01 грудня 2014

Міський голова Баранівки щодня дивиться в інтернет в очікуванні призначення на посаду


Міський голова Баранівки Анатолій Душко щодня дивиться в інтернет і чекає коли Президент України підпише розпорядження про його призначення на посаду голови Баранівської райдержадміністрації.

Про це Анатолій Душко признався під час благодійного концерту, що відбувся 28 листопада у міському Будинку культури ім.Пашкевича, обурившись на те, що у залі було мало глядачів.

"Я кожен день дивлюсь в інтернет і чекаю розпорядження президента країни про моє призначення на посаду. І в нас більше такої ганьби не буде. У нас всього 360 місць у залі і ми мали б зійтися всі: наше 12-тисячне місто, 46-тисячний район з тим, щоб допомогти нашим солдатам, які гинуть, віддають своє життя, здоров'я за наше мирне сьогодення", - сказав Анатолій Душко.

Також міський голова запропонував об'єднатися у спільному пориві перемогти ворога, яким сьогодні є Російська Федерація, а ще більше - внутрішнього ворога. Оскільки в нашому місті та районі, на думку мера, маса ворогів та пообіцяв невідомим особам, які розповсюджують у місті анонімні листівки, що вони будуть збирати гроші на підтримку армії.

"Уся ця сволота, що розносить по Баранівці листівки, буде збирати гроші. Вона буде долучатись до підтримки Збройних Сил,  бо вони воюють в кущах, пишуть в інтернеті. Давайте об'єднаємось у спільному пориві перемогти ворога, яким сьогодні є Російська Федерація, а ще більше - внутрішнього ворога, бо в селах, селищах і в нашому місті маса ворогів. Вони не хочуть, щоб розвивалася країна, бо їм вже добре: вони багаті, у них є шикарний бізнес, але їм ще не вистачає тільки одного - влади", - сказав Анатолій Душко.



Благодійний концерт за участю чоловічого гурту "Хміль", бандуристки Олени Коростильової з міста Новограда-Волинського та місцевої юної співачки Юлії Вовк відбувся 28 листопада у міському Будинку культури ім.Пашкевича. За інформацією організаторів благодійного концерту, кошти від продажу квитків будуть спрямовані на підтримку 95-ї аеромобільної бригади та інших учасників АТО.




31 коментар:

  1. Анонім01.12.14, 16:23

    Браво! Специ з "чорного піару" спрацювали блискуче! Навіть благодійний концерт на підтримку 95-ї аеромобільної бригади використали, щоб заробити собі нові "плюсики"! Страшно, коли благородну мету перетворюють на фарс. Як на мене, замітка мала б називатися так: "У Баранівці відбувся благодійний концерт на підтримку воїнів-земляків". Який би Душко не був знаменитий, але ж не його виступ у той день був головним. Досить "анти-піаритись"!!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Володимир01.12.14, 18:56

      Які плюсики? Який фарс? Відбувся концерт. Мер сказав те, що сказав. Про те і про інше написано. Нічого не видумано. Все по факту. За це мені і подобається цей сайт. А написати просто "Відбувся благодійний концерт", то про це і так всім відомо. Кому потрібна така "новина"? Чи Ви так звикли до старої комуністичної преси , що Вам дико чути про те, хто саме виступав та хто що сказав?

      Видалити
    2. Анонім02.12.14, 08:20

      Будь-який журналіст знає аксіому: заголовок має віддзеркалювати основну думку статті. Невже в нас черговий опус про Душка? Чи не забагато ми йому надаємо уваги? А як же працівники культури, котрі не пошкодували сил і часу, щоб підтримати наших солдатів? Невже вони не заслужили овацій?

      Видалити
    3. Звягель02.12.14, 16:00

      Будь-який журналіст знає аксіому: заголовок, як і сама новина, має віддзеркалювати реальний перебіг події, а не чиюсь думку. В іншому випадку - це не новина на інформаційному сайті, а просто, наприклад, текст персональної сторінки в соцмережі. А щодо овацій працівникам культури, то це теж справа відповідних прес-служб, а не інфосайту. Та й новина не про них і не про концерт, а про мера. І, на мою думку, новину дуже вдало зроблено. Так тримати !

      Видалити
  2. Анонім01.12.14, 17:44

    Наш шановний МЕР, говорячи про внутрішнього ворога, мав наувазі себе, свій бізнес? Лише йому не вистачає влади. Дорогий А.О. у Вас роздвоєння особистості. Манія переслідування...

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім01.12.14, 19:03

    тут наш мер начебто п'яний,чи може стомлений

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Максим Пашкевич01.12.14, 19:19

      П'яний ))) Ну Ви скажете таке ))))) Стомлений звичайно. Це ж п'ятниця була. Ви би не стомились всю неділю працювати, коли у тебе ще туалети перевертають, альтанки з туями крадуть та ще якась сволота листівки розкидає по місту?

