12 серпня 2014

У Баранівці поховають підполковника, який загинув під час обстрілу «Градом»


При виконанні бойових завдань в зоні АТО загинув офіцер управління оперативного командування «Північ» підполковник Віктор Павлович Новіцький. Поховають військового в місті Баранівка.

За інформацією прес-центру оперативного командування «Північ», підполковник Віктор Новіцький загинув під час обстрілу «Градом».

«Колона військової техніки під час переміщення територією, яку тимчасово контролюють сепаратисти, була обстріляна терористами з реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град». Під час обстрілу отримав поранення боєць-контрактник однієї з механізованих бригад. Незважаючи на шквальний вогонь противника, підполковник Віктор Новіцький встиг надати пораненому першу медичну допомогу і відтягнути його в безпечне місце. На жаль, наступний снаряд обірвав життя самого героя», - повідомили в прес-центрі.

Віктор Новіцький народився 14 квітня 1978 року у селі Климентіївка Баранівського району. Після закінчення школи він продовжив навчання в Одеському військовому ліцеї, згодом – в Одеському військовому училищі, а потім – у військовій академії в місті Києві.

Військовослужбовець разом із дружиною та двома дітьми проживав у місті Рівному. У селі Стара Гута Баранівського району в нього залишися батьки.

Прощання військового колективу із загиблим відбудеться в управлінні оперативного командування в Рівному, а поховають героя в місті Баранівка.

Фото з сайту Міністерства оборони України

Нагадаємо, з початку серпня в Баранівському районі поховали трьох бійців 30-ї Новоград-Волинської механізованої бригади: Костянтина Дронговського з Кам’яного Броду, Віталія Медушевського з Довбиша та Віталія Приймака з Берестівки.

4 коментарі: