28 листопада 2014

Мер Баранівки Душко на сайті міської ради назвав своїх опонентів політиканами та холуями


Мер Баранівки Анатолій Душко обурений анонімними листівками, які невідомі особи розповсюджують у місті. Він просить місцевих мешканців надати будь-яку інформацію з цього приводу.

"Відкрите звернення міського голови м.Баранівки Анатолія Душка
Шановні жителі Баранівки!
З 12 листопада 2010 року я працюю на посаді міського голови, на яку мене обрала громада міста. Упродовж чотирьох років я намагався відповідально, чесно й творчо виконувати свої посадові обов’язки. Під час громадських слухань, які міська рада проводить кожні півроку, я мав беззаперечну підтримку громадян. Злагоджено і в гармонії весь цей час проходить робота з депутатами та членами виконкому.
У серпні цього року мені надійшла пропозиція очолити Баранівську районну державну адміністрацію. При проведенні відповідного громадського обговорення, яке пройшло 28 серпня в міському будинку культури ім.А.Пашкевича, моя кандидатура на цю відповідальну посаду була одностайно схвалена. Тоді ж було зачитано й спільне звернення Баранівської районної організації ветеранів та Баранівської районної спілки воїнів-інтернаціоналістів, адресоване Президенту України п.Петру Порошенку, щодо врахування думки 10-тисячної армії ветеранів Баранівського району та погодження моєї кандидатури на посаду голови Баранівської райдержадміністрації. Це звернення було передано в Адміністрацію Президента України через кандидата на посаду заступника голови Житомирської облдержадміністрації Лагуту Ярослава Миколайовича, котрий і проводив дане громадське обговорення.
Важко йдуть зміни в країні, у районі, у місті, і група баранівських політиканів веде зі мною непримиренну боротьбу. При цьому борються не по-чоловічому, анонімно, через інтернет-блоги і навіть шляхом розповсюдження брутальних листівок з брехливою інформацією. Мені відомо те невелике коло людей, які можуть бути ймовірними авторами цих брудних анонімних пасквілів. Звичайно, були й холуї, котрі розвозили й розносили листівки…
Однак я хочу звернутися саме до вас, дорогі мої виборці, оскільки справжніми винуватцями всього цього безладу й беззаконня є ми з вами, тобто наша колективна байдужість, висловлена у відомій приказці: «Нічого не знаю, моя хата скраю». Невже ніхто не бачив розповсюджувачів згаданих листівок? Невже жодна людина не помітила, хто підкинув їх під ворота чи на вулицю поблизу будинку? Дуже прошу вас, шановні жителі Баранівки, надати будь-яку інформацію з цього приводу. Це дасть змогу встановити особи брехливих анонімів та в судовому порядку притягнути їх до відповідальності згідно з чинним законодавством. А головне – дозволить зупинити їхнє нестримне бажання йти до влади.
Час єднатись, дорогі мої виборці, у нашому спільному прагненні викорінювати зло, несправедливість і брехню! БОРІМОСЯ – ПОБОРИМО!
З повагою
Анатолій Душко, міський голова м.Баранівки"


Фотокопія листівки, яку розповсюджують у Баранівці

67 коментарів:

  1. Анонім28.11.14, 12:57

    Прям партизаны какие то в Барановке завелись. Толко от этой должности через год - районных администраций не- бу- дет!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Василь28.11.14, 17:44

      Будуть. Вони просто назву змінять на громаду чи щось подібне. Буде не РДА, а ГРОМАДА. Не голова РДА, а який-небудь СТАРОСТА ГРОМАДИ. Народ таке любить. Невже Ви думаєте, що така велика армія чиновників піде на вулицю дороги мести?

      Видалити
    2. Анонім28.11.14, 23:44

      будуть виконавчі комітети, призначені районною радою, але вже не в Баранівці, це точно

      Видалити
  2. Віталіна28.11.14, 13:02

    Мер у нас малограмотний? "Борімося-поборИмо" пишеться через Е, а поборИ - це трохи інше...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.11.14, 16:50

      Зайдіть на офіційний сайт Баранівської міської ради. Там написано: "ПОБОРЕМО".

      Видалити
    2. Анонім28.11.14, 18:02

      ага, після редагування :), дивіться скріншот

      Видалити
    3. Анонім28.11.14, 18:04

      Скрін говорить про інше, а виправляти вже пізно і смішно.
      Цікаво інше. Державний сайт, за котрий платимо ми і котрий створено суто для інформування населення про діяльність міськради, наш мер перетворив на персональну сторінку. То чого ми за неї платимо? Нехай тоді мер сам платить за такий сайт/однокласники.

