20 грудня 2014

У Баранівці на площі Волі запалили головну ялинку міста


19 грудня на площі Волі запалили головну ялинку міста. Відкрив ялинку і дав старт новорічним та різдвяним заходам міський голова Анатолій Душко. Він вибачився перед присутніми за те, що немає снігу та привітав усіх з Днем святого Миколая та наступаючим Новим роком.

«Ми дуже вибачаємось перед вами за те, що немає снігу. Всі церкви та прихожани молились за те, щоб весь сніг з України впав на голову Володимиру Путіну. Зрозуміло, що у нас смуток, що в країні йде війна, але вірте в те, що буде Перемога і до нас повернуться гарні традиції, і ми завжди будемо раді кожному дню. Я вас всіх вітаю з Днем святого Миколая, наступаючим Новим роком і бажаю, щоб 2015 рік дарував нам тільки радість», - сказав Анатолій Душко.

Перед невеличкою концертною програмою, з наступаючими новорічними святами жителів міста привітали заступник голови районної ради Володимир Цицюра та отець Роман.

Також усіх присутніх біля головної новорічної ялинки міста привітали Дід Мороз і Снігуронька. Розважальна програма продовжилась святковими піснями у виконанні творчого колективу міського Будинку культури ім.Пашкевича.

Висота ялинки з верхівкою становить близько 16 метрів, ширина - близько 4 метрів. Вона складається з трьох зв'язаних між собою ялинок, які ростуть в центрі міста вже багато років.

Ялинка увінчана гірляндами, сплетеними у форму на зразок п'ятикінечної зірки і прикрашена кольоровими кульками та іграшками у формі великих цукерок. Головна прикраса складається з гірлянд, загальна протяжність яких становить близько 400 метрів та горить чотирма основними кольорами: жовтим, синім, червоним і білим.







9 коментарів:

  1. Любов20.12.14, 08:04

    Ялинка - чудо!!!!! Бережемо природу. З Різдвом Христовим та Новим Роком всіх вітаю! Миру й спокою, щастя бажаю!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім20.12.14, 10:17

    Новий год, но эти старые изношеные игрушки и огоньки,ну сколько можна? Деньги на это идут немалые!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім20.12.14, 10:26

    Пора щось змiнювати! Шановнi в нас такi талановитi школярi, на мою думку дайте хоча б один раз прикрасити ялинку(звичайно за винагороду) буде шедевр, а не вибачте що це...

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім20.12.14, 16:36

    Нашим людям догодити неможливо. Почепили старі іграшки-погано! Купили б нові-було б: "В країні війна, а вони на таке гроші витрачають!". Шановні, хочете змін-починайте з себе. Спробуйте прожити хоча б тиждень-два не пліткуючи, не скиглячи , не засуджуючи. А там, можливо, сподобається і життя саме почне змінюватись

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім20.12.14, 17:27

      Царят на свете три особы,
      Зовут их: Зависть, Ревность, Злоба

      Видалити
  5. Анонім20.12.14, 17:17

    та це все фігня порівняно з виступом голови про сніг і путіна)))дурнішого не чув скільки живу! та щей у православне свято так обі..рати всіх вірян буцімто вони в церкві моляться тільки щоб путьку сніг прибив. Ну що скажеш - космос . Як батюшці приємно було те все чути і не уявляю.

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім21.12.14, 12:29

    Шкода, що виступ дітей не показали

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім21.12.14, 15:08

    Багато є в Душка гарних рис, але йому завди бракувало здорового глузду. Він ніколи не відповідав за свої слова у виступах, тільки б посмішити публіку.

    ВідповістиВидалити
  8. Той що сидить в річці28.12.14, 06:11

    ну вибачення за відсутність снігу - не приймаються. Має бути спокута кров"ю.!!!

    ВідповістиВидалити