуміння…
маленькими кроками до великої перемоги ми обв’язково дійдемо, але тільки разом..
і, між іншим, я не скандалістка просто є недопустимі речі, які терпіти не можна, принаймні я не буду… ", - про це на сторінках свого блогу написала Віта Демусь.

92 коментарі:

  1. Анонім22.12.14, 16:57

    Звичайна шльондра яка від промивання мізків поїхала дахом. Розходимся.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Максим Пашкевич22.12.14, 17:12

      Ти це родичам загиблих скажи. Або пацанам, що зараз в АТО. Або мені у вічі. Слабо?

      Видалити
    2. Анонім22.12.14, 17:41

      написано персоналом із закладу,або ж,як не дивно керівниками закладу!

      Видалити
    3. Тарас24.12.14, 00:00

      Віто, Ви розворушили не мурашник, а щось інше, не таке досконале. Дякую Вам. Як не прикро, але подібний репертуар можна почути і в Житомирі, і в Києві, а про такі "тихі заводі" годі й говорити. Навіть російськомовну молодь кумарить від такої "пурги", але старше покоління на цьому виросло і, напевно, потрібен час, щоб це відійшло (разом із Газмановими, Кобзонами, Валєріями і т.п.) назавжди. Але це зовсім не означає, що ми приречені слухати подібну російську попсу, треба спокійно "лупати сю скалу". Шкода, що Ви не поговорили з власниками кафе, вони цілком адекватні, але тоді, можливо, не було б цієї статті. Намагайтесь писати лаконічніше, удачі.

      Видалити
  2. Анонім22.12.14, 17:31

    давайте у нас у місті заборонимо російську мову....і все російське що у нас в магазинах продається...патріоти блін

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.12.14, 18:41

      Мова не про те, щоб забороняти щось російське. Мова про відсутність почуття власної гідності та патріотизму.

      Видалити
    2. Анонім23.12.14, 23:16

      підтримую - давайте заборонимо...

      Видалити
  3. Анонім22.12.14, 18:34

    шановна , не прикривайтесь такими пафосними словами про наших хлопців. Від ваших слів тхне сталінізмом та шовінізмом.Не ототожнюйте всіх людей, що розмовляють російською мовою з "путінцями".Напиши ще на канал 1+1, де вчора була передача про героїв України теж російською мовою. А щодо кафе: там не порушуються права споживача - кожен замов*яє музику для себе - адже мистецтво як і музика не мають кордонів - чи не так? Доречі, музапарат не є власністю кафе, а отже "закачувати "пісні працівники не мають права. Моє побажання Вам: їдьте на передову, а краще - в Донецьку область - несіть украінську культуру в маси російськомовного населення. А сидіти в теплому кабінеті і критикувати пісні - це лжепатріотизм.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Василь22.12.14, 18:53

      Так, музика не має кордонів. Але такий репертуар не личить закладу, що завалений плетеними тинами та рушники. Я думаю саме від цього була в шоці ця Віта. Тому я згоден з нею в частині "перш ніж одягти вишиванку, станьте українцями зсередини", але не згоден з подачею "Антиукраїнський заклад". Тому підтримую вас у частині "тхне сталінізмом та шовінізмом"

      Видалити
    2. Анонім22.12.14, 23:35

      Шановний, от чогось мені слабо віриться, що ви це з передової написали...

      Видалити
  4. Анонім22.12.14, 19:11

    Віточка! Ти не скандалістка,ти ще зовсім мало знаєш,щоб робити якісь висновки. Радує те що вмієш з клавіатурою обходитись,молодець. Не спіши зараз говорити закінченими фразами.Скоро так станеться,що ти будеш жалкувати,що була така не далекоглядна. Всі ми живемо в одній країні і кожний має право на власну думку. Моя тобі порада ,перестань дивитись телевізор,сходи до церкви і заспокойся.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сергій23.12.14, 22:38

      Пораднику. І що ж це має "скоро так статись", що б Віта про щось пожалкувала? До чого тут далекоглядність? Чи, може, тобе Путін особисто інформує про свої плани? Чи наснилось щось глобальне? Моя тобі порада - не переїдай перед сном, а телевізор продовжуй дивитись, тобі він вже не зашкодить.

      Видалити
  5. Анонім22.12.14, 20:56

    Таке враження, що баранівський патріотизм особливий: відстоюючи "своїх рідних" перед "чужими житомирськими" ми не бачимо суть порушеної проблеми. Виходить, що "упоительные вечера России" та "господа офицеры батюшки Путина" варті того, щоб так масово їх захищати.Якщо ми такі "поборники" свого національного, то дійсно заслуговуємо того, що маємо. Шкода, що мало таких, як Віта. Не доросли ще видно до рівня народу і нації - у кожного "власна" думка, немає єдності й національної гідності. Доки буде так, то буде ніяк, так і залишимось хохлами, у яких своя хата скраю і своя сорочка ближча до тіла.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.12.14, 21:58

      Де поділись патріотизм, національна ідея, гордість за країну, коли з усього світу звозили "урядовців". Розписались перед усім світом у своїй меньшовартості? Яка вже тут Слава Україні(((.

      Видалити
    2. +1 і навіть додам, але щоб не видалили коментар за національну упередженість, то спробую максимально коректно: коли верхівка влади та ключові пости тепер у євреїв, то про яку національну свідомість можна говорити? Я не здивуюсь, якщо згодом виявиться, що саме вони і просять Путіна не припиняти агресію, до того часу поки вони остаточно не вибудують вертикаль влади і т.д., щоб потім вже ніяких майданів не допустити...

      Видалити
    3. Анонім23.12.14, 05:13

      Що тут дивного "Євромайдан" .