      Видалити
  4. Анонім01.12.14, 19:09

    Кругом одні вороги тоді, коли немає друзів. Але проблема мера, як на мене, полягає в тому, що він вбачає ворогів навіть у своїх друзях.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. не друг01.12.14, 21:46

      схоже, що найлютіший ворог нашого мера - він сам, шкода чоловіка, бо ж не пацан уже, і зробити щось намагається, та й зробив уже де-що, але "внутрішній" ворог останнім часом виграє "по очках", хоч би нокауту не було...

      Видалити
  5. Ольга Ошатюк01.12.14, 22:17

    Анатолю Олександровичу! Тримайтесь!!..Анонiмнi листiвки, поливаня брудом, звинувачення у п"янствi iтд. на ваш адрес...У НОРМАЛЬНОI ЛЮДИНИ ВИКЛИЧЕ ЛИШЕ ПОСМIШКУ!..Це методи морально 'слабких! А ви у нас сильний_ тому на такi речi у вас вже би мав виробитися iмунiтет.! Не переймайтесь, посадяться ще туi, зведуться новi альтанки......а папiр усе витримае. Головне те , що ми бачимо вашу роботу. цiнуемо ii. . А це означае, що ви нам потрiбнi, а вам е, заради кого i на благо кого працювати. Не знаю, хто створюе теми тут на сайтi, алe до автора е маленьке прохання : "НЕ СТВОРЮЙТЕ ТАКI ПРОВОКАЦIЙНI ЗАГОЛОВКИ!"........адже головна думка НЕ .... "дивлюсь в iнет i чекаю призначення."..а та....ЩО КОЛИ ПРИЗНАЧЕННЯ ВIДБУДЕТЬСЯ, НАРЕШТI БУДЕ ПОРЯДОК! ..................... I я в це вiрю!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім02.12.14, 08:45

      яке ж СРАКОЛИЗНИЦТВО!!!

      Видалити
    2. Ольга Ошатюк02.12.14, 10:55

      У нормальному суспiльствi, коли людина чiтко формулюе свою думку, не приховуючи свого прiзвища та не ховаючись за спинами iнших, називають- виявом громадськоi позицii.....Усе iнше- пустими, брудними балачками. Та кожен судить сам по собi. На далi в дiалозi з анонiмом не бачу cенсу.

      Видалити
  6. Тетяна02.12.14, 08:44

    Який порядок про що ви говорите,де ви його бачите,на шлюзі,чи може на льонзаводі?Чого людей ніхто непитає чи хочуть вони бачити Душка головою адміністрації?Нехай доробить тещо почав а тобі іде...хоть призидентом

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ольга Ошатюк02.12.14, 11:09

      Я просто порiвнюю роботу тих мерiв, що були до цього, з роботою Анатолiя Олександровича. Результат, як кажуть "на лице"..А сприводу .всього вами вище перечисленного.....так там справа не в одному бажаннi Душка. ..Нажаль не мае рибки, якiй можна сказати :"по щучому велению , по моему хотению..". Е залежнiсть, вiд багатьох факторiв. ви самi це прекрасно розумiете. А сприводу того, що людей не запитують, це не правда.....особисто бачила вiдео, де було зiбрання, що до затвердження його кандидатури. Бiльше того, громада сама запропонувала його прiзвище на цю посаду.

      Видалити
    2. Тетяна02.12.14, 12:17

      Це ви бачили людей на громадських слуханнях?Та тудиж одних бабушок збирають,особисто я на жаль не можу попасти на них томущо я працюю не в Баранівці,а з приводу недоробленого то я вважаю що в людини немає зацікавленості його дороблювати,треба всюди пороги оббивати а не в кабінетах сидіти і думати коли буде призначення на голову адміністрації.Це моя думка.

      Видалити
    3. Василь02.12.14, 20:47

      Все залежить від області. А з кого їй, області, вибирати? А тут є сильно бажаючий Душко А.О.. Два слова до купи зліпити вміє. Який-неякий досвід в керівній роботі має. І голоси за нього є. Не біда, що насправді на 1 голос "ЗА" 5 голосів "ПРОТИ", але хіба в області хтось про це знає? Області показали зал, що кричить "ДА! Душко наш президент!" Взагалі, вже пізно на цю тему щось говорити. Питання про призначення практично вирішене.

      Видалити
    4. Любов02.12.14, 21:21

      Ви говорите неправду,Тетяно! Були громадські слухання і там висловлювали думку про призначення Душка А.О. на посаду голови РДА.

      Видалити
    5. Анонім02.12.14, 21:47

      про мене семене хай забирають його хоч і в америку по обміну замість тих міністрів -іноземція як будуть у нас в уряді. І нехай йому там живеться якнайкраще тільки хай сюди не вертається! Побачив би я якби він там просував свій амбітний проект - утилізатор

      Видалити
    6. Анонім02.12.14, 22:14

      Любов, це не слухання були, а організована мером вистава.