      Видалити
    4. Анонім28.11.14, 18:11

      Ще раз повторяю:текст писав Душко А.О., а набирав спеціаліст міської ради, і допустив помилку, ну давайте ми його "розстріляємо" !!!
      І мені цікаво теж, а скільки ти заплатив за сайт міської ради????

      Видалити
    5. Анонім28.11.14, 18:28

      Не важливо скільки,а важливо, що заплатив. Сайти міських рад, районних рад, райдержадміністрацій та інших держустанов фінансуються за рахунок держави = наших податків. Я, наприклад, згоден платити за сайт, за умови, що на ньому буде інформація про те, що зробили, скільки витратили, що вирішили, які плани. А платити за те, щоб мер писав про свої думки з того чи іншого приводу я, наприклад, не згоден. Нехай пише про це на своїй сторінці в соцмережі.

      Видалити
    6. Анонім28.11.14, 19:02

      Згоден!!!! Але було написано наклеп на ГОЛОВУ МІСЬКОЇ РАДИ, на СПЕЦІАЛІСТІВ МІСЬКОЇ РАДИ!!!!. І він має повне право на офіційному сайті захищати себе і своїх колег!!! Причому робить це як ЧОЛОВІК, а не як ті ШАКАЛИ, які анонімно розсилають ПОВНУ БРЕХНЮ!!!!!

      Видалити
    7. Анонім28.11.14, 22:42

      Для Аноніма 18:11, не "повторЯю", а повторЮю. Але якщо Ви і є той спеціаліст-підставіст з міської ради, то можете писати як Вам заманеться, і не хвилюйтесь так, ніхто Вас не скривдить.

      Видалити
    8. Анонім28.11.14, 23:25

      Для аноніма 22:42 Ні, не той спеціаліст!!!!
      1. /Словник синонімів Караванського/
      ПОВТОРЯТИ (слова) казати ще раз, (з чужого язика) переказувати, (дію) робити ще раз; (раз-у-раз) ТОВКМАЧИТИ, товкти, жувати, …


      2. ПОВТОРЯ́ТИ.

      Словник української мови: в 11 тт. / АН УРСР. Інститут мовознавства; за ред. І. К. Білодіда. — К.: Наукова думка, 1970—1980. — Т. 6. — С. 697.

      3.Повторяти, ря́ю, єш, гл. Вторить. Що бурлака гірко робить, аж піт очі заливає, а хазяїн його лає, а хазяйка повторяв: де ти в чорта волочився? Чуб. V. 472.

      Словарь української мови: в 4-х тт. / За ред. Б. Грінченка. — К., 1907—1909. — Т. 3. — С. 228.

      Вивчи Українську !!!!!

      Видалити
    9. Анонім29.11.14, 01:05

      для Аноніма 23:25 (не того спеціаліста)
      класиків хоч іноді треба читати, а не в словниках порпатись, тоді живою мовою говоритимеш, повторяка
      - Чую — хтось поруч повторЮє Слова про людину, що нуртується на землі... (Віталій Коротич ...
      - ПовторЮю, товариші офіцери, — від нашого передислокування залежить успіх всієї операції. Наказую підготувати підрозділи до маршу (Юрій Бедзик, ...
      - Вічно та Ліда. Її наспівали ліберальні студенти, як грамофонний кружок, а вона повторЮє дурниці... (Михайло Коцюбинський, II, 1955, 386).
      - Ціла промова [Владка] була імпровізацією (Іван Франко, VI, 1951, 277); Десь у тернику один [соловей] старанно повторЮє якийсь етюд, другий на верху ...
      -... оперетковим любовником (Мистецтво, 3, 1963, 14); Бере [Реджі] скрипку і з захопленням повторЮє зіграну Журою мелодію (Іван Кочерга, II, 1956, 126).

      Видалити
    10. Анонім29.11.14, 19:25

      Інтернет велика сила!!!! Але мудрості вона тобі не додасть, Діло в не в класиках, а в правильності написання слів, повторЮю, чи повторЯю не є показником твоє чи моєї грамотності, але для таких як ти це привід битися головою в стіну!!! Ну - успіхів тобі, стурусу місків в тебе точно не буде.-))))

      Видалити
    11. Олена29.11.14, 23:59

      Інтернет справді велика сила, проте, допомагає не всім. Не хочу нікого ображати, але, знову ж таки, не "діло", а "справа" і не "в стіну", а "об стіну". Без читання будь-якої (якщо когось лякають класики) художньої літератури рідною мовою "кіна не буде" і ніякі словники, чи інтернет не навчать "чути" слово. Повторюю, без образ.

