16 грудня 2014

У Довбиші нагородили призерів обласної першості з футболу


14 грудня у Довбиші відбулось урочисте нагородження футбольної команди "Авангард" за III місце у першості Житомирської області з футболу. Привітати команду приїхали представники Житомиської обласної федерації футболу та керівництво Баранівського району.

Гравці команди були нагороджені бронзовими медалями та грамотами, головний тренер ФК «Авангард» Віктор Твардовський був нагороджений дипломом, а капітан команди Андрій Докіль із рук заступника голови Баранівської РДА Володимира Хіміча та виконавчого директора ЖОФФ Олега Янчевського отримав кубок за третє місце.

Також подяками за особистий вагомий внесок, сприяння розвитку футболу в Житомирській області та підтримку ФК «Авангард» були нагороджені Довбиський міський голова Юрій Домашин та меценати команди: Василь Чуян, Анатолій Купчинський, Володимир Нестерчук, Павло Прент, Анатолій Трегуб та Станіслав Кузьмінський.







Фото та відео Оксани Пилипчук. Таблиця з сайту ЖОФФ. Повну версію відео дивіться тут

3 коментарі:

  1. Олександр16.12.14, 21:44

    Вітаємо земляків з вагомим здобутком, молодці хлопці.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім17.12.14, 10:47

      Приєднуюсь. Бронза першості області - це круто!

      Видалити
  2. Анонім17.12.14, 20:27

    А що то за "Баранівка" там плететься в кінці на 9 місці? Це "Керамік" тепер так шифрується? Авангарду респект!! Наскільки я знаю, то там грають всі хлопці місцеві, без легіонерів і т.д. Якщо це дійсно так, то Авангарду подвійний респект і уважуха!!!

    ВідповістиВидалити