      Видалити
  6. Анонім22.12.14, 23:15

    Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  7. Анатолій23.12.14, 06:16

    Ну з аононімами в Баранівці все зрозуміло, це нарід який у своїх макітрах розуму не має зовсім , то руську битність захищатимуть, то на ялинці старі іграшки обсудять ,а Душко тут приміром , теж може винуватий , що в Баранівці гниленький народик , піарщикам вільчинського можуть допомагати покричали в клубі і все затихло , то по скільки вільчинський і курбатов вам заплатив, і блок пости малися бути до того антиекологічного заводу. Одного разу навіть і лікарів обгадили , можливо і лікарі недопрацьовують що у головах анонімів пухлини рохвиваються , припишіть їм йод пити. А дійсно своє українське відстояти немає сили й духу.Російські пісні можна було слухати ще до листопада, до грудня 2013 року ,а зараз в цей час , це є противно і гадко.Тільки питання до адміністрації закладу знаючи Вас обох один з Вас народився в краю де москаляки з 46-го винищували УКРАЇНСЬКИЙ ЛЮД , як у Вас це могло статися , і чи працює та москальська шльондра гнати її в три шиї звідти Ви ще можете врятувати рекламу Вашого закладу , там завше було приємно посидіти. А з остальним складом проведіть роботу ,заведіть всіх у церкву до сповіді, нехай хтось з отців і в церкві і в костьолі відмолить і висвятить цю напасть. З повагою Анатолій.

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім23.12.14, 08:01

    Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім23.12.14, 09:38

    Це все маячня , людям яким нічим зайнятися , займаються ось такий херней , якщо вона така патріотка , то нехай поїде в зону АТО і там пише свої статті . Я думаю кожен має право вибирати що йому слухати.

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім23.12.14, 13:44

    Нам тепло, затишно і ми не голодні. Чому ми такі злі? Готові один одного вбити? Ті, хто в АТО, змінилися, вони інші і думають, що ми теж. Вони не стоять там за владу, а за свою сім'ю, друзів - отже і за нас. А що можемо зробити ми, якщо хочемо? Можемо не купувати російське, не слухати російське і т.д. Все залежить від того як кожен із нас сприймає, розуміє і хоче щось зробити, змінити. Дивлячись новини, рубрику "Допомога", особисто я намагаюсь, хоч і не великі кошти, перераховувати пораненим. (І це не піар - ви мене не знаєте) Я поважаю господарів "Старої пекарні", тому що вони трудяги. Але доля правди у зауваженнях Віти Демусь звичайно є. Але до цього треба підійти, можливо, по-іншому: господарі можуть зробити запис (звернення,оголошення, прохання, пораду чи інш.) над музцентром щодо змісту та авторів пісень. І я перестану замовляти і танцювати під Валерію,Лорак та ін. І з часом,я вірю, ми дійсно станемо українцями і в душі. А із російським народом ми розберемося, нехай він спочатку "проснеться".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олександр23.12.14, 14:35

      Гарно і змістовно написано .Погоджуюся на всі 100%.Ми не повинні стояти осторонь і думати, якось воно буде, за нас хтось зробить.Жодної дискредитації не має у тому, щоб ігнорувати все російське.Я хочу побачити тих людей "коториє сшают што им по душе" як вони будуть слухати українську пісню десь у рассеи. Чому ми самі себе принижуєме?Нас б'ють, а ми думає ось-ось уже повинні закінчити. Ми є потомками славного козацького роду, наші предки заснували Київську Русь (про рассею в той час навіть згадок не було). а починати дійсно потрібно кожному із себе...

      Видалити
  11. Валентина23.12.14, 14:02

    "Офицеры, офицеры, ваше сердце под прицелом. За Россию, за свободу до конца"... Уявіть собі людину, яка повернулася із зони АТО і, зайшовши в "Стару пекарню" чи "Зодіак", почула там таке... За 10 років війни в Афганістані із Баранівського району там загинуло 4 хлопців, а за півроку неоголошеної війни, яку веде проти нас РФ, уже загинуло 6 наших земляків і 3 - зникли безвісти! Вічна їм пам'ять... Майже всі вони загинули на початку серпня у районі с.Степанівка від російських "градів". А ми й далі слухайло "как упоительны в России вечера"

    ВідповістиВидалити
  12. Мирослава23.12.14, 16:24

    Я виросла в місті, де мешкало сто народів та національностей. Я звикла чути поряд з українською і російську, і польську мови.- і не відчувала ніякої зверхньості однієї нації над іншою .Але, разом з тим, ми - українці, добре пам*ятали що робили "визволителі" на Західній Україні у 1939 та 1944 роках. Потрапивши в Баранівку, я була здивована засиллям русизму та плебейством населення, як тепер модно говотити зомбованістю. Працюючи в училищі, я всі уроки, виховні години та стінгазети принципово писала української мовою. Мене нераз заслуховували за це на педраді. А я відповідала: "А ми де живемо: в Росії чи в Україні? Чому я повинна розмовляти іноземною мовою? До слова - у 92 році виявилось, що я єдина в області викладаю свій предмет рідною мовою. А що стосується вишиванок, то в 84 році я парадувалась у власно вишитій сорочці у цьому містечку. У1990 році мої діти знали, що то наш прапор блакитно-жовтий майорить над п*ятиповерхівкою 7листопада, а не червоний .Я мала сміливість того ж дня в райкомі комсомолу сказати, що настане час і наші прапори замайорять по всій Україні - у відповідь - наряд міліції. А, Ви Віта, не мали сміливості підійти до наших офіцерів і зробити їм зауваження щодо музики, яку вони при вас замовляли. Не вистачило у вас сміливості щоб замовити щось інше, адже власник музичного апарату заповнив його і українською народною та естрадною музикою.Треба було лише захотіти. Ви порушили права відвідувачів, фотографуючи їх без згоди. Де ваша професійна етика - це дешевий піар,буря в склянці води. Не судіть когось - та не судимі будете. Не згадуйте Бога там де не треба. Впевнена - що багато хто з дописувачів не знає й Отче наш. Краще самі ходіть до церкви (не Московського патріархату) та замовляйте службу божу за живих та загиблих. Віта, раз у вас такі великі можливості - дайте завдання українським композиторам написати пісню про офіцерську честь теперішніх героїв. А честь воїна не можна ділити на американську, російську, українську - вона є або її не має. Я запрошую Вас в кафе на невимушену розмову - познайомимся. А патріотизм - це чистота вулиць міста, річки, повага до старших і до себе самих. Якщо ми самі не будемо себе поважати, не пам*ятати минулого - ми не будемо мати майбутнього. Власник закладу Мирослава.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пані Мирославо, я поважаю Вашу позицію (якщо вона дійсно така)і дякую за це, але повторюсь, що у закладі з таким чудовим українським інтер'єром не можуть звучати пісні в яких прославляють Росію, особливо, коли триває війна...обов'язково до вас завітаю ще раз, думаю порозуміємось.. успіхів Вам..і миру всім нам...

      Видалити
    2. Люблю Баранівку24.12.14, 00:16

      Пані Віто а проіснпектуйте кафе Житомира. І висвітліть в своєму блогові. І почніть з вулиці Києвської, а тоді матимете право сунути носа в мою Баранівку!!!!
      Для пані Мирослави: не звертайте уваги , Ваше кафе, це приклад для багатьох, і по інтерєру і по обслугованню . Щодо музикального апарату там безліч УКРАЇНСЬКИХ пісень, хто яку замовляє то інша справа, чомусь пані Віта не підійшла до людей , які замовляли ту музику і не висловила своє не задоволиння,а поступила в жанрі рашиськогоТВ, обіляла брудом, і от такі речі терпіти не можна!!!

      Видалити
    3. ольга24.12.14, 09:20

      Пані Мирославо, захищаючи свій патріотизм у "цьому" містечку (шкода, що за стільки років воно не стало для вас "моїм, нашим") і звинувачуючи клієнта у незаконних діях, ви чомусь обійшли увагою іншу, підняту ним проблему, а саме: проблему вихованості вашого персоналу. На жаль, працюючи не один рік у сфері обслуговування, ви так і не засвоїли загальноприйняте "золоте правило" "Клієнт платить гроші і , значить, він завжди правий". Не ви робите послуги нам, готуючи та подаючи замовлені та оплачені нами напої та наїдки, а ми робимо послугу вам, відвідуючи ваш заклад і оплачуючи їх. Вишкіл персоналу, послужливість та індивідуальна увага до кожного клієнта - запорука фінансового успіху власників кафе та ресторанів. Вам теж не зайве "проінспектувати" кафе Житомира, як рекомендує попередній дописувач, і повчитись, як треба цінувати клієнтів. Навіть у такому невеликому "цьому" містечку у вас вже дуже багато конкурентів. І при "захмарних" статках його мешканців можна залишитись на "бобах", а "привітним"офіціанткам узагалі без роботи.

      Видалити
    4. оксана24.12.14, 17:53

      Погоджуюсь з Ольгою. У гарних кафе вишколена обслуга біжить назхустріч відвідувачам і першою гостинно вітає їх, уважно та делікатно обслуговує, цікавиться, чи немає зауважень, а на виході дякує за візит і запрошує завітати ще. За увагу до клієнта такі працівники знають, що таке "чайові". Крім того, обслуговуючий персонал повинен уміти "згладжувати" конфліктні ситуації, щоб не вимітати сміття з хати і не робити антирекламу для свого закладу. А у "Старій пекарні" цьому не навчені. Дуже багато негативних відгуків.

      Видалити
    5. Підтримую пані Віту вона молодець вона відкрила банку неправильно законсервованих помідор . Браво Віта !!! Пані Ольго Ви повинні стати взірцем для всіх мешканок Баранівки у правильності думки я Вас також підтримую , і пані Оксана з нормальним складом розуму .А пані Мирославі ось що потрібно було зробити , так це все згладити , гострі кути обійти , а не бити себе в груди розказуючи про свою патріотичність. Ви уже нарід не переконаєте словами , все переконується ділами вчинками , про це, ще дітям в дитсадку розказують.

      Видалити
    6. Анонім25.12.14, 11:30

      Дебілізм...і наклеп!

      Видалити
  13. Анонім23.12.14, 16:45

    Коли Ви накінець зрозумієте , що на Лугандонщині олігархи борються за ласий шматок, от тільки хочуть зробите це чужими руками (зіткнули лобами простих людей , нашим впарюють шо росіяни на нас напали а їм що кацапів там б'ють )
    Візьміть порахуйте по Баранівці скільки в зону АТО попало наших "ШАНОВНИХ" бізнесменів , максимум в воєнкоматі сидять, чи може Юрчуки з Остудімовим, Савичі Зелінські туди попали, а їм дійсно є за що воювати, ні відправляють туди простого Івана ,та ще й, як худобу, особливо під час першої хвилі мобілізації - навіть без медогляду.А повернуться звідти і що - білішість навіть на роботу офіційно не зможуть устроїтися.
    А Ви тут про пісні та про пісні.Ну звичайно, якщо в голові вата, то можна і через пісні один одному гулі понабивати

    ВідповістиВидалити
  14. Анонім23.12.14, 22:02

    Моєї ноги там не буде

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім24.12.14, 16:06

      Шановний, завжди і у кожного є право вибору, а все пізнається в порівнянні... Буваючи у цьому місті досить рідко, я спостерігаю лише ДЕГРАДАЦІЮ закладів, де можна було б відпочити, на відміну "Старої пекарні", де завжди чисто і акуратно!!!!