      Видалити
    12. Павло30.11.14, 17:45

      Олено, ви ж розумна жінка, але кому Ви намагаєтесь допомогти, якщо "грамотій" пише "стУрусу міСків", то які класики йому допоможуть...

      Видалити
  3. Анонім28.11.14, 13:08

    Сміх тай годі,яка адміністрація,його вже мером не хочуть бачити,тут і листівки не потрібні

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім28.11.14, 16:15

    на злодію шапка горить...

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім28.11.14, 16:45

    Стосовно помилки (для Віталіни), текст писав Душко А.О., а набирав спеціаліст міської ради, і допустив помилку, а ви напевно все робите не помиляючись???
    Стосовно анонімок - все, що там написано, повна маячння !!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Максим Пашкевич28.11.14, 18:17

      Уявляю з якою швидкістю цей "спеціаліст" біг виправляти помилку)))))))

      Видалити
    2. Анонім28.11.14, 19:03

      Не УЯВЛЯЄТЕ-))))))

      Видалити
  6. Анонім28.11.14, 18:20

    Листівка як листівка - типовий передвиборчий бруд. З огляду на те, що виборів ніяких немає, можна зробити висновок, що це просто хтось настільки злючий на мера, що не лінується оце друкувати та розповсюджувати. Про Шатровського та Загорську особливо сподобалось - пореготав. Суми відкатів можна було більші написати - все одно доказів нема.

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім28.11.14, 19:26

    на нього вже пів міста злючі! шлях яким він іде - пряма дорога на політичний смітник

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім30.11.14, 11:51

      Не правда. Не пів міста , а всі жителі окрім його"сраколизів".

      Видалити
  8. Анонім28.11.14, 19:53

    А що за листівки,який зміст хто знає?

    ВідповістиВидалити
  9. Розпорядження
    по місту Баранівка
    гриф "Таємно"
    1.Заступнику Гнилорибі Вадиму перивірити чи дійсно дохне і гниє риба в районі шлюзу річки Случ.
    2.Директору лісгоспу Остудімову спростувати що дрова на майдан в нього не куплялись - значить і їх ніхто туди не возив.
    3,Злощасну електростанцію - добудувати і продавати електроенергію для земляків по "зеленому" тарифу.
    4. На слідуючому засіданні міської ради внести пропозицію зареєструвати підприємство "Еко нова" в Європі - хай європейці відчують 5 категорію небезпеки.
    5. Ділодуба М.В. відправити на відпочинок - дати персональну пенсію він вже витратив свій потенціал. Баранівка живе як сир в маслі.
    6. До "Джерельця" перенести будку із "баранівською мінеральною водою". Це добрий бізнес проект.
    7.На продаж землі на території Баранівка встановити мараторій.
    8. Шатровському пройти переатестацію і отримати дозвіл на приватну лікарську діяльність районний психіатр.
    9.Створити посаду в міській раді ГОЛОВОМЕР і призначити Загорську із виділенням персонального авто.
    10.Цицюрі виділити кошти на закупівлю в міську раду поліграфу для визначення правди і наклепів.
    11. Всіх жителів м.Баранівка в кого є копіювальна техніка взяти на облік.
    12. Вчителям шкіл Баранівки слідкувати в кого із учнів бутерброди завернуті в ворожу листівку.
    13.Невідомому блогеру "Баранівка інфо" кожень день надавати звіти по IP адресам анонімів що пишуть про мене.
    14. Стерти із блогу скан листівки із наклепами про мене і статистику візитів 18000 блогу за місяць.
    15.Спеціалісту міської ради здати екзамен на правопис укр.мови. або хоча б вивчити на рівні "чайника" написання і певірку орфографії в "Word"
    16. Комунальній службі міста фотографувати а потім стирати все що напишуть на парканах жителі міста про мене.
    P.S. Сміймося і поборИмо. Я хоч за тисячі кілометрів від рідної Баранівки - сміявся від душі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.11.14, 22:02

      Тебе напевно вигнали з України, з формулюванням - ДЕБІЛ, (хоча дуже сумніваюсь, що ти за тисячі кілометрів від Баранівки).