      Видалити
    7. Анонім02.12.14, 22:46

      А чому ви Аноніми, в неті обливати брудом, писати анонімки -"герої", а вийти і предявити свої аргументи на слуханнях вам слабо???

      Видалити
    8. Анонім03.12.14, 00:03

      А дійсно - чому? Чому на з'їзді ЦК КПСС ніхто не виступив проти комунізму???

      Видалити
  7. Вадим02.12.14, 10:52

    Олю, що Ви мали на увазі, коли написали, що "анонімні листівки, поливання брудом, звинувачення... У НОРМАЛЬНОЇ ЛЮДИНИ ВИКЛИЧЕ ЛИШЕ ПОСМІШКУ"? Ви ж бачите, як неадекватно на усі ці речі реагує Анатолій Олександрович, то Ви думайте, що пишете.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ольга Ошатюк02.12.14, 12:21

      Чому не адекватно?.Заява, про намiряння подати позов до суду, при наявностi iнформацii , що до авторства та росповсюджування цих листiвок. ..на мою думку, бiльш нiж адекватне ; а головне абсолютно законне рiшення...

      Видалити
    2. Ольга Ошатюк02.12.14, 12:35

      Просто тут задiта не лише його особиста гiднiсть. Правильно робить , що намагаеться дiзнатися автора та виконавця. А с приводу посмiшки, ...так я мала на увазi....., звичайних людей, як можуть тверезо оцiнити цю ситуацiю зi сторони.Мiсто дiйсно стало ошатнiшим. Це факт. Роблю висновок навiть по БК.....багато оновлень. Е звичайно деякi побаження, не буду лукавити,але , думаю , це не настiльки глобально....як ви тут розмальовуете. Не можна також лишати без уваги , який скрутний тепер перiод для Держави. Зараз тимпаче потрiбен господар. А вiн таким е.

      Видалити
    3. Олександр Душко02.12.14, 15:03

      Ольго Ошатюк, дарма Ви так сильно захищаєте мене, я все одно вам ніяку посаду не запропоную!

      Видалити
    4. Анонім02.12.14, 16:13

      Вашу спробу "закосити" під мера НЕ зараховано. Сідайте - Вам двійка!
      А на майбутеє, щоб Ви знали, Душка звати Анатолій Олександрович ;)

      Видалити
  8. Анонім02.12.14, 12:56

    Побеждает тот, кто зол.
    Добрый малый, ты — осёл!

    Не хвались, что ты силён, —
    Попадёшься ты в полон.

    Тот, кто зол, неутомим,
    И не справишься ты с ним.

    Не помогут яд и нож, —
    Пустит в дело злую ложь.

    Лжи поверят, правде — нет,
    И сойдётся клином свет.

    Федор Сологуб. 1926г.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ольга Ошатюк02.12.14, 13:51

      Ви знаете, мабуть потрiбно подякувати усiм "доброзичливим " людям. Чому? ..про це дуже точно сказав Валентин Гафт. :
      Спасибо всем, кто нам мешает,
      Кто нам намерено вредит,
      Кто наши планы разрушает,
      И нас обидеть норовит!
      О, если б только эти люди
      Могли понять, какую роль
      Они играют в наших судьбах,
      Нам, причиняя эту боль!
      Душа, не знавшая потери,
      Душа, не знавшая обид,
      Чем счастье в жизни будет мерить?
      Прощенья радость, с чем сравнит?
      Ну, как мудреть и развиваться
      Без этих добрых злых людей?
      Из ими созданных препятствий
      Возникнут тысячи идей,
      Наполненных добром и светом!
      И повторю я им сто раз:
      СПАСИБО ВАМ за всё за ЭТО,
      Ну, что б мы делали без ВАС!

      Дякую усi спiврозмовникам за те що ця дискусiя не переросла у словесний ринг....а була, досить конструктивною. Кожен залишився при своiй точцi зору............ i це ВЖЕ НЕ ПОГАНО!) I кожен зробить своi висновки. На все добре.

      Видалити
    2. Ви, бачу, так нічого і не зрозуміли, проте, це зовсім не важливо...

      Видалити
  9. Анонім04.12.14, 12:37

    А почему никто ничего не пишет по поводу концерта 28 числа Или всех только интересует Душко и его тема выступления А какже волонтеры которые организовывали даный концерт на поддержку 95 бригады

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Любов05.12.14, 21:08

      Дуже прикро, що на благодійний концерт не прийшли.Захисники прийшли по допомогу, а ми... нам тепло в наших оселях, ми спокійно спимо,їмо, одним словом - ЖИВЕМО! Чого ніхто з тих, що організували людей на безпідставну сварку з мером, не організували на БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ? Це була б СПРАВЖНЯ ВАША РОБОТА НА КОРИСТЬ СОЛДАТАМ, на суспільство. Ці "цирки" нікому не приносять користі. Починайте з себе, панове, проявляйте свою порядність в щоденному житті. Запитайте СЕБЕ, що я зробив корисного? Легко шукати приступника і ставити претенції до когось. Думайте!!!

      Видалити