      Видалити
  15. Чомусь всі забувають що такі заклади як кафе і ресторани і т.д повинні за музику платити роялті(рекламу бачили як офіціант свистить замість музики) я думаю тей апарат (шарманка) за 50коп має тільки проплачений контент. Мені теж не зрозуміло чому офіціанти включали тільки таку музику. Слухати в таких закладах таке це все одно що похорони проводити під мазурку або польку. Хочуть офіціанти хай слухають вдома.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вітто,ви настправдо на свої очі бачили ,що офіціанти замовляли музику,томущо я постійний відвідувач і бачив на свої очі,що музику замовляють люди які там відпочивають..))а за офіціантів я скажу одне що вони найкращі і таких дівчат нігде не знайти...вони професійно виконуюють свою роботу...

      Видалити
    2. Олег 12 балів супер , анонім є аононімом оцінка -2 сідай а то ще прослизнеш через задній прохід у шлунок. Обслуговувати людей у таких закладах потрібно мати талант , або щоби хазяї вчили найнятих людей . У Європі всі були би звільнені, а тут хазяйка захищає бездарів . Франьо а ти чого мовчиш сидиш як миша під віником . А як цим батькам рідним які в цьому році втратили синів чоловіків на сході УКРАЇНИ теж слухати гаспод ахвіцеров с упоітельнимі вечерами , хренові патрійоти , баранівчани точно що ба - ра - нів - ча - ни б....и в чані . СТИДОБА!!!

      Видалити
    3. Анонім25.12.14, 08:34

      Давайте без пафосу, бо від вашого"патріотизму" аж верне.

      Як платять так і роблять, чи Ви пропонуєте за мінімалку кожному в жопу заглядати ?

      Видалити
    4. Дякую за підтримку. Я не хочу щоб моїм дітям говорили так як мені колись хлопцю, який приїхав на навчання в училище в 1988 в Сумську обл із села Баранівського району де навчання велось в школі на українській мові, а в училищі виключно на "руській" бо був "советскій союз" учителька матиматика за те що сказав корінь "добувають". Вона із злим сарказмом сказала, що "уголь в шахте добывают, а корень извлекают".

      Видалити
    5. Анонім25.12.14, 14:34

      А ви відвідували кафе "Стара Пекарня"????Якщо б ви відвідували це кафе то б ви неписали несинітниці,що там офіціанти поводять себе не професійно.Офіціанти завжди у кафе усміхнені,привітні іпрофесійно виконують свою роботу...Навіть я спостерігав,що бармен запитує документи,якщо невпевнена,що їм є 21 років...і спиртні напої не відпускають...Скажіть будь-ласка де іще у нашому містечку є такий заклад???Де переживають за молодь,щоб не вживали алкоголь кому немає 21 року..
      Пишіть адекватніше і будьте адекватними в своїх словах!!!

      Видалити
  16. Не знаю , кому могли "насолити" Мирослава з Франком, щоб таку полеміку завести????? Вони, мабудь, дійсно два перших номера у списку Українців Баранівки..... І мені, все-таки, цікаво, хто з офіціантів , у їхньому кафе, міг відповідати похабним расейським язіком?????? Щось не віриться.....

    ВідповістиВидалити
  17. Л.Горшкова24.12.14, 20:15

    Мирославо Григорівно, успіхів Вам і великої удачі! Але не можу пригадати, коли в училищі когось заслуховували на педраді за проведені заходи українською мовою?! Це перебільшення! Ми проводили заходи цікаві для учнів, і проблеми не було, якою мовою. Не ображайтесь. Це так, до слова мовити.Так, в ті часи в Союзі велику увагу (навіть перевагу!) надавали російській мові. Але ніколи на педраді не піднімали питання, на якій мові говорили чи проводили заходи. Погодьтесь, що це правда! Миру і злагоди! З наступаючим Новим Роком!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олекса24.12.14, 22:35

      С У П Е Р !!! Стара пекарня ще один прокол . Ох пані Мирославо , почали Ви сво. промову класно, закінчили на -3 але у Вас є шанс, доказати всім тим хто в чанах, що Ви є нащадком Олекси Довбуша.

      Видалити
  18. Анонім25.12.14, 08:47

    Мирославо, не відповідайте на всі ці нападки. Займайтеся своєю справою, яку ви любите. Цьому є два пояснення. Або це випадково, тоді хочу попросити Віту Демусь іншого разу зайти до іншого закладу м.Баранівки - там стоять такі ж музичні центри і з такою ж музикою. Як би лише від цієї музики залежав рівень патріотизму нашого народу? А можливо це просто конкуренція? Адже даний заклад достатньо популярний у місті і не лише серед молоді. Тому, не хаячи інших, хочу всім побажати процвітання і добробуту. Вітаю всіх зі святами - Різдвом Христовим, Новим роком!

    ВідповістиВидалити
  19. Анонім25.12.14, 09:15

    На мою думку мистецтво не повинно підпадати під такі суворі обмеження. Правду кажучи нас ображає пісня про російські вечори, а пісня цього ж гурту "Воины света" стала другим гімном Євромайдану. Якщо шукати ворогів України - то не потрібно їздити на німецьких авто,чи не так? Не потрібно уподоблятись Жериновському і бризкати слиною. Якщо ми є вихованими, хочемо в Європу - повинні бути толерантними. Музика тут аж зовсім ні до чого.

