30 листопада 2014

У Баранівській гімназії організували персональні виставки художніх робіт


28 листопада у Баранівській гімназії організували персональні виставки художніх робіт учнів гімназії: Анастасії Дерейко, Лілії Губерт, Тетяни Дроздовської, Владислави Луговської, Ольги Мищик, Віталіни Карюк.

Сьогодні ми організували персональні виставки кількох наших учнів. Це різна вікова категорія, але об'єднує цих дітей те, що всі вони творять гарні, живописні картини на папері. Діти творчо обдаровані, люблять свою справу та є зразком для інших учнів, які вивчають образотворче мистецтво", - розповіла викладач образотворчого мистецтва Баранівської гімназії Руслана Ткачук.






4 коментарі:

  1. Анонім01.12.14, 10:35

    Чудові роботи! Тільки прикро, що відсутні коментарі. На жаль, у Баранівці звикли коментувати щось "брудне", тобто "прати чужу білизну". Про це красномовно свідчать коментарі під попередньою статтею. А наші діти - талановиті, попри те, що їх оточує зло, брехня і марнославство!!! Дорогі юні художники, залишайтеся у своєму барвистому світі, сповненому сонця й тепла! Бережіть свій дар і примножуйте його!

    ВідповістиВидалити
  2. ДУЖЕ ТАЛАНОВИТІ ДІТИ!!!!!!!!!!МОЛОДЦІ! і Руслана Такчук - теж великий молодець.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім01.12.14, 22:13

    Вітаю талановиту юнь із гарним початком !!!!! Тільки краса і мистецтво врятує світ від безглуздя постороннього споглядання.....Шануймо ТВОРЧІСТЬ !!!! Браво , Руслано Миколаївно !
    З щирим віншуванням- В Кравчук

    ВідповістиВидалити