26 листопада 2014

Під Старою Гутою SKODA врізалась у дерево: троє молодих людей у лікарні


23 листопада о 6 годині ранку водій автомобіля "Skoda Octavia" не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль вилетів у кювет, врізався у дерево та перекинувся. В результаті ДТП троє молодих людей доправлено до лікарні. Двоє з них перебувають у реанімації.

Про це baranivka.blogspot.com повідомив начальник відділення ДАІ з обслуговування Баранівського району майор міліції Сергій Виховський.

«Майже о 6 годині ранку на автомобільній дорозі Новоград-Волинський – Староконстянтинів, водій автомобіля «Skoda Octavia», на відрізку шляху Баранівка - Стара Гута не впорався з керуванням , внаслідок чого з’їхав у кювет, зіткнувся з деревом та перекинувся. В результаті ДТП водій та 2 пасажири отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкостсі», - розповів Сергій Виховський.

Він також нагадав громадянам, що переважна більшість аварій трапляється через неуважність та безпечність учасників дорожнього руху. Тому порадив не нехтувати своїм життям чи здоров’ям та застеріг як водіїв так і пішоходів, що лише дотримання Правил дорожнього руху зменшать кількість аварійних ситуацій і дорожньо–транспортних пригод.

Немає коментарів:

Дописати коментар