    ВідповістиВидалити
  20. Анонім25.12.14, 11:14

    Віто, якщо ти вирішила підняти свій рейтинг завдяки бруду, що ти написала, то мушу сквзати, що ти цим рейтинг свій не спасеш...Якщо ти досі не вкурсі, то я можу сказати, що музичний автомат, коли в нього не кидаєш монкти, сам ставить музику методом "тику". І доречі брехати не гарно, там з обслуговуючого пкрсоналу немає жодної російчькомовної людини...хоча, яка різниця.... Тепе послухати, то вся Баранівка сепаратиська...Мені тей заклад найкращий у місті, а тобі не подобається, то більше не приїжай.

    ВідповістиВидалити
  21. Анонім25.12.14, 11:27

    Віточка просто вирішила підняти рейтинг свого блогу брудними плітками...ай-яй-яй як не гарно та бездарно...
    Я обожнюю тей заклад з його відкриття...і доречі, автомат сам вмикає музику методом "тику", коли в ньому немає замов.
    Твою статтю почитати, то можна вирішити, що вся Баранівка скоро стане на бік сепаратистів!
    Віто, мені дуже цікаво хто ж міг замовити цю брехливу статтю? ;)
    Слава Україні та Старій пекарні!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ай яяй не гарно бо автомат сам не вмикає ...25.12.14, 21:45

      Ви хвоті по тику кидаєш 50 ко і вибираєщ гаспод ахвіцеров с упоітельнимі вєчорамі

      Видалити
  22. Анонім25.12.14, 14:33

    Так хочеться багато написати, бо маю зовсім іншу думку...от ви тут б'єте себе в груди і кричите що патріоти, тільки патріотизм не в цьому проявляється. Ви ненавидете Росію і росіян, бо роками нав'язують ненависть один до одного. А ми все таки один народ. от мені цікаво, всі критикують російську музику, а невже у вищезгаданому закладі не включають американську, французьку, чи ще гірше німецьку музику??? А взагалі задумайтесь, поки одні в кафе відпочивають, танцюють і спорять під яку музику їм краще їсти, у інших (наших земляків) залишились неповні сім'ї, зруйновані будинки, люди або змушені були покинути домівки, або сидять у підвалах голодні і помирають від недостачі ліків та іншого...

    П.с. поменьше дивіться телевізор, там занадто багато брехні.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. "Ви ненавидете Росію і росіян, бо роками нав'язують ненависть один до одного. А ми все таки один народ." - сьогодні не перше квітня, навіщо так жартувати?

      Видалити
    2. Дорошенко25.12.14, 22:19

      Никогда мы и не были братьями ..... зі сторони росіян, завше хотіли українців принизити , обгадтити , зверхньо, єхидно повестися , але по божому, що бажаєте комусь ,то самі і будете споживать і спокутувати.

      Видалити
    3. Анонім26.12.14, 09:27

      Завше це польське слово. Хіба не ляхи вирізали козаків? Треба ще подивитись хто більший ворог.

      Видалити
    4. оксана26.12.14, 17:45

      Для попереднього "знавця" української мови. Слово "завше" питомо українське, розміщене у академічномк тлумачному словнику української мови, том 3, ст.63, означає теж саме, що й "завжди".

      Видалити
  23. Анонім25.12.14, 18:39

    Від вашого патріотизму аж верне....
    Розвели балаган.... Почали про російські пісні,а закінчили таким негативом в бік власників закладу...
    Віто, а слабо написати про якийсь Житомирський заклад??? Слабо!!!! Бо вас би просто потім затоптали і роботи не отримали б ніде...
    А за Мирославу хочу заступитися! Дуже приємна, розумна і високоосвідчена Жінка!!!!
    А щодо Л.Горшкової, то заздрість - не найкраща риса для викладача технікуму з великим стажем. Ви самі нічого не добилися в житті!!!! Вас і хлібом не годуй, а тільки дати попліткувати і когось облити брудом!!! Це у Вас виходило завжди бездоганно!!

    Власникам низький уклін, ви робите хорошу справу.
    А якщо є критика на рахунок персоналу - не біда, є до чого рости, ви зможете їх навчити всьому!!!)))))

    ВідповістиВидалити
  24. Л.Горшкова25.12.14, 19:08

    А що ви вважаєте я повинна добиватись? Все життя займалася любимою справою і нікому ніколи не завидую, бо це губить людину. Навпаки, побажала удачі власникам. Але, ПОВТОРЮСЯ: ніколи нікого не заслуховували на педраді за російськй заходи. Пліткує той, хто пише анонімно. Слабо сказати прямо й відкрито?!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Іванна25.12.14, 21:00

      Моє ім"я вам ні про що не скаже, я звичайна громадинка України і мешканка міста, якій не байдужа доля закладу, але соромно за таких викладачів, адже сама вчителюю!!!

      Видалити
    2. Ай яяй не гарно бо автомат сам не вмикає ...25.12.14, 21:51

      Підтримую Л. Горшкову ,а блюдолизів маскальських потрібно виявляти, всі які ходять поруч і хіхікають поза вуглами , СТИДОБА одне слово баранівчани, барани в чані ,то є варені барани ,які ні на що не здатні.

      Видалити
    3. Л.Горшкова25.12.14, 22:08

      При чому заклад? Мій коментар не про заклад, а про оговорку господині закладу щодо переслідування. Повно колег, котрі працювали разом з нами і всі здивувалися "переслідуванням". Тож, незнайома колего, не соромтесь, а добре читайте про що йде мова. А в тім... я рада, що не буду працювати з Вами. А мої колеги мене знають і їхня оцінка мене радує. Я їм вдячна за радість й сум, які ми переживали разом; вдячна за спілкування й сьогодні, за дзвінки і зустрічі. Вам,вчителько, усріхів. Вас серйозно не сприймаю, бо Ви - анонім.