      Видалити
    2. Шановний Анонім- беручи до уваги як Ви пишете ДЕБIЛ(через CAPS LOCK) і слова Не ВІРИТЕ, РОЗПОВСЮДЖУВАЧІ АНОНІМОК, НЕВДАХИ, ПІДСКАЖУ, ПОДУМАЙТЕ. Ви - Депутат міської ради(коментар 28.11.14 23:12.І автор анонімної листівки на яку так бурно зреагував мер Душко теж із вашої контори депутатів напевно "бувших" він теж написав слово ГОЛОВОМЕР великими буквами. Знаєте дивний у вас мер - хтось написав на паркані(про листівку) а він зробив із цього шоу. Тепер цю листівку завдяки інтернету рознесли майже в кожен дім Баранівки. Не вистачає меру елементарної якісної освіти як керівнику, коли він повівся на таке. Курси підприємців які він закінчив колись в Німеччині і в тих вузах де навчався раніш не вчать цьому.

      Видалити
    3. Депутат міської ради29.11.14, 19:36

      Та ви що, я писав ДЕБІЛ, не ВІРИТЕ, РОЗПОВСЮДЖУВАЧІ АНОНІМОК, НЕВДАХИ, ПІДСКАЖУ, ПОДУМАЙТЕ через "Shift", до вашого відома, так теж можна-)))). З контори , чи не з контори депутатів, рано чи пізно стане зрозуміло! І той хто писав АНОНІМКИ(пишу через "Shift"), відповість згідно законодавства!!, а якщо не відповість то всі будуть знати ім*я цього путіна(а путін в нас - х***о).

      Видалити
    4. Спеціаліст-коректор тексту01.12.14, 09:39

      На жаль, під час редагування авторського тексту я спочатку не помітила помилки. Коли помітила, то його вже встигли розмістити на сайт і навіть скопіювати (до речі, без будь-якого попередження про подібні наміри). Звичайно, це велика прикрість для мене, філолога за освітою. Однак не помиляється той, хто нічого не робить. Щодо поради написати екзамен з української мови, повідомляю наступне: такі екзамени я здавала щороку у вузі, причому на "відмінно" і без усіляких "блатів". А ще протягом усіх цих років перевіряла знання наших випускників. І знаю їхній рівень. Дуже легко зайти в Інтернет і виправляти чужі помилки. Згодна продиктувати диктант як для Віталіни, так і для інших доброзичливців. Погоджуюся написати диктант і сама. Тільки хай диктують його фахівці. Думаю, після написання тисяч власних (а не переписаних з Інтернету !) текстів маю право на помилку. І не треба мене судити, тим паче, що у всіх випадках, коли потрібні фахові рецензії на наукові роботи, то звертаються саме до мене. Не судіть самі, і не судимі будете!

      Видалити
    5. Віталіна01.12.14, 12:10

      Та годі вам вже)... Ледь стихла буря, то ви її знову заводите))) Цікаво лише, хто і кого попереджати мав би при копіюванні і розповсюдженні інформації, яка опублікована на офіційному сайті міської ради? Це для мене, журналіста за професією, відверто кажучи, нове відкриття.

      Видалити
    6. Оксана01.12.14, 16:08

      Нині в моді янгольські крила.
      Певно, людям бракує святості...
      Тож ховають під пухом білим
      Черстві душі, зчорнілі від заздрості...

      Шукайте "скелети" у власних шафах, шановні!!!! А авторське право хіба не захищене законом?????

      Видалити
    7. Віталіна01.12.14, 17:00

      Оксано, авторське право? Тобто ви хочете сказати, що пан Душко використовує сайт міської ради, який створений з метою інформування населення про діяльність органу самоврядування, для публікації власних, тобто авторських творів? Правильно я вас зрозуміла?

      Видалити
    8. Тетяна01.12.14, 17:06

      Та в Слово Поліссі так само написано ПОБОРИМО,мабуть в наступному номері також буде виправдання,я вважаю що це не головне

      Видалити
    9. Максим Пашкевич01.12.14, 18:02

      Я зрозумів так: все, що дала держава меру для виконання своїх обов'язків (автівку, кабінет, стіл, крісло, комп'ютер, сайт і т.д.) в уяві мера автоматично стало його приватною власністю. А з огляду на останні його дії, публікації та висловлювання - своєю приватною власністю він вже вважає і саме місто Баранівка. Тримайся село! Скоро він районом керувати буде, то я не здивуюсь, що кріпосне право повернуть.

