10 серпня 2014

Через розряд блискавки у Довбиші згорів деревообробний цех


9 серпня сталась пожежа у приміщенні цеху обробки деревини, який розташований у селищі Довбиш. До служби порятунку зателефонував сам власник об’єкта, який і повідомив про займання.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України в Житомирській області.

"9 серпня о 00:33 на пункт зв’язку 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Баранівка надійшло повідомлення про пожежу у приміщенні цеху обробки деревини розмірами 7х24 м, який розташований у селищі Довбиш", - йдеться у повіломленні.

На місце події одразу ж було направлено одне, а невдовзі й друге відділення 29-го професійного пожежного посту селища Довбиш. По прибуттю першого підрозділу, цех був вже повністю охоплений вогнем. Спільними зусиллями співробітників ДСНС пожежу вдалося локалізувати о 1:25, повністю ліквідувати о 6:55 та не допустити розповсюдження вогню на сусідні будівлі. Загиблих та травмованих внаслідок події немає. Вогонь знищив дах приміщення, три верстати та 25 м куб вагонки.

Ймовірною причиною пожежі є попадання розряду блискавки у покриття цеху. У результаті чого в покрівлі утворився отвір і зайнялася готова продукція, що знаходилася всередині.

Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина виникнення вогню, а також суми збитку та врятованих матеріальних цінностей.

фото прес-служби У ДСНС у Житомирській області

1 коментар:

  1. Анонім17.08.14, 21:42

    Ось воно. Мало побудувати бізнес, треба ще й техніки безпеки дотримуватись. Добре що тільки цех, а не люди в ньому.

    ВідповістиВидалити