      Видалити
  25. Анонім25.12.14, 19:53

    Віто, Віто, негарно обманювати своїх читачів!!!
    Коли відпочивали в закладі, то пили зовсім не каву, а Пиво!!!!! (на власні очі бачила)
    Що ж ви ходите по закладах і відпочиваєте???!!!
    Беріть весь свій патріотизм і ненависть до російської мови, і гайда на схід!!!!
    Там з Вас хоч якась користь буде!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Роман26.12.14, 12:56

      Ой, пила пиво, Ви так це подаєте, ніби вона його вводила собі в вену. А про "ненависть до російської мови" Вам хто сказав? Ви, мабуть читаєте лише коменти, прочитайте статтю і спробуйте виокремити суть, ну, звісно, якщо зможете

      Видалити
    2. Сергій27.12.14, 06:43

      Так суть там загалом не надто складна і не надто приваблива: заїжджа молода особа з столиці губернії, з якимись переоціненими уявленнями про свою значимість у сьогоденні, вирішила трохи "вправити розуму" провінційному "недалекому", як вона висловилась, персоналу кафе, бо переконана, що пісні російською мовою, бачте, у світлі сьогодення є неприпустимими. Оскільки персонал наполегливо проявляв свою "недалекість" тим, що не бажав "поплазувати" перед нею (вибачитись невідомо за що і наобіцяти нема знати чого), як вона очікувала, то вона вирішила "провчити" і вилити з власною образою бочку бруду. Якби була трохи мудріша і промовчала, було б ліпше, але ж амбіціі... . Ну, то і виставила себе не в кращому світлі власноруч, тут ніхто не винен. Зверхність та зарозумілість - то якось не дуже приємо бачити.

      Видалити
    3. Анонім27.12.14, 10:22

      В десятку!!!

      Видалити
    4. І сергій з ононімом ви є не є українці і тим паче недостойні українцями бути вам треба руського брата.... Аононім зовсім без сірого вещества в голові ...

      Видалити
    5. Сергій27.12.14, 18:08

      ОПА!
      Дійсно: ОПА! Що у вас з головою? Звідки ви взяли про "руського брата"? Де я про брата хоч слово сказав? І звідки Ви взяли собі право вирішувати кому бути українцем, а хто недостойний?
      Ото вже спавді - далеко ми зайдемо з такими українцями, які крім плюватись, більш ні до чого не здатні...
      ОПА, бережіть своє "вещество" воно у вас, ну дуже вже сіре.

      Видалити
    6. Роман28.12.14, 02:31

      Аноніме Сергію, статтю ти прочитав, проте, з висновками не склалось, як і в більшості коментаторів, починаючи з першого. В четвер я був в Новограді коли зустрічали бійців 10-го батальйону. Степанівки з рубіжними зробили цих людей іншими, не факт, що кращими, але вже із своїм «уявленням про сьогодення». Зараз я згадую тих пригнічених хлопців і не можу передбачити реакцію кожного із них на якусь попсову російську патріотику, напевно, що вона буде різною, але я переконаний, що переважна їх більшість діяла б значно радикальніше чим та «заїжджа молода особа». В Баранівці я буваю частіше за неї і в мене іноді складаєть враження, що ви тут знаєте щось таке, чого немає навіть в розсекречених архівах КДБ. Ви ходите вулицями, названими в честь найбільших пройдисвітів 20-го століття, і більшість із вас, здається, втішені цим, бо ж ви маєте особливу думку щодо цього, що там для вас очевидні факти, мабуть, тому продовжуєте лякати одне одного якимись шаленними витратами на їх перейменування. Маячня. І як би не ми, «заїжджі», то ви б іще милувалися своїми ленінами, бо ж чекали команди згори. Про московський патріархат не варто й говорити, бо ви не ходите туди, не підете і в Київський. Щось забагато тексту.

      Видалити
    7. Анатолій28.12.14, 06:17

      Підтримую пана Романа , а всім сергіям ,аононімам ,ігорам перегляните і послухайте таку пісню прощальний марш http://glavnoe.ua/news/n189048

      Видалити
    8. Сергій28.12.14, 07:43

      Такі як ви Романе,Анатолію і т. д.які кричали у Верховній раді ганьба російській мові,замість того,щоб обєднати суспільство,всеж таки ми одна країна і частина людей говорить російською, намагались його ще більше розєднати. Зачіпили мовне, національне питання,залишилось ще розібратись з церквами. Невже ви не розумієте,що люба дія породжує протидію? Чи ви думаєте, що якщо ви спровокуєте якісь події це вас обійде стороною,помиляєтесь!!! Мої предки на цій землі живуть споконвічно надіюсь,що і ваші і вони працювали ,обробляли землю, ростили дітей і було все добре. Миру вам!

      Видалити
    9. Сергій28.12.14, 07:54

      Вади́м Володи́мирович Дубо́вський, український і американський оперний співак (баритон).З 2000 року — з професійним концертним колективом, але не як соліст, — неодноразово гастролював у США, куди в 2002 році переїхав на постійне місце проживання і де в 2010 році отримав американське громадянство[3].

      З 2004 по 2007 рік працював ведучим і звукорежисером на українському радіо в Чикаго. Після припинення фінансування радіостанції став водієм шкільного автобуса, з 2011 року — великовантажного автомобіля, «далекобійником»[3]. На таких зрадників своєї країни ти пропонуєш рівнятись?