      Видалити
    10. Оксана02.12.14, 09:18

      Сьогодні пересвідчилася, що це не головне, хто і як напише. Дай, Боже, щоб посадовці допускали лише граматичні помилки! А головне - людське життя!!!! Сьогодні в Баранівку привезуть "200-сотого" із зони АТО. А ще недавно на сайті міської ради повідомлялося про надання для нього термобілизни... Ось де справжнє горе й біда... Перебуваю в повному розпачі... Дійсно, як писав Оскар Уайльд, у наші дні люди знають ціну всьому, але нічого не вміють цінувати... Найвища цінність - ЛЮДСЬКЕ ЖИТТЯ! А все інше - дрібниці, на які не варто звертати увагу.

      Видалити
    11. Анонім02.12.14, 11:23

      чи думають про людське життя ті , хто проштовхує утилізатор ???

      Видалити
    12. Тетяна02.12.14, 12:22

      Вони думають тільки про гроші,які їм я думаю вже заплатили.Люди просніться, треба з цим утилізатором щось робити поки непізно.

      Видалити
    13. Анонім02.12.14, 12:47

      Цілком з Вами погоджуюся. Потрібно тільки не дозволити певним посадовцям робити такі (навіть у певній мірі фатальні!) помилки. Дуже надіюся, що прогресивна громадськість міста не допустить розміщення утилізатора в Баранівці. Громада - це сила!!!!!

      Видалити
    14. Анонім02.12.14, 18:35

      Да потрібно робити ,але як і що??Коли міська рада приймає рішене : НЕ ДОЗВОЛЯТИ УТИЛІЗАТОР,а обл.рада надає такий дозвіл.Коли рішення міської ради СКАСОВУЄТЬСЯ СУДОМ.А в усьому винуватять МЕРА.На мою думку краще писати до пртзидента ,а ніж переводити папір на листівки,які надоїло збирати у дворі.Користі було б більше.

      Видалити
    15. Анонім02.12.14, 20:48

      Потрібно щоб мер не лобіював інтереси ЕКО НОВА , не виносив щоразу це питання на сесію, не заставляв депутатів міської ради голосувати , в судовому розгляді по цьому питанню нехай був би зайняв позицію на захист громади Баранівки, а не захищав ЕКО НОВА і все було б добре.

      Видалити
  10. Анонім28.11.14, 22:01

    А хлібопекарня в заготконторі чия Душка тільки прикривається що не його

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Депутат міської ради28.11.14, 23:12

      Все Душка!!! І Хлібопекарня і Молокозавод, на в*їзді в Баранівку, і фонтан, і "Джерельце" на вулиці леніна, і шлюз з річкою "Случ" і двухповерховий будинок в центрі Баранівки, а ще приміщення Баранівської міської ради, фонарі по вулицях, дороги, всю техніку водоканалу він собі приватизував - ну все, що може тільки бути в Баранівці все його!!! І все стоїть в нього в дома!!!! Не ВІРИТЕ!!! Про це говорять наші "РОЗПОВСЮДЖУВАЧІ АНОНІМОК" правда бояться показати своє істине лице, але вони це точно знають, і байдуже, що в їх словах немає жодної логіки, і вони не мають ніякого поняття про роботу міської ради ( чи просто створють вигляд, що немають) Ці брехуни абсолютно нічого не зробили для Баранівки, та і для себе не можуть нічого путнього зробити , вони просто НЕВДАХИ, єдине, що вони можуть робити, це перекручувати факти і брехати - нікого не нагадує???? ПІДСКАЖУ рашиські ЗМІ, Одне прохання до тих хто це все читає - не робіть поспішних висновків, ПОДУМАЙТЕ, зверніться до людей які на цьому розуміються,( до нейтральних людей), і тоді, повірте мені, Вам все стане ЗРОЗУМІЛО!!!

      Видалити
    2. Тетяна29.11.14, 10:48

      Якщо ви дійсно депутат міської ради,то може ви людям скажите де ваша захвалена гідроелектростанція,на шо ви річку перетворили?

