13 серпня 2014

У Баранівці заборонили феєрверки до кінця АТО


На час проведення антитерористичної операції на сході України у Баранівці заборонили використовувати піротехнічні засоби – феєрверки, петарди, ракети тощо. Таке рішення було прийняти 12 серпня на позачерговому засіданні міськвиконкому.


«Враховуючи звернення й зауваження жителів міста щодо заборони гучних феєрверків у ці важкі й тривожні для всієї країни дні, а також з метою забезпечення громадського спокою Баранівки, міськвиконком прийняв рішення заборонити використання піротехнічних засобів (феєрверків, петард, ракет та інших вибухових пристроїв) на території міста до моменту завершення АТО», - йдеться в оголошенні, опублікованому на офіційному сайті мерії.

Також зазначається, що дане рішення, в першу чергу, стосується закладів громадського харчування, ресторанного та готельного господарства, а також окремих громадян, котрі звикли з особливою помпезністю відзначати ювілейні та інші дати.

Особи та власники закладів, котрі не виконуватимуть вищезгадане рішення, будуть притягнуті до адміністративної відповідальності згідно із ст.182-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Немає коментарів:

Дописати коментар