      Видалити
    10. Роман28.12.14, 17:59

      Сергію, мій університетський викладач, молодий кандидат наук свого часу теж виїхав до США і на початках своєї заокеанської кар`єри таксував, проте, я чомусь ніколи не вважав його зрадником. А цим ось роликом http://glavnoe.ua/news/n189048 (дякую Анатолію) "зрадник" Дубовський допомагає таким як ти роззути очі. Справжнє щастя твоїх однодумців передусім у тому, що ви далі Полонного не були, і тому ваше (моїх батьків це також стосується) поняття "все було добре" не варто обговорювати. Що ж до російської мови як засобу спілкування, то виступають проти хіба що якісь збочені горлопани, але ж до того таки язика як засобу і зручного інструменту для маніпулювання свідомістю наших, передусім східних земляків, різними зайдами на зразок "рускаго мира", та приводу для агресії з боку заклятих братів-душогубів відношення має бути іншим, і це природньо. Ну, от, знову багато тексту.

      Видалити
    11. Анатолій29.12.14, 06:56

      Пане Романе дякую, приймається , а таких сергіїв у нас ще багато, про Дубовського(американським співаком не був )сергій не правий ,то є 100% але в тих піснях велика правда про старшего брата. До США і до Європи виїхало багато розумних і талановитих лодей нашим сергіям того не зрозуміти. Всім відомий Петро Яцик виїхав теж до Канади , то це ,що також зрадник , потім вкладав в українську науку чимало коштів які розкрадалися защітнікамі руськаго міра , яких відстоює данний сергій. Проспись тай проснися сергію.

      Видалити
    12. Сергій30.12.14, 09:05

      Багато і з кожним днем буде ще більше.

      Видалити
    13. Анонім30.12.14, 12:49

      хіба на кладовищі

      Видалити
  26. Дорошенко25.12.14, 22:14

    А чому там в репертуарі , не розмістити всі пісні про воїнів УПА ,і не потрібно придумувати нових пісень про офіцерську честь українського воїна , є багато інших пісень котрі прославляють українського воїна , а пісня Ой у лузі червона калина .. Вам пані Мирославо про це щось говорить , як Ви писали коментар потрібно було би проаналізувати кожне слово з яким Ви збиралися звернутися до жителів Баранівки ,а Ви звернулися до ба- ра- нів- чан і слова Ви не проаналізували , і ба- ра- нів- ча-ни так вони Вам відповіли, не маючи ні честі ні гідності і не маючи достойності і це без пафосу , станьте кожен і подивіться на себе в зеркало на кого ви схожі в данний час. Задроти.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.12.14, 09:31

      Сам ти задрот,ще й таке прізвище вибрав. Дивись щоб тебе не вичислили бо тіснувато буде.

      Видалити
    2. Микола А.27.12.14, 06:42

      А для чого погрожувати комусь, Дорошенко дав вам відповідь правильну. Подивіться все таки люди на себе зі сторони , що ви творите ,змініть гнів на милість ,війну оголошувати "удел руських" всіх можна вичислити. А не краще викорінити свої помилки кожному, і взяти за ціль жити так, щоб один одному допомагав ,а на старався робити зло. Вас всих портить зависть, жабодавіння , ледарство , ненависть. Перегляньте свою поведінку до всього що вас оточує люди , жителі БАРАНІВКИ . Станьте гідними жителями своєї держави УКРАЇНИ!!! Не будьте зазомбованими прокиньтеся.

      Видалити
  27. Шановна Віта, я ознайомився з Вашою статтею і був непрємно здивований, адже я неодноразово був відвідувачем цього закладу, і не помічав пихатогого, невічливого персоналу, як ви описали, тому мав намір познайомитись з іншими Вашими роботами. Натрапив на статтю, де Ви висловили думку: "...нагадаю, що мільйони українців дебіли і вони й надалі будуть голосувати за тих, кого хоч чули... а не за нових(((((((" (http://vitademus.blogspot.com/2013_11_01_archive.html)
    Саме так, шановні мої побратими,ця нахабна журналістка (адже в мене інших слів не знаходиться) називає українців так, мяко кажучи, непристойним словом!!!
    Виникає запитання : пані Віто, я-українець, і горджусь цим, і поважаю думку кожного. Але скажіть, яке ви маєте право писати так,-знеславляючи нашу національність. Можливо я є дибіл чи люди, які висловили думку више, і я з повагою відношусь до них - вони також дибіли??!!
    Віто, розберіться з своїм світоглядом і переконаннями, і не ганьбіть імя журналіста, а надто - українки. Ви не маєте жодного права так писати, а якшо ви так вважаєте -то чому Ви розказуєте, що ви патріотка своєї Батьківщини!!! В цій статті ви написали, що не є скандалісткою, але я вважаю, шо саме скандалу і знеславлення цього прекрасного закладу Ви добивались. це кафе поважає вибір кожного відвідувача, і, керуючись золотим правилом - "клієнт завди правий",дає змогу вільно обирати, і відпочивати.
    З повагою до всіх заклад не може нести відповідальності за вибір відвідувача!!!
    Я бажаю всім веселих свят, добробуту у кожній сімї і миру в нашій країні!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Віктор27.12.14, 00:31

      Ігоре, а про що ти думав 1 грудня минулого року, коли це дівча писало статтю, з якої ти видер одну фразу і квилиш тут про ображеного в тобі українця? Напевно тоді ти продовжував гордитися своєю приналежністю до такої могутньої сили, яка готова забити будь-кого, хто має іншу думку. І це твої "побратими" зараз обстрілюють наших хлопців в Донецькому аеропорту. Тепер про хороше - це "Стара пекарня", а з репертуаром вже ми якось... дамо тому раду

      Видалити
    2. Анонім27.12.14, 07:01

      Честь офіцера може бути тільки у тої людини яка закінчила військове училище командувала достойно у військах не одним підрозділом , у працівників міліції їхні офіцерські звання невідповідають честі офіцера . У військоматі всі вони належать до рядового складу.