      Видалити
    3. Депутат міської ради29.11.14, 19:44

      А на що ми річку перетворили? Уточніть? (без образ)

      Видалити
    4. Тетяна29.11.14, 20:06

      А ви літом на річку ходите до шлюза,вода там застояна смирдить гірше болота

      Видалити
    5. Депутат міської ради29.11.14, 22:15

      Буваю біля шлюзу майже щодня, щоб щось там смерділо, не відчув. Згоден з Вами що будівництво гідроелектростанції затягнулось, але будівництво буде доведено до кінця! Є певні обставини, які не залежеть від депутатів, а залежать від підпису обласних чиновників!!!

      Видалити
    6. Тетяна30.11.14, 10:12

      А ви запитайте тих людей які там проживаютть чи смердить,літом в спекотну пору ближче до ночі вікна неможна відкрити,повірте мені я знаю що пишу

      Видалити
  11. Анонім28.11.14, 22:19

    стиль "Царя" дотримано цілком)))) Посміялись і ми тут

    ВідповістиВидалити
  12. Звягель28.11.14, 23:36

    Дивний у вас мер... На якомусь папірці хтось там щось написав, а він взяв і на офіційному сайті мерії своїми ж руками цю тему розкачав. Дивний у вас мер...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Светлана Сергеевна29.11.14, 00:36

      Согласна. Скорее всего, в порыве гнева и отчаянного желания донести свою правду людям, учинил он сей акт кириллического соития. Возникает другой вопрос: где же в это время был его Советник г-н Делодуб? Уж он-то должен понимать как минимум политическую безграмотность этого поступка! Или он там не работает, а просто числится?

      Видалити
  13. Анонім29.11.14, 10:05

    Звягелю. Мер дійсно дивний. Проте всі ми дивні по -своєму,звичайно. Питання в іншому. Ви вірно підмітили, що зі звичайного папірця він зробив ціле шоу! В цьому він мастак,тим паче освіта дозволяє. Перенесення особистого на шпальти інтернет сайту офіціної державної установи говорить лише про розуміння власної значимості. Спостерігаючи обговорення будь-якого повідомлення на цьому сайті ми бачимо таку картину. Міська рада зробила щось - люди висловили свою думку - думка несподобалась меру - мер образився - далі пішли хвалебні коментарі на його адресу і "образливі" на адресу всіх інших "поганих" громадян. Пригадую передачу про одного державного діяча,який на "вершині" свого правління не хотів чути нічого поганого. От йому його "вірні друзі " і приносили лише гарні новини. Де зараз той правитель ? далеко,але не біля корита. Подібна ситуація може грозити будь-якому державнику. Не маю нічого особистого проти мера, але йому потрібно уважно прислухатись до слова його виборців,висловленого навіть і у такий спосіб . І робити з цього висновки,аналізувати свою роботу.Ні на одному офіційному сайті міськиї рад чи адміністрацій не бачила подібного безграмотного піар-шоу. Погана у вас ,шановний мер,команда "друзів"

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олена29.11.14, 10:32

      а йому вже хтось писав, що з такими "друзями" ворогів уже не треба

      Видалити
    2. Анонім29.11.14, 14:59

      Як гидко читати всю оцю маячню. Де ви "правдоборці" ? Чи може створюєте новий штаб національного супротиву ?

      Видалити
    3. Анонім29.11.14, 21:48

      Підтримую Вас на 100%.То ганьблять мера то одне одного.Не можливо зрозуміти хто більше психічно хворий.Ну не подобається Вам мер -зайдіть до кабінету попросіть звільнити ,а самі в крісло і кируйте,а ми будемо коментувати.Наш мер винен в усіх бідах кожної родини у нашому містечку.Ось Зелінський молодець змінив посаду і новенький Лексус придбав.І ніхто не бачить,і нікого не мучить.А мер за альтанку журиться,за смітя,за освітлення на вулицях.От як би подумав про себе ,то і говорити не було б про шо.Дай Боже терпіння нашому меру!!!

      Видалити
  14. Анонім29.11.14, 20:35

    Відбулася Революція Гідності!!!! Загинула Небесна Сотня, а що змінилося в Баранівському районі???? Тей хто посилав на антимайдан з лікарні людей (Зелінський) отримав підвищення, поїхав на купленому на заробітну плату Лексусі, до Житомира, а ми тут всі обговорюємо мера Душка А.О. Де справидливість??? ДЕ ГІДНІСТЬ???

