08 серпня 2014

Міст через річку Случ у Баранівці розфарбували в патріотичні кольори


Ідея фарбувати перила, стовпи та паркани в кольори державного прапора України нарешті докотилася і до Баранівки. 8 серпня кілька активістів, прихопивши з собою банки з жовтою та синьою фарбою і озброївшись пензлями, вирушили до мосту через річку Случ.

Ініціаторами проведення такої патріотичної акції виступили представники місцевого осередку ВО «Батьківщина», які придбали близько 20 літрів фарби та закупили інші матеріали. Фарбувати перила активісти почали з самого ранку невеличкою компанією. Однак завдяки повідомленню в інтернеті на заклик долучитися до гарної справи і зробити міст патріотичним відгукнулося ще кілька мешканців Баранівки.

Робота тривала майже увесь день. За цей час активістам вдалося розфарбувати перила з однієї сторони мосту та почати фарбувати з іншої. Проте довести справу до кінця не вдалося. Продовжити вирішили вже наступного дня.

Тож 9 серпня усі бажаючі мають можливість долучитися до яскравої акції, щоб міст у Баранівці став дійсно українським. Фарби і пензлів для цього вистачає, а от робочих рук – замало. Збір на мосту о 8.30, орієнтовний час завершення роботи – 12.00.









Немає коментарів:

Дописати коментар