      Видалити
    3. Злата04.01.15, 21:24

      Повністю згодна з Ігорем-не чула я в "Пекарні"російькомовних офіціантів,а якщо не подобається музика-це слід вияснити із замовниками."Стара пекарня"-один з дуже небагатьох закладів у нашому місті з нормальною кухнею і обслуговуванням.Можливо не надто вишколений персонал,але пані Мирослава постійно знаходиться в закладі,постійно цікавиться чи все добре і якщо і є якісь гострі кути,то вона їх згладжує.І якщо вже зайшла мова за кафешки нашого міста,не можу промовчати про наш "ресторан"-цей заклад взагалі немає права на існування.Нещодавно хотіла замовити в ньому бенкет з приводу ювілею-пішла в бухгалтерію(бо меню складають вони,а в моєму випадку це була Оксана),ніби склали меню і мені озвучили загальну вартість,яку я маю заплатити.А коли я попросила розписати мені вартість кожного блюда,мені категорично відмовили. В мене виникло питання-як вони порахували і звідки взялась кінцева сума.Я сказала,що не буду замовляти в них бенкет,якщо не покажуть меню і не розпишуть ціну кожної страви,яку я замовила.Мені було категорично відмовлено .Звичайно я відмовилась від їхніх послуг.І казус з меню- це лише частина їхніх "послуг".Коли в доньки був випуск(більшість батьків чомусь хотіла святкувати в ресторані) і ми після урочистої частини прийшли в ресторан-нас зустріла п'яна офіціантка Наташа,на підлозі розбита пляшка вина,яку ніхто не поспішав прибирати,за сусіднім столом якісь об'їдки,хоча зал замовлявся заздалегіть.Можете уявити святковий настрій батьків і випускників,які таке застали.Я вже не кажу про посуд,який мав би мінятися після кожного заходу,але поміняли тільки після другого та й то лише тарілки,а вилки лишили ті ж самі.Після третього не міняли й тарілок.Ось вам і сервіс,і обслуговування

      Видалити
    4. "п'яна офіціантка Наташа"12.01.15, 13:11

      Дай Бог вам такого здоров'я як у мене. Щоб ви могли пити як я.

      Видалити
  28. Анонім26.12.14, 17:58

    А чого ми тут розпинаємось, давайте Ольгу Фреймут запросимо ...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.12.14, 19:19

      Після фреймут всі заклади громадського харчування доведеться як мінімум позакривати а простіше спалити для повної дезинфекції

      Видалити
  29. Анонім26.12.14, 22:36

    соромно за заклад

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Борис27.12.14, 01:31

      ...а Ви в Піцерію зайдіть, там взагалі щось таке гримить, що і музикою назвати важко, зате голосно, і це при неймовірній кількості справді чудової музики, в т.ч. і класичної різних народів та епох, але ж ні - чомусь має монотонно цюкати в голову якась примітивна самограйка на двох акордах, і після другого пива може здатись, що Ви потрапили до пігмеїв, у яких крім там-тама і мушлі жодних музичних інструментів ще не було. Але сам заклад, як і "Стара пекарня", нормальний, і добре, що такі у нас вже є

      Видалити
    2. Анонім27.12.14, 06:53

      Хто буде слідуючий після Піцеріі , все це правильно , суспільство повинно вчити і виявляти недоліки ,а саме воно повинно бути отим народним контролем ,так що на черзі слідуючий заклад аналогічний , приміром Зодіак і так до весни будуть всі інспектовані , і Фреймут не потрібна у Баранівці...

      Видалити
    3. Андрій29.12.14, 23:48

      Був в Піцерії, вже нормально, якісь кліпи, і не голосно, не треба кричати до подружки. Дякую Віто, приїжджайте ще.

      Видалити
  30. Анатолій28.12.14, 09:35

    А оця ппісня конкретно російська патріотична то може краще оцю слухати а ніж про гаспод ахвіцеровhttps://www.youtube.com/watch?v=UXlqBKiR4hs

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тарас28.12.14, 18:34

      Дякую друже

      Видалити
    2. Анонім31.12.14, 20:33

      Інтервю зі "зрадником" - https://www.youtube.com/watch?v=uQwbgVGasNY - зазомбованим не дивитись...

      Видалити
    3. Дорошенко01.01.15, 09:06

      Принаймі можуть подивитися ,але перед цим нехай трошки йоду ,зеленьочки пийнуть ,щоб пухлинка в голові пригоїлася , і все буде ОК!!!

      Видалити
    4. Дорошенко01.01.15, 09:12

      З НОВИМ РОКОМ , ЩАСТЯ ЗДОРОВЯ ВСІЛЯКИХ УСПІХІВ У ЖИТТІ ВСІХ+ РОДИН ЛЮДОНЬКИ ПОДУМАЙТЕ ЖИВІТЬ МИРНО ДОВГО І ЩАСЛИВО, ДАЙ БОЖЕ ЩОБ ЗАКІЧИЛАСЯ ТА ДУРНА ВІЙНА НА СХОДІ КРАЇНИ ВСІМ ВСЬОГО НАЙКРАЩОГО НО ПАМЯТАЙТЕ ЩО ВИ ВСІ Ж И Т Е Л І Б А Р А Н І В КИ
      ане якісь там баранівчани і викинине не здовову лексику зі своїх вуст.

      Видалити
  31. Баранівчанин30.12.14, 21:18

    Для статті на цьому ресурсі, в якій не згадуються прізвища мера і претендентів на портфелі і портфелики, 88 коментів, погодьтеся, це хороший показник. Тому хочеться подякувати всім небайдужим дописувачам в т.ч. і "заїзджим" за цікаві коменти, ну, і звичайно, Вікторії Демусь. Слава Україні!

    ВідповістиВидалити