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім30.11.14, 12:24

      А я Вам ще скажу, що у нас не буде тієї справедливості,тому що ми не цінемо те що маємо.І даремно цей Душко пнеться у ту адміністрацію, ніхто його туди не поставить,тому що там чесні і порядні люди не потрібні навіть після громадських обговорень.Там потрібно гроші платити .От і Шатровський пролитить,тому що Осіпчук уже заплатив.Але ж цього ніхто не бачить і ніхто не хоче своєю голівонькою подумати, тільки язиками плискати уміють.ДУМАЙТЕ КОЖЕН СВОЄЮ ГОЛОВОЮ, А НЕ ЗБЕРАЙТЕ ПЛІТКИ!!!!

      Видалити
    2. Анонім30.11.14, 13:33

      Хто чесний і порядний????????????шатровський з душком???????????Людино,опамятайся і май врешті решт свою думку!!! перестань плазувати і вислужуватись,бо сраколизів ніхто не поважає,а лише використовує

      Видалити
    3. Анонім30.11.14, 15:28

      "ЛЮДИНО"-от ти і опамятайся!!!!!!!!

      Видалити
  15. Максим Пашкевич29.11.14, 22:14

    Прокурор Лугинець купив нове БМВ та пішов на підвищення в Житомир. Главврач Зелінський купив новий Лексус та пішов на підвищення в Житомир. Висновок: Баранівка - це місто де можна пиляти бабло та плювати на всіх. Мабуть тому, що це місто анонімів, котрі тільки те і роблять, що питають одне у одного "де справедливість". І навіть це роблять анонімно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пилип30.11.14, 23:56

      У Лугинця і Зелінського машини не нові і не такі вже й дорогі, як комусь здається, це "понти для села", а село ведеться. Душко, скажімо, вже давно міг би їздити на таких машинах, але він переріс цю "розпальцовку", мабуть, ще в минулому столітті, як і багато хто в нашому місті. Заробляти можна і не "плюючись". А діалог між людьми потрібен, і не важливо, як вони себе називають на цьому ресурсі.

      Видалити
    2. Максим Пашкевич01.12.14, 18:19

      На рахунок автівок, можливо, Ви праві. Але людина, яка не здатна адекватно реагувати на критику, як правило, не схильна до діалогу. Коли відверта брехня та дійсно здорова критика для цієї людини одне й те саме, то про що тут говорити?

      Видалити
  16. Анонім01.12.14, 18:50

    А де Душка мільйони,що вкрадені в банках і знаходяться на виконавчих листах,а також усе переписане на рідню майно? Оце праведний посадовець!

    ВідповістиВидалити
  17. Любов03.12.14, 21:34

    Не судіть і судимими не будете! Чого Ви рахуєте чиїсь гроші? Людина старається щось зробити, то підтримайте. А не помиляється той, хто нічого не робить! Через дворове раді говоримо про все і ні про що. Просім Бога, щоб наші хлопці повернулися живими та здоровими, Миру на Землі і спокою в кожному домі! Та відстаньте від Мера! Починаймо кожен із СЕБЕ! Який наш слід на землі? Меру - терпіння і гарних днів.

    ВідповістиВидалити
  18. Анонім05.12.14, 17:28

    Е,ні.заварив кашу,хай розхльобує.Сьогодні його стараннями обвалилось до 10 метрів берега (біля малого мостика) і продовжує обвалюватись. За"доброї" повені і мостик попливе.Хто заплатить за збитки завдані екології,хто укріпить берегову лінію,хто відремонтує напівзруйновані мости?Нарівні насипаноЇ дамби просіла дорога, і навіть утворилась порожнина. А як "рвоне"? І це все творіння мера-руйнатора.Як на пороховій бочці живуть по вул. Зарічній, їхні хати знаходяться за 6-10 метрів від бурхливої Случі.Кожну весну моляться, щоб вода минула, щодня бояться з подвір'я випустити дитину, бо за ворітьми прірва.Вся ця мерська діяльність не халатність, а злочин, це пряма загроза життю людей, та їхній життєдіяльності.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Василь05.12.14, 17:44

      Абсолютно з Вами згоден. Він повинен за все це відповісти. Але для цього потрібен склад злочину, який був би оформлений відповідними службами. Порушена справа. Ну і де наша екологічна служба? Де наш головний еколог Федорчук? Спить. Бо до нього ніхто не звертався. Щоб щось робити йому треба звернення (жалоби) громадян. Особисту ініціативу проявляти йому навіщо? І так справ вистачає. А як "рвоне" тоді вже і оформим, порушим, знайдемо винних